Перейти до змісту

14.07.2012. 400 км Львів AUDAX CLUB PARISIEN


KO3AKCIPKO

Рекомендовані повідомлення

d96784fd6e77.jpg

реєстрацыя тут: http://velomax.com.u...showtopic=10360

довідка та обговорення тут http://velomax.com.u...showtopic=10173

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серйозна дистанція... в принципі.. думаю поїхати.

Але це поки.. думки вголос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лекс Бог любить троїцю..це вже третій марафон у Львові на який у тебе вроді є бажання..але так і не поїхав..там горний марафон...повинно бути реально важко...їдем вранці завтра в рівне своїм і назад...хоч якась треніровка буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

їду..питання поки як туди добратися на старт..є варіант туда раніше з палаткою приїхати..бо якщо через Львів то в 12 ночі буде загальний автобус що завезе всіх на страт..старт о 3 ночі..

тобто виспатись ажніяк не вийде..а їхати дві ночі доведеться)) і шініш вночі буде)_))

благо у мене є варіанти там переночувати...якщо звісно таки доїду до фінішу)))

всі незручності саме через старт...з пятницю на суботу в ночі....

пока ще не визначився як будуу їхати..

за тренування в личку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба кооперуватися з Рівненськими і разом їхати. ІМХО.

Що там робити 2 ночі..)) ?? швиденько справимось і дамой ще своїм ходом встигнемо.))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аха швиденько я на 300 хотів швиденько))

приїхав передостанній))

а що буде на 400 я хз..рельєш шикарний...доречі буду брати фотік так як в карпатах буду вперше)))) да да назад ще 150 своїм..і можна велік вішать на гвіздок))))

ну ти Рівенських краще знаєш...взнай як вони планують...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

глянув маршрут. там на ділянці Турка - Стрілки - Самбір дорога як після бомбардування (яма на ямі і ямою поганяє), десь 40 такої дороги. 28.06.12 року їхав там. На ділянці с. Лужок - Стрілки знімали старий асфальт (км. 15 ділянка), від Стрілок до с. Ясениця Замкова їзда встигай крутити руль і нажимати тормоз-газ. Від Розлуча до Турки в той же день робили ямковий ремонт.

не факт, що до 14.07 зроблять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На гірський бревет протяжністю 400 км з набором висоти в районі 3700 від Луцька їде 4 учасника. :0159:

Учасники перетинатимуть 3 три (ТРИ !!) області Львівