Jump to content

Як погодка?

gusarchik

Recommended Posts

Posted

Хто не ненавидить спеку і полюблає свіжість - це просто рай :)

А в наших умовах (вологість) спека це задуха і потоки поту по всьому тілу.

Та і велосипедистам добре.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Posted

чесно кажучи я люблю таку погодку яка зараз за вікном, хмуро, вітряно, і ще б дощик накрапав то взагалі було б клас... як у голлівудських детективах :_07:

Posted

Чуваки, беріть відпустку у жовтні! :) Бо 20°С влітку з ранку — це норма, але в 14°С, так як сьогодні, весною люди ходять ще у зимовому.

Posted

А мені на Світязі як заіпісь.Вже другий день бухаю.Ноги напевно і не намочу.Довго ще цей дубарь буде?Хто в курсі?

Posted

А мені на Світязі як заіпісь.Вже другий день бухаю.Ноги напевно і не намочу.Довго ще цей дубарь буде?Хто в курсі?

шкода людини.......відать стати мулатом не судилось...холодно буде ще до кінця тижня.

Posted

Погано бухаєш. Якби норму взяв, то вже не те що б ноги намочив...

Posted

Блін,хоч би на вихідні сонце було.Та мулатом і від віно-водочних іздєлій можна стати,якщо тиждень вживати.

Posted
Та мулатом і від віно-водочних іздєлій можна стати,якщо тиждень вживати.

аватаром. ;)

Posted

весняна погода рулить. Березень, розтануті сніги, сонечко і легенький морозець зранку. А потім сонечко, дощик і теплотаааа.

• 2 weeks later...
Posted

Вчорашній показник термометра, близько 18-00, знаходився на сонці

img2703.jpg

знайшов у себе відео майже річної давності.... коли вже прийде прохолода :0157:

Posted

Я так думаю,що цієї ночі буде дощик.Якось трохи свіжіше стало на вулиці.Вітерець з"явився.

Posted

Глобальне потепління млять, хоть на стіну лізь, тим більш на роботі

Posted

Глобальне потепління млять, хоть на стіну лізь, тим більш на роботі

та все, ми вже поняли що ти вже на роботі :)

Реально жара страшна :0152:

Posted

Ага а ми вже поняли що ти ні :P

Подейкують що буде спад з четверга, скоріше би...

Posted

Ага а ми вже поняли що ти ні :P

Подейкують що буде спад з четверга, скоріше би...

Звідки така інформація? :)

Я думаю на днях 100% буде гроза і знову будуть "yellow submarine" :D

Posted

Міряйтесь, міряйтесь термометрами на сонці... Це ж не температура ПОВІТРЯ. А температура нагріву термометра.. А от якби він чорний був, то ще більше покаже. Але в тіні - о диво! І чорний, і білий покаже, наприклад, 33 - і це буде температура ПОВІТРЯ. А нагрів зараз значний, бо сонце під максимальнно великим кутом ЗАРАЗ в наших широтах. Астрономія, однако. А недобре, бо в сукупності тиск, вологість, температура повітря, його рухливість не комфортні для більшості з нас. Пять градусів вниз, хмарки час від часу - наше все. Чекаєм дощу як манни небесної (вночі сьогодні).

P.S. Пісок в пустелях більше 80 градусів нагрівається при температурі повітря 40 вище нуля за Цельсієм.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...