Перейти до змісту

14.07.2012. 400 км Львів AUDAX CLUB PARISIEN

KO3AKCIPKO

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Лекс Бог любить троїцю..це вже третій марафон у Львові на який у тебе вроді є бажання..але так і не поїхав..там горний марафон...повинно бути реально важко...їдем вранці завтра в рівне своїм і назад...хоч якась треніровка буде...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

їду..питання поки як туди добратися на старт..є варіант туда раніше з палаткою приїхати..бо якщо через Львів то в 12 ночі буде загальний автобус що завезе всіх на страт..старт о 3 ночі..

тобто виспатись ажніяк не вийде..а їхати дві ночі доведеться)) і шініш вночі буде)_))

благо у мене є варіанти там переночувати...якщо звісно таки доїду до фінішу)))

всі незручності саме через старт...з пятницю на суботу в ночі....

пока ще не визначився як будуу їхати..

за тренування в личку :)

Опубліковано

Треба кооперуватися з Рівненськими і разом їхати. ІМХО.

Що там робити 2 ночі..)) ?? швиденько справимось і дамой ще своїм ходом встигнемо.))))))

Опубліковано

аха швиденько я на 300 хотів швиденько))

приїхав передостанній))

а що буде на 400 я хз..рельєш шикарний...доречі буду брати фотік так як в карпатах буду вперше)))) да да назад ще 150 своїм..і можна велік вішать на гвіздок))))

ну ти Рівенських краще знаєш...взнай як вони планують...

Опубліковано

глянув маршрут. там на ділянці Турка - Стрілки - Самбір дорога як після бомбардування (яма на ямі і ямою поганяє), десь 40 такої дороги. 28.06.12 року їхав там. На ділянці с. Лужок - Стрілки знімали старий асфальт (км. 15 ділянка), від Стрілок до с. Ясениця Замкова їзда встигай крутити руль і нажимати тормоз-газ. Від Розлуча до Турки в той же день робили ямковий ремонт.

не факт, що до 14.07 зроблять

Опубліковано

На гірський бревет протяжністю 400 км з набором висоти в районі 3700 від Луцька їде 4 учасника. :0159:

Учасники перетинатимуть 3 три (ТРИ !!) області Львівську, Івано-Франківську і Закарпатську.

Опубліковано

Дистанція була довгою, але всьому допомогли моральні настанови за тиждень до поїздки, за фізичні можливості якось і не думалося, більш переживав за техніку, яка мене не підвела на спусках під 60 км/год по дорозі всіяних вибоїнами.

На цьому бреветі було все, спринтерський груповий поїзд зі змінами з швидкістю 35+ від Самбора до Львова, розігрування гірського фінішу ламанням тяжкої передачі на ногах перенісши більшість ваги на руль, швидкісні спуски лежачи на рамі зі швидкісю 55-65 км/год при цьому маневруючи між вибоїнами, і звичайно, як без того, індивідуальна гонка на дистанції близько 50-70 км.

На КП більш як 7-10 хв не затримувався, хотів підтягнутися, тому що ми втратили контакт з основною групою на 12 км, через проблеми з камерою а потім і покришкою.

Все дуже сподобалося, адже я по перевалах їхав вперше.

Вирішив, їду на 600км.

Опубліковано

А і ще, головним фактором того, що вчора все пройшло на мою думку добре, і я сьогодні у чудовій формі, це правильне харчування.

Отож, поділюся досвідом, можливо комусь допоможе.

Я мав дві фляжки, в одній вода, в другі вода з регідроном. Надалі, просто воду не буду брати, а добавляти туди якій смакові якості, солод, або кислоту. Бо сама вода дає більше відчуття голоду. Воду поповняв з джерел.

Через кожні 15-20 хв., з'їдав по одному печиву belVita, це я розрахував по витраті і надходженню вуглеводів в організм. Перед стартом і на КП1 випивав по 50 гр. рідкого меду (природній "гель", чиста глюкоза, яка надходить відтерміновано в організм), 2 снікерса, 5 бананів, 200гр ізюму. А і ще за годину до старту довів до рідкої маси сир (творог), сметану, варення все 200-250 гр. та випив.

Незнаю чого я так багато їм, але тяжкості в шлунку не відчував.

Опубліковано

Трохи розповім про подію.

Зібралися, поїхали... перед Львовом вальнула гроза зі зливою.. народ вже по чуть притих.. )))) але коли приїхали в Долину було сухо, правда трохи холодно.))

