Перейти до змісту

Де реставрують армотизатори в Луцьку

Melnyc

Рекомендовані повідомлення

Де реставрують армотизатори в Луцьку підкажіть будь-ласка адреси, телефони,ціни!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На території таксопарку.

0502675608

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де реставрують армотизатори в Луцьку підкажіть будь-ласка адреси, телефони,ціни!

це все чіпуха я тобі не рекомендую займатись такими речами. Вони нові не всіх хфірм ходять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме краще підібрати картриджі,тільки нормальної кантори.Профіти,Каяби.І переробити самі стійки під розборні.Якщо це передні,звісно.Яке авто,доречі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реставрація - відтягування купівлі нових... Тільки платне відтягування. Правильно пишуть - це дурня, гроші на вітер.

Але справа твоя...

Робили колись в гаражі ("станцією" це важко назвати) біля Вишківського перехрестя (Набережна, Стрілецька, Червоноармійська, Ківерцівська)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене просто машина піднята стойки самі переварані я не можу нові підібрати по висоті, нові на 7 сантиметрів коротші! Ось в чому проблема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріше всього там і є картриджі замінні,з довшим штоком.В мене так само,тільки на 2 см.Все гут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Необхідно реставрувати передні амортизатори (розборні) VW Passat B3 93 р. 1,8 бензин. Хто можливо реставрував і де ???

P.S. Думки вголос прошу озвучити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є питання чи можна відреставрувати кермову рейку ауді 100 1994 рік? і скільки це буде коштувати машина на польских бляхах більше як на 50$ я не розраховую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Необхідно реставрувати передні амортизатори (розборні) VW Passat B3 93 р. 1,8 бензин. Хто можливо реставрував і де ???

P.S. Думки вголос прошу озвучити

неварто. картриджі коштують не набагато дорожче, реставрація виходжуе тисяч 10-30.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...