Перейти до змісту

Як погодка?

gusarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто не ненавидить спеку і полюблає свіжість - це просто рай :)

А в наших умовах (вологість) спека це задуха і потоки поту по всьому тілу.

Та і велосипедистам добре.

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

чесно кажучи я люблю таку погодку яка зараз за вікном, хмуро, вітряно, і ще б дощик накрапав то взагалі було б клас... як у голлівудських детективах :_07:

Опубліковано

Чуваки, беріть відпустку у жовтні! :) Бо 20°С влітку з ранку — це норма, але в 14°С, так як сьогодні, весною люди ходять ще у зимовому.

Опубліковано

А мені на Світязі як заіпісь.Вже другий день бухаю.Ноги напевно і не намочу.Довго ще цей дубарь буде?Хто в курсі?

шкода людини.......відать стати мулатом не судилось...холодно буде ще до кінця тижня.

Опубліковано

весняна погода рулить. Березень, розтануті сніги, сонечко і легенький морозець зранку. А потім сонечко, дощик і теплотаааа.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вчорашній показник термометра, близько 18-00, знаходився на сонці

img2703.jpg

знайшов у себе відео майже річної давності.... коли вже прийде прохолода :0157:

Опубліковано

Глобальне потепління млять, хоть на стіну лізь, тим більш на роботі

та все, ми вже поняли що ти вже на роботі :)

Реально жара страшна :0152:

Опубліковано

Ага а ми вже поняли що ти ні :P

Подейкують що буде спад з четверга, скоріше би...

Звідки така інформація? :)

Я думаю на днях 100% буде гроза і знову будуть "yellow submarine" :D

Опубліковано

Міряйтесь, міряйтесь термометрами на сонці... Це ж не температура ПОВІТРЯ. А температура нагріву термометра.. А от якби він чорний був, то ще більше покаже. Але в тіні - о диво! І чорний, і білий покаже, наприклад, 33 - і це буде температура ПОВІТРЯ. А нагрів зараз значний, бо сонце під максимальнно великим кутом ЗАРАЗ в наших широтах. Астрономія, однако. А недобре, бо в сукупності тиск, вологість, температура повітря, його рухливість не комфортні для більшості з нас. Пять градусів вниз, хмарки час від часу - наше все. Чекаєм дощу як манни небесної (вночі сьогодні).

P.S. Пісок в пустелях більше 80 градусів нагрівається при температурі повітря 40 вище нуля за Цельсієм.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...