Zevs_Isver Опубліковано 2 Липня, 2012 в 18:42 #1 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 18:42 Міжнародна благодійна організація з захисту тварин Vier Pfoten International закликала владу України сприяти поверненню 4-місячного ведмежати Насті її матері, яка перебуває в зоопарку Луцька. Як сказано в повідомленні організації, Настю було жорстоко відібрано у її матері і вивезено з території зоопарку, - пишуть Українські новини. Організація також має відео, на якому зафіксовано, як ведмежа забирають від матері з клітки, садять в невеликий дерев'яний ящик, придушуючи її відчайдушний опір, накривають залізною сіткою і вантажать на заднє сидіння легкового автомобіля. «Під час викрадення ведмежа кричить і намагається чинити опір його мучителям, в той час як його мати кидається в паніці по клітці», - наголошується в повідомленні. За інформацією Vier Pfoten, ведмедика купив якийсь підприємець, щоб використовувати як фотомодель для туристів. При цьому організація зазначає, що продаж тварин із зоопарків у приватні руки в Україні незаконний. «Відео свідчить про повну нелюдськість. Ведмедик в дикій природі зазвичай залишається з матір'ю протягом двох років. Коли його забирають занадто рано, дитинча травмується і страждає від відсутності соціалізації», - зазначив голова проекту Vier Pfoten в Україні Амір Халіл. Організація обіцяє зробити все можливе, щоб повернути ведмежа матері. «Ми закликаємо українську владу негайно конфіскувати ведмедика. Не можна зволікати. Мати і дитину необхідно возз'єднати якомога швидше», - заявляє Халіл. Тим часом, за інформацією Vier Pfoten, в Україні понад 80 бурих ведмедів утримуються в жахливих умовах: живуть в маленьких клітках поруч із ресторанами, готелями або автозаправними станціями, їх змушують виконувати трюки для розваги туристів, пити алкоголь. При цьому за останні кілька місяців організації вдалося врятувати 4 ведмедів. оригинал
vagus Опубліковано 2 Липня, 2012 в 19:06 #2 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 19:06 От сукі одне діло продати і зовсім інше так мурдувати маленько тварину.треба притягнути до кримінальної відповідальності падонків.
Siozya Опубліковано 2 Липня, 2012 в 19:14 #3 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 19:14 Журналісти програми "Знак оклику" на ТВі обіцяли в одній з наступних програм показати відео повернення Насті до матері
Romantique Опубліковано 2 Липня, 2012 в 19:25 #5 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 19:25 я просто в шоці, які зараз люди пішли, де ділися такі поняття як людяність і совість? Невже за ради грошей люди готові на все ???
MANJAK11 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 19:31 #6 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 19:31 випустив би маманю хтось з клiтки, бiльше б не продавали
GOODMAN Опубліковано 2 Липня, 2012 в 20:04 #7 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 20:04 мене цікавить питання: чому не видно жодного обличчя причетних до процесу осіб?
Zevs_Isver Опубліковано 2 Липня, 2012 в 20:49 Автор #8 Опубліковано 2 Липня, 2012 в 20:49 Журналісти програми "Знак оклику" на ТВі обіцяли в одній з наступних програм показати відео повернення Насті до матерікеровник луцкого зуу опять продаст, забирать нужно зверей в нормальные условиямене цікавить питання: чому не видно жодного обличчя причетних до процесу осіб?наверное чтобы в суд не подали, там серьёзные люди
Songoku Опубліковано 3 Липня, 2012 в 12:18 #9 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 12:18 Краще б офіційно трансфернули в нормальний зоопарк. В нашому точно не комфортно.
gusarchik Опубліковано 3 Липня, 2012 в 12:30 #10 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 12:30 там там же директор риг, чого хотіти
Соромітник Опубліковано 3 Липня, 2012 в 12:42 #11 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 12:42 дивлюся і не доганяю... а) працівники такі дибіли що серед білого дня ведмежа забирали і дозволили комусь знімати б) працівники такі дибіли що знімали злочин і потім закинули відео захисникам тварин P.S.: треба щоб Volyn Times все ж дорішав з Рабаном і взявся за керівництво зоопарка
Zevs_Isver Опубліковано 3 Липня, 2012 в 13:20 Автор #12 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 13:20 дивлюся і не доганяю...а) працівники такі дибіли що серед білого дня ведмежа забирали і дозволили комусь зніматиб) працівники такі дибіли що знімали злочин і потім закинули відео захисникам тваринрекламная акция,и для будушего хозяина и для потенциальных клиентов(не все видео что попадают на ютуб снимаются для ютуба, может быть кто то из байцов из красной машины хвастался в баре своим видеои со словами "сматри как я медведя хуярил" (цитата, сохранен авторский стиль) давал свой иФон все посмотреть)люди на видео могли быть или посредники или люди закасчикаp.s. гопники тоже снимают своё видео на телефоны ...
