Перейти до змісту

Телевізор

hawk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібен телевізор, приблизно за 1000 грн. (подарок)

Дивитись будуть через зовнішню антену (кабельного нема) - це в районному місті, тому потрібно щоб добре підсилював сигнал. Поки зупинився на таких моделях:

Samsung CS-21Z40 - за 1030 грн.

Samsung CS-21K30 - за 897 грн.

Можливо хтось собі купував телевізор за таку ціну, порадьте що взяти і де ?

Опубліковано

Не скажу насчет цены, расскажу немного о другом...

Не стоит брать Samsung! Я понимаю, что в подарок, но все же...

Думаю, многим известно, что есть такие важные параметры качества изображения как цветопередача и ББ (баланс белого). Так вот, у самсунгов ББ просто отвратительный, и соответственно, цветопередача тоже не на высоте. ИМХО среди ЭЛТ лучше всего качество картинки у Sony (но у них вроде нет бюджетных моделей). Близкие к соньке бренды по качеству изображения (то есть отличный ББ) - Philips и многие модели Thomson. И найти филипс по цене до 1000 совсем не сложно...

P.S. Если у кого возникнут возражения - придите в любой магазин электроники, и посмотрите на картинки рядом стоящих самсунг и филипс - 99% даю, что разницу увидите сразу, особенно на белом фоне.

P.P.S. Можно еще долго разлагольствовать на эту тему, да откровенно лень ))))

Опубліковано
Не скажу насчет цены, расскажу немного о другом...

Не стоит брать Samsung! Я понимаю, что в подарок, но все же...

Думаю, многим известно, что есть такие важные параметры качества изображения как цветопередача и ББ (баланс белого). Так вот, у самсунгов ББ просто отвратительный, и соответственно, цветопередача тоже не на высоте. ИМХО среди ЭЛТ лучше всего качество картинки у Sony (но у них вроде нет бюджетных моделей). Близкие к соньке бренды по качеству изображения (то есть отличный ББ) - Philips и многие модели Thomson. И найти филипс по цене до 1000 совсем не сложно...

P.S. Если у кого возникнут возражения - придите в любой магазин электроники, и посмотрите на картинки рядом стоящих самсунг и филипс - 99% даю, что разницу увидите сразу, особенно на белом фоне.

P.P.S. Можно еще долго разлагольствовать на эту тему, да откровенно лень ))))

Тоже такий нюанс а в телевызорах може стояти любий кінескоп в Філіпсах -Самсунгівські ,і навпаки ,

дивлячись де вони складені ,а блоки кольору майже в всіх ширпотребних теліках в основному на мікросхемах Філіпса і Томсона..і ще є таке понятя як теплота кольору ,азійські но замовцувані настроєні на більш гарячі кольори і віддають жовтизною ,а європеські на холодні і відають голубізною ,про баланс білого можна говорити чкрез декілька років єксплуатації :blink: ,зараз Філіпси віддали на откуп ЛЖ виготовлення кінескопів.І ваабше про приорітет якоїсь фірми можна говорити при стоїмості 600 баксів і більше.

всі великі фірми довно вже не вискають самі ТВ 51-54см.в клеять тількі свої лейби .так само як сідіроми від Соні.

так шо не заморочуйся з фірмою і купуй де більше гарантія.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...