Перейти до змісту

Допоможіть - укладка ламінату -потім установка дверей чи навпаки ?

Volt

Рекомендовані повідомлення

Стикнувся З проблемою - зараз залита стяжка хочу класти ламінат , потім замовляти двері і їх установку - цікавить зі сторони зручності з чого краще починати , і чому - НАДІЮСЬ НА ВАШУ ДОПОМОГУ ФОРУМЧАНИ : )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас було: ламінат/плитка - коробка - двері.

Всі коробки без нижньої планки (буквою П).

Проблем ніяких.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звичайно, спочатку ламінат, потім коробка дверна. якщо навпаки, то ламінат Ви точно під форму коробки не підріжете, та й шов компенсаційний має бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы тоже сначала полы настилали, только у нас паркет, плитка в ванной, а потом коробки и двери, порогов нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також спочатку клав ламінат, плитку. потім замовляв двері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть, бо вже треба робити: На чистову стяжку буду ложити ламінат. Стяжка ніби рівна вийшла, без пінопласту в середині. Основу купити товстішу (з квадратів) чи не обов`язково, бо в мене є тонка звичайна в рулонах. Під основу кажуть треба положити гідроізоляційну плівку, яка в новій лінії коштує 270 грн (5х5м) чи можна плівку дешеву, яка продається в рулонах на парники. Чи тоді краще вже зовсім без плівки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на стяжку в новобудові підкладам поролон це, що в рулонах і все. Ніякої плівки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на стяжку в новобудові підкладам поролон це, що в рулонах і все. Ніякої плівки.

Мабуть це не паралон, а основа спеціальна під ламінат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я його так називаю, так це сама звичайна основа в рулонах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також стикнувся з проблемою настилу під ламінат - знаючі люди кажуть що краще пропкові квадрати ложити а не паралон - хоча і дорожче але по довговічності і шумовібропоглинанню краще. На рахунок різниці ще не уточнював .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку стелять/кладуть плитку, паркет, ламінат і т.д., а тільки потім монтують двері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також стикнувся з проблемою настилу під ламінат - знаючі люди кажуть що краще пропкові квадрати ложити а не паралон - хоча і дорожче але по довговічності і шумовібропоглинанню краще. На рахунок різниці ще не уточнював .

Два тижні вивчав(поки стяжка сохла) як положити ламінат. Теж хотів квадрати ложити. Купляти, хоча була вже в наявності основа рулонна дешева. І положив на рулони. Все ОК. Деякі товариші взагалі без основи положили і вже три роки лежить. Я хотів щось товстіше ложити, щоб типа "по довговічності і шумовібропоглинанню" , але воно ложиться коли стяжка не зовсім рівна. Чим не рівніше стяжка, тим товстіше основа потрібна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

deluxkangoo Ви самі заливали стяжку чи наймали когось , яким методом заливали ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продаються спеціальні маячки. З допомогою рівня, невеликої кількості розчину виставляються ці маячки по підлозі. На наступний день, коли розчин під маячками добре схопиться, простір між маячками заливається і вирівнюється латою (по маячках це робити досить легко).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я наймав на стяжку, все інше сам. Все так як написав Skorpio76, але маячки краще гіпсом і тоді стяжку заливати в той же день мабуть через годину, дві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...