Преодягнулися, передали речі і хавку на КП, зареєструвалися... команда СТАРТ !!!... ПОГНАЛИ.. )))) Саме погнали.. бо це не було схоже на початок 400 км бревету. Летимо в групі.. втрьох.. не випускаючи один одного з поля зору час від часу перегукуючись.. спідометра не видно.. але на спусках.. края. Зждоровий глузд підказує.. "збав, шукай повільнішу групку, забирай своїх, чіпляйтесь і крутіть спокійніше".. але де ж там..))) тапок в підлогу і гонемо.))))

12 кілометр.. фатальний для нас.. ПРОКОЛ.. швидко.. буквально за кілька хвилин вже мчимо наздоганяти і тут знову прокол.. зупиняємось втрьох поки туди поки сюди.. виявляється, що покришці 3.14здєц. Втрачаємо дорогоцінний час. Нас двоє, світає, попереду 8 перевалів, жахливі дороги і злива... але нічого цього ми ще не знаємо (хоча в деяких з цих місць я був.. в поході від них зовсім інші враження.) Стали в команду.... понали. Добираємо учасників по одному, групками... обходимо і валимо далі... крутимо, крутимо, крутимо. Зявляється біль в травмованому правому коліні.. пох... далі валимо.. біль посилюється... догнали ми ту групу, що в принципі я хотів, в районі повороту на водоспад Шипіт перед Воловцем. Думаю.. зараз трохи відпочину з ними і коліно пройде... фіг там ... вгору не тягну.. пульс 130-140 на перевалі це фігня.. а от нога ((( На черговому переалі відвалюю, відстає зі мною і Сергій.. пленсається з моєю швидкістю, підстраховує. Кажу йому.. їдь... відїжджає на кілька км і чекає мене, так ми чуть не прої.... хали.. ))) один з ключових поворотів.. Але стали, розібрались з легендою. включили абориген-жпс і поїхали в правильному напрямку.

На 1 кп відпускаю Сєрого і їдемо з Антишосером з Рівно і з Олексієм з Мінська, який виявляється медиком.... заканало.. )))) через 3 години після "чудокальос" я відчув реальне полегшення, а ще через годину я вже міг заряджати знову.. і Слава Богу... бо якраз ми добрались до перевалу Ужок... не дивлячись на грайливу назву це просто дупа..)) На спусках думали відпочинемо... фіг там.. на швидкості 50+ доводиться маневрувати бо дорога саме у вибоїнах з гострими краями, об які народ пробивав по 2 колеса за раз навіть на підвісах. Їдемо, базаримо, краєвиди просто супер докручуємо до 2 кп. Хаваємо, наповнюємо фляги водою, енергетитками, ізотоніком, кишені хавлом, перезаряджаємо акуми у фарах і вйо далі.. Після 2 кп був свіжим і не втомленим, зразу включились в роботу. вкручуємо, маневруємо і...... кап.. кап.. кап.. блиснуло, загриміло і полило мля... і так 90 км. Із підручних матеріалів (2 пакети БМВ і скоч) було зварганено вітро-дощозахист ))) по ходу випили для зігріву бут РомКоли )) .. трохи поблудилт шукаючи потрібну дорогу і от ми вже на прямій на Львів, яка являє собою асфальтну дорогу з ямами залитими водою, по боках ліс чи посадка якась.. кілька заправок по ходу, автомобілі назустріч, а дощ то перестає то з новою силою нас заливає... матюкався вголос, крав все і вся.. і себе в тому числі.))))

За 30 км до фінішу, передзвонили організатори щоб уточнити чи ми їдемо і як в нас справи відповідаємо, що в нас все пучком і тулимо далі.. дехто засинає прямо на ходу і чуть не пірнає в кювет, але просинається і в останній момент відновлює контроль над байком. ЖЕСТЬ.)))

Фініш.. хаваємо.. збираємось і поки не вирубались валимо додому. Я їду з рівненськими, від Рівного на Волинь доїжджаю своїм ходом, де мене машиною забирає Міша... (Майк525) За що йому і Блек Фокс респект і важуха!!!

Заїжджаємо в Піддубці на борщик з чебуреками і пивком.. том зістрічаємо ще наших ветеранів-велотуристів.. трандимо з ними... півас рулить.))) вигружаюсь, душ, ліжко, ранок... )))

Прокинувся в пятницю 13.07 о 8 годині..... ліг 15.07 о 20 годині.

З.І.

Хочеться відмітити семе Тео.., який крутив і поводив себе як справжні мужик. Респект !!!

Опубліковано

Вітаю нас із заввершенням цього складного марафону! Скоро теж нацарапаю звіт.

Хлопці, то викладіть свої звіти сюди http://velomax.com.ua/forum/index.php?showtopic=10620 може...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...