sashulya Опубліковано 3 Липня, 2012 в 13:25 #13 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 13:25 Была я вчера в этой богодельне. Соглашусь, что зоопарк нужно расформировать и животных определить в зоопарки с нормальными условиями. Особенно плохо содержат хищников, в маленьких клетках. А у осла вообще копыта деформированы .... Кстати, там есть еще львята, тоже скоро продадут наверно.....
difoto Опубліковано 3 Липня, 2012 в 16:29 #14 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 16:29 извините, но эть песдьош и провокация. Рекламный ролик гринписа, не более.
difoto Опубліковано 3 Липня, 2012 в 16:40 #15 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 16:40 ну опровергните меня, штоле
yurgen Опубліковано 3 Липня, 2012 в 17:10 #16 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 17:10 Опровергаю. Это не рекламный ролик гринписа. Это просто одна ДамаСсобачками хочет стать директором зоопарка)))
Zevs_Isver Опубліковано 3 Липня, 2012 в 17:14 Автор #17 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 17:14 Опровергаю. Это не рекламный ролик гринписа. Это просто одна ДамаСсобачками хочет стать директором зоопарка)))если стать директором и закрыть - я за
sashulya Опубліковано 3 Липня, 2012 в 17:24 #18 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 17:24 Опровергаю. Это не рекламный ролик гринписа. Это просто одна ДамаСсобачками хочет стать директором зоопарка)))Сомневаюсь)
difoto Опубліковано 3 Липня, 2012 в 17:24 #19 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 17:24 Опровергаю. Это не рекламный ролик гринписа. Это просто одна ДамаСсобачками хочет стать директором зоопарка)))тоесть, как я и пеодозревал, эта нарезка - просто вывоз медведя в естественную среду обитания? ну или типа того...
Zevs_Isver Опубліковано 3 Липня, 2012 в 17:51 Автор #20 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 17:51 ну опровергните меня, штоле штатных пиарщиков нет Опровергаю. Это не рекламный ролик гринписа. Это просто одна ДамаСсобачками хочет стать директором зоопарка))) тоесть, как я и пеодозревал, эта нарезка - просто вывоз медведя в естественную среду обитания? ну или типа того... в винницкую забегаловку?
PITMAN57 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 18:18 #21 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 18:18 Опровергаю. Это не рекламный ролик гринписа. Это просто одна ДамаСсобачками хочет стать директором зоопарка)))тоесть, как я и пеодозревал, эта нарезка - просто вывоз медведя в естественную среду обитания? ну или типа того..."Шикарный вывоз"...........вот если бы кто-то этих людишек так вывез((((((((((
Zevs_Isver Опубліковано 3 Липня, 2012 в 18:37 Автор #22 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 18:37 Опровергаю. Это не рекламный ролик гринписа. Это просто одна ДамаСсобачками хочет стать директором зоопарка)))тоесть, как я и пеодозревал, эта нарезка - просто вывоз медведя в естественную среду обитания? ну или типа того..."Шикарный вывоз"...........вот если бы кто-то этих людишек так вывез((((((((((в Ди, наверное, пиво говоритp.s. по аверсу было продолжение
difoto Опубліковано 3 Липня, 2012 в 18:45 #23 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 18:45 штатных пиарщиков нет дык а хуле вы тогда постите здесь сомнительный ролик, собранный из кадров "медведица видит, как несут еду" и " медвеженка ветеринары зоопарка увозят для профилактических прививок" ?Вот на этом и построен весь ваш гринпис! Вы и птенцов подбираете и они у вас дома дохнут , а пока вы собачке выносите в мисочке немножечко покушать, рядом детеныши дебилов на мусорке орут, подыхая... Чем больше знаю я людей, тем больше нравятся собаки - они, по крайней мере, не говорят, что все люди - гавно.в Ди, наверное, пиво говорит вот знаешь, не говорит, хотя иногда оно говорит лучше, чем люди.
Zevs_Isver Опубліковано 3 Липня, 2012 в 18:48 Автор #24 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 18:48 собранный из кадров "медведица видит, как несут еду" и " медвеженка ветеринары зоопарка увозят для профилактических прививок" ?и какого ролика вырезан сюжет где зверика пихают в каробку закрыважт сеткой и пиздят бьют по голове со словами "тихо бля" ?
difoto Опубліковано 3 Липня, 2012 в 19:32 #25 Опубліковано 3 Липня, 2012 в 19:32 А ты думаешь, больных кенгуру за руку заводят в такси со словами "ути-ути, маленькая! сейчас мы тебе ножку полечим!" ?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.