ariman Опубліковано 7 Липня, 2007 в 12:37 #1 Опубліковано 7 Липня, 2007 в 12:37 Я створив цю тему для людей "помішаних" на футболі таких як я!!! хто взнає якісь новенькі футбольні трансфери пишіть сюди!!!! з свого боку декілька трансферів: Алан Сміт МЮ => Ньюкастл Абидаль Лион => Барселона Фернандо Торес Атлетіко=>Ліверпуль Джеремі Челсі=>Ньюкастл Відука Мідлзбро=>Ньюкастл Чекаю інформації і від вас!!!!
Yurik Опубліковано 7 Липня, 2007 в 12:57 #2 Опубліковано 7 Липня, 2007 в 12:57 Анрі Арсенал => БарселонаВсе трансферы английских клубовФутбольные трансферы Чемпионата России. Лето-2007Европейские трансферыПоследние европейские трансферы Кто / Откуда / Куда / Сумма в евро / КонтрактСерхио АГУЭРО (Аргентина, н) "Индепендьенте" / "Атлетико" / 16 млн / 6 летГрег БЕРХАЛЬТЕР (США, з) "Энерги" / "Мюнхен 1860" Хаким БУЧУАРИ (Бельгия, н) "Локерен" / "Стандард" / 2 годаГАБРИ Гарсия (Испания, п) "Барселона" / освобожден ЗЕ КАШТРУ (Португалия, з) "Академика" / "Атлетико" / св. агент Даниэль КИНТЕРОС (Аргентина, п) "Индепендьенте" / "Беерсхот" Эрнан ЛОСАДА (Аргентина, п) "Индепендьенте" / "Беерсхот" Мариано ПЕРНИЯ (Испания, з) "Хетафе" / "Атлетико" / 4 млн Стефан ТРЕВИЗАН (Франция, в) "Аяччо" / "Седан" Александер ФАРНЕРУД (Швеция, п) "Страсбур" / "Штутгарт" / 4 года
Jimi Hendrix Опубліковано 7 Липня, 2007 в 13:04 #3 Опубліковано 7 Липня, 2007 в 13:04 Анрі Арсенал => Барселона WOW Воронін Баєр - Лівер ХАХАХАХ
ariman Опубліковано 7 Липня, 2007 в 13:25 Автор #4 Опубліковано 7 Липня, 2007 в 13:25 ще декілька трансферів:Карлос Тевез Вест Хем=>МЮНайджел Рео Кокер Вест Хем=>Астон ВіллаМіро Клозе Вердер =>БаваріяФранк Рібері Марсель=>БаваріяЛука Тоні Фіорентина=>Баварія
fantazy Опубліковано 7 Липня, 2007 в 13:42 #5 Опубліковано 7 Липня, 2007 в 13:42 ого... за Баварію не знав.... думаю тепер Баварія буде рвати...
REDAKTOR Опубліковано 7 Липня, 2007 в 14:29 #6 Опубліковано 7 Липня, 2007 в 14:29 В Динамо: Бангура, Майкл!!!Перший - один із кращих бомбардирів Франції минулого сезону, другий - лівий захисник, але часто грав як пів захисник, щось типу нашого Гусєва.
ariman Опубліковано 7 Липня, 2007 в 16:19 Автор #7 Опубліковано 7 Липня, 2007 в 16:19 В Динамо: Бангура, Майкл!!!Перший - один із кращих бомбардирів Франції минулого сезону, другий - лівий захисник, але часто грав як пів захисник, щось типу нашого Гусєва.Сумніваюсь шо вони шось покажуть хорошого!!!скільки вже таких було??купляли молодих на перспективу і все виходило як завжди, гроші викинули на вітер!!!а от нормальні їм не підходять!!!приклад:декілька років тому на оглядинах в Динамо був сам Кака(той що зараз в Мілані), керівництво Динамо сказало що він їм не підходить, а зато Мілану підійшов!!!мабуть мало хто з вас знає цей факт!!!!!
