Перейти до змісту

Допоможіть - укладка ламінату -потім установка дверей чи навпаки ?

Volt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стикнувся З проблемою - зараз залита стяжка хочу класти ламінат , потім замовляти двері і їх установку - цікавить зі сторони зручності з чого краще починати , і чому - НАДІЮСЬ НА ВАШУ ДОПОМОГУ ФОРУМЧАНИ : )

Опубліковано

В нас було: ламінат/плитка - коробка - двері.

Всі коробки без нижньої планки (буквою П).

Проблем ніяких.

Опубліковано

звичайно, спочатку ламінат, потім коробка дверна. якщо навпаки, то ламінат Ви точно під форму коробки не підріжете, та й шов компенсаційний має бути

Опубліковано

Підскажіть, бо вже треба робити: На чистову стяжку буду ложити ламінат. Стяжка ніби рівна вийшла, без пінопласту в середині. Основу купити товстішу (з квадратів) чи не обов`язково, бо в мене є тонка звичайна в рулонах. Під основу кажуть треба положити гідроізоляційну плівку, яка в новій лінії коштує 270 грн (5х5м) чи можна плівку дешеву, яка продається в рулонах на парники. Чи тоді краще вже зовсім без плівки.

Опубліковано

Я на стяжку в новобудові підкладам поролон це, що в рулонах і все. Ніякої плівки.

Мабуть це не паралон, а основа спеціальна під ламінат.

Опубліковано

Також стикнувся з проблемою настилу під ламінат - знаючі люди кажуть що краще пропкові квадрати ложити а не паралон - хоча і дорожче але по довговічності і шумовібропоглинанню краще. На рахунок різниці ще не уточнював .

Опубліковано

Також стикнувся з проблемою настилу під ламінат - знаючі люди кажуть що краще пропкові квадрати ложити а не паралон - хоча і дорожче але по довговічності і шумовібропоглинанню краще. На рахунок різниці ще не уточнював .

Два тижні вивчав(поки стяжка сохла) як положити ламінат. Теж хотів квадрати ложити. Купляти, хоча була вже в наявності основа рулонна дешева. І положив на рулони. Все ОК. Деякі товариші взагалі без основи положили і вже три роки лежить. Я хотів щось товстіше ложити, щоб типа "по довговічності і шумовібропоглинанню" , але воно ложиться коли стяжка не зовсім рівна. Чим не рівніше стяжка, тим товстіше основа потрібна.

Опубліковано

deluxkangoo Ви самі заливали стяжку чи наймали когось , яким методом заливали ?

Продаються спеціальні маячки. З допомогою рівня, невеликої кількості розчину виставляються ці маячки по підлозі. На наступний день, коли розчин під маячками добре схопиться, простір між маячками заливається і вирівнюється латою (по маячках це робити досить легко).

Опубліковано

deluxkangoo Ви самі заливали стяжку чи наймали когось , яким методом заливали ?

Я наймав на стяжку, все інше сам. Все так як написав Skorpio76, але маячки краще гіпсом і тоді стяжку заливати в той же день мабуть через годину, дві.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...