Перейти до змісту

Зона відпочинку Жабка

ДАНУСЯ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть, може хто знає як можна наперед замовити бєсєдку в Жабці. І взагалі там є якась кухня чи просто бар з напоями. Можливо маєте якісь контакти туди.

Опубліковано

Береш ровера, їдешь в Жабку, там завжди купа людей тусуеться, волейболи - футболи ганяють, їдальні не бачив, але столів багато. Запитати координати хазяїв буде в кого.

Тіко мене колись попереджали, що там ціні троха зарєзкі, як для такого місця відпочинку... я сам не в курсах, шо поув, то передав...

Опубліковано

нє.... кепом тут і не пахне, просто обмовка по Фрейду. Річ у тім, що я колись по молодості часто полюбляв в ті райони велосипедом катнутись, тому на відстань до сабжа дивлюсь зі сторони Ківерців, а не Луцька. Що є суттєвою різницею у віддстані від пункта А до пунткта Б.

Опубліковано

Гетто, питалися "може хто знає контакти" а не "яким чином можна туди поїхати і в когось там попитати контакти". Це так, для загального розвитку

Опубліковано

Підскажіть, може хто знає як можна наперед замовити бєсєдку в Жабці. І взагалі там є якась кухня чи просто бар з напоями. Можливо маєте якісь контакти туди.

066-0896483 Віктор

099-6435059 Марія

• 2 року потому...
Опубліковано

066-0896483 Віктор

099-6435059 Марія

Нагуглив тему, вирішив поправити контактні телефони

099-07-57-940

068-63-46-644

Валентина

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...