REDAKTOR Опубліковано 7 Липня, 2007 в 19:24 #8 Опубліковано 7 Липня, 2007 в 19:24 ariman з приводу Кака, ви перекручуєте факти, я прекрасно пам'ятаю ту ситуацію. А щодо нинішніх трансферів, то я би не радив об..ти того ж таки Бангуру, не бачивши його у дії!!! Ні, я не буду переконувати, що він суперфорвард і тд і тп., але приведіть приклад хоча б одного подібного трансфера у Динамо - з такою сумою і з такого чемпіонату Але все це мої суб'єктивні думки, і я розумію, що хтось може думати інакше
ariman Опубліковано 8 Липня, 2007 в 11:40 Автор #9 Опубліковано 8 Липня, 2007 в 11:40 arimanз приводу Кака, ви перекручуєте факти, я прекрасно пам'ятаю ту ситуацію. А щодо нинішніх трансферів, то я би не радив об..ти того ж таки Бангуру, не бачивши його у дії!!! Ні, я не буду переконувати, що він суперфорвард і тд і тп., але приведіть приклад хоча б одного подібного трансфера у Динамо - з такою сумою і з такого чемпіонату Але все це мої суб'єктивні думки, і я розумію, що хтось може думати інакше Можливо ти не зрозумів, коли Кака грав ще в Бразилії він був на оглядинах в Динамо, але динамівські скаути не змогли побачити в нього талант, а далі ми всі прекрасно знаємо що сталось!!
REDAKTOR Опубліковано 8 Липня, 2007 в 12:01 #10 Опубліковано 8 Липня, 2007 в 12:01 та ну це діло таке, як то кажуть - не вгадаєш Та і які то були оглядини
ariman Опубліковано 8 Липня, 2007 в 12:13 Автор #11 Опубліковано 8 Липня, 2007 в 12:13 та ну це діло таке, як то кажуть - не вгадаєшТа і які то були оглядини можливо ти і правий, спорити не буду, але скажу чесно тансферна політика Динамо мені геть не подобається, куплять якогось жлоба а потім не знають шо з ним робити, інше діло Шахтар!!!
kolser Опубліковано 8 Липня, 2007 в 13:20 #12 Опубліковано 8 Липня, 2007 в 13:20 можливо ти і правий, спорити не буду, але скажу чесно тансферна політика Динамо мені геть не подобається, куплять якогось жлоба а потім не знають шо з ним робити, інше діло Шахтар!!! А що Шахтар...? Його трансферна політика нічим не краща за Динамівську ІМХО. Те що воно купили Гладкого це звичайно +... Вся проблема в слабкому чемпіонаті....
ariman Опубліковано 8 Липня, 2007 в 13:59 Автор #13 Опубліковано 8 Липня, 2007 в 13:59 можливо ти і правий, спорити не буду, але скажу чесно тансферна політика Динамо мені геть не подобається, куплять якогось жлоба а потім не знають шо з ним робити, інше діло Шахтар!!! А що Шахтар...? Його трансферна політика нічим не краща за Динамівську ІМХО. Те що воно купили Гладкого це звичайно +... Вся проблема в слабкому чемпіонаті.... можливо і так але давай глянемо Шахтар: купили Матузалема, Елано, Жадсона, це дуже сильні гравці, Елано навіть грає за збірну Бразилії. А глянути на Чигринського це взагалі супер захисник
kolser Опубліковано 8 Липня, 2007 в 14:05 #14 Опубліковано 8 Липня, 2007 в 14:05 можливо і так але давай глянемо Шахтар:купили Матузалема, Елано, Жадсона, це дуже сильні гравці, Елано навіть грає за збірну Бразилії. А глянути на Чигринського це взагалі супер захисник Цілком згідний ... Ці гравці й справді дуже сильні. Але в Динамо можна теж таких знайти...
