Перейти до змісту

Де реставрують армотизатори в Луцьку

Melnyc

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Де реставрують армотизатори в Луцьку підкажіть будь-ласка адреси, телефони,ціни!

Опубліковано

Де реставрують армотизатори в Луцьку підкажіть будь-ласка адреси, телефони,ціни!

це все чіпуха я тобі не рекомендую займатись такими речами. Вони нові не всіх хфірм ходять...

Опубліковано

Саме краще підібрати картриджі,тільки нормальної кантори.Профіти,Каяби.І переробити самі стійки під розборні.Якщо це передні,звісно.Яке авто,доречі?

Опубліковано

реставрація - відтягування купівлі нових... Тільки платне відтягування. Правильно пишуть - це дурня, гроші на вітер.

Але справа твоя...

Робили колись в гаражі ("станцією" це важко назвати) біля Вишківського перехрестя (Набережна, Стрілецька, Червоноармійська, Ківерцівська)

Опубліковано

в мене просто машина піднята стойки самі переварані я не можу нові підібрати по висоті, нові на 7 сантиметрів коротші! Ось в чому проблема

• 2 року потому...
Опубліковано

Необхідно реставрувати передні амортизатори (розборні) VW Passat B3 93 р. 1,8 бензин. Хто можливо реставрував і де ???

P.S. Думки вголос прошу озвучити

Опубліковано

є питання чи можна відреставрувати кермову рейку ауді 100 1994 рік? і скільки це буде коштувати машина на польских бляхах більше як на 50$ я не розраховую.

Опубліковано

Необхідно реставрувати передні амортизатори (розборні) VW Passat B3 93 р. 1,8 бензин. Хто можливо реставрував і де ???

P.S. Думки вголос прошу озвучити

неварто. картриджі коштують не набагато дорожче, реставрація виходжуе тисяч 10-30.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...