Перейти до змісту

Озеряни (Пересіка) - 2

Atarax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нова серія, старого кіно

Приблизні дати - 6,7,8 або 13,14,15 липня. Точніше вирішимо за пару днів.

Хто має бажання, приєднуйтесь.

Опубліковано

Дати вибрано - 13, 14, 15 липня.

Виїзд попередньо 17:00 13 липня, в п"ятницю.

Назад - 15 липня по обіді.

Їхати - 70-75 км

Опубліковано

типу апну, а то щось надиво тихо:

Пропозиція провести вихідні, а точніше пятницю-суботу-неділю біля озера за прибл. 80 км від Луцька, поблизу села Пересіка (Турійський район, Волинської обл.)

Озеро знаходиться посеред соснового лісу. Чиста вода, пісочок, лілії, пляжик, пірси. Не дике, є тур. бази, неподалік село. Відпочиваючих не надто багато та й в основному сім"ї з дітьми (такого дур. дому як на Світязі немає). В лісі можна знайти чорниці, суниці, гриби, комарів. В озері водиться купа риби, можна половити. Коротше кажучи - ляяпоооотааааааа :0003:

Де жити? Ясне діло, що в палатках. Біля однієї з баз (колишня база Автозаводу) можна без проблем ставити палатки. Там хороше місце, 150 метрів від пляжу, 10 метрів від футбольного поля з пісочком (доречі, якщо є любителі, можна побігати в футболю). На базу можна ходити по воду, хавку (якщо магазин вже буде працювати), на пляж, пірс енд соу он.

Їхати туди велосипедами. 80% дороги - другорядна траса (на Турійськ), 20% траси - грунтовка, щебінь, крупний щебінь smile.gif , ліс, пісок. Єдиний навантажений транспортом участок - ковельська траса, по якій треба їхати до повороту на Турійськ в Кременці. Дорогу я знаю. Дорога туди в основному рівнинна, немає гір, ригалова. Тому їхати думаю буде не надто важко.

Виїзд. В п"ятницю 13-го липня скажімо о 17:00. Приблизно за 4 години повинні бути на місці. Встигаємо поставити палатки, назбирати дров, скупнутись і комфортно розвалитись біля багаття. Субота - робимо що хочемо. Хоч спи, хоч їж, хоч плавай, хоч ганяй на ровері по чистому лісі дихаючи дуууже приємним повітрям...карочє ви поняли.

Повернення: В неділю, скажімо о 15:00 - 16:00 виїжаємо...і коли доїдемо тоді доїдемо. biggrin.gif

Що з собою мати:Все що треба для проживання дикарем у лісі (з врахуванням того, що до села недалеко). Ну і хороший настрій.

Опубліковано

Було б дуже непогано визначитись зі складом учасників, бо на даний момент на аж 3-оє)

Atarax

Віка

Імп

Опубліковано

Я без поняття як воно точно називається. Озеро з базами, одна з яких раніше була від Автозаводу, зараз вона хз чия.

Опубліковано

Я без поняття як воно точно називається. Озеро з базами, одна з яких раніше була від Автозаводу, зараз вона хз чия.

А називається воно Пісочне. Максимальна глибина його, до речі 8.8м :) Взагалі там, навколо сіл Озеряни-Пересіка-Сушибаба існує ціла група озер, так звана Озерянська - 16 штук.

Опубліковано

Такс. Команда поки що така:

Atarax

Віка

Імп

Dgura

Туди - дизелем до Голоб, від Голоб байками на місце дислокаціх

Назад - повністю байками ввечері.

Берем з собою фари, ліхтарі, акуми запасні заряжені. Бо і туди і назад будемо їхати пізно ввечері, можливо затемна.

По хавці і орг питаннях зберемось завтра, попередньо в 19:00.

Опубліковано

Сьогодні йдем скуплятись хавкою і вирішувати орг питання. Збір на 19:30 біля Пакко на Клима Савури.

Хто ще має бажання приєднатись до нас - ласкаво просимо.

п.с.: хтось може зичнути казанок на 2 літра?

Опубліковано

Богдан, к сожалению так и не вспомнила наш маршрут передвижения из Голоб до озера.

Помню точно не через Гончий Брод, а в обход по дорогам, просто по карте

Опубліковано

ми виходим в любитові там виходить 60% асфальту і40 лісу

а кілометраж який?

Закупиль.

В наших рядах прибавилось, тепер нас 5.

Збір в 19:30 на платформі жд вокзалу!

Опубліковано

З"їздили пречудово. Погодка заканала. Водичка нормуль, людей небагато. По фен шую карочє.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...