ariman Опубліковано 8 Липня, 2007 в 14:13 Автор #15 Опубліковано 8 Липня, 2007 в 14:13 можливо і так але давай глянемо Шахтар: купили Матузалема, Елано, Жадсона, це дуже сильні гравці, Елано навіть грає за збірну Бразилії. А глянути на Чигринського це взагалі супер захисник Цілком згідний ... Ці гравці й справді дуже сильні. Але в Динамо можна теж таких знайти... Наведи приклад ось знайшов ще декілька трансферів: Мікколі Юве=>Палермо Зенден Лівер=>Марсель Сіссе Лівер=>Марсель Андерсон Порту=>МЮ Метцельдер =>Релм М. Едуардо да Силва загреб "динамо"=>Арсенал Фобер Бордо=>Вест Хем Хільдебранд Штутгарт=>Валенсія Нані Спортинг=>МЮ
kolser Опубліковано 8 Липня, 2007 в 14:14 #16 Опубліковано 8 Липня, 2007 в 14:14 Наведи приклад Мілевський, Клебер, Гусев. Можу ще 2-3 назвати... .
REDAKTOR Опубліковано 9 Липня, 2007 в 14:36 #17 Опубліковано 9 Липня, 2007 в 14:36 Я допоможу: КОреа, Родольфо, Юсуф - це по-вашому погані трансфери?
Yurik Опубліковано 9 Липня, 2007 в 14:47 #18 Опубліковано 9 Липня, 2007 в 14:47 Моє ІМХО по поводу трансферів Динамо і Шахтаря: ОТСТОЙ, беруть якихось нігерів або ще гравців інших країн, і вони непатріотично грають за команду, скільки платять стільки й грають, а свої таланти пропадають. В Шахтарі на матч виходить 2-3 гравці з України решта легіонери, про що тут ще можна говорити.Елано навіть грає за збірну Бразилії.А кого він витіснив з складу у збірній, там же грають такі ж як і він, якщо тобі невідомо то у Бразилії вже не грають Роналдо, Роналдіньйо ......
kolser Опубліковано 9 Липня, 2007 в 19:43 #19 Опубліковано 9 Липня, 2007 в 19:43 Краще б вони шукали серед українських талантів... Хоча і їх зрозуміти можна... таких талантів в Україні є не дуже багато, а щоб грати в єврокубках і показувати нормальну гру потрібні хороші футболісти, без того ніяк...
ariman Опубліковано 10 Липня, 2007 в 07:04 Автор #20 Опубліковано 10 Липня, 2007 в 07:04 НОВИНА: в Шахтар на оглядини прибув форвард збірної італії і італійського "Ліворно" Крістіано Лукареллі!!!!!що скажете на рахунок цього футболіста??
Slate Опубліковано 11 Липня, 2007 в 15:53 #21 Опубліковано 11 Липня, 2007 в 15:53 НОВИНА: в Шахтар на оглядини прибув форвард збірної італії і італійського "Ліворно" Крістіано Лукареллі!!!!!що скажете на рахунок цього футболіста?? Впринципі гравець доволі непоганий, як на мене. Присутнє гольове відчуття + непогана реалізація моментів. Думаю, що Шахтарю б такий форвард знадобився би. Хоча дуже сумніваюся, що він захоче переходити до Шахтаря.
kolser Опубліковано 11 Липня, 2007 в 18:19 #22 Опубліковано 11 Липня, 2007 в 18:19 Впринципі гравець доволі непоганий, як на мене. Присутнє гольове відчуття + непогана реалізація моментів. Думаю, що Шахтарю б такий форвард знадобився би. Хоча дуже сумніваюся, що він захоче переходити до Шахтаря. Повністю погоджуюсь. Такий форвард навряд чи піде в Шахтар із-за нашого чемпіонату.
REDAKTOR Опубліковано 11 Липня, 2007 в 18:20 #23 Опубліковано 11 Липня, 2007 в 18:20 Верпаковскис перешел в "Хайдук"
kolser Опубліковано 12 Липня, 2007 в 11:58 #24 Опубліковано 12 Липня, 2007 в 11:58 Папа Диакате, захисник "Нансі", сьогодні прибув до Києва, і можливо підпише контракт з "Динамо".=-ТУТ-=
ariman Опубліковано 12 Липня, 2007 в 17:37 Автор #25 Опубліковано 12 Липня, 2007 в 17:37 Чули новину??Мілан готовий викласти за Рональдіньйо 125 млн євро!!!!!!!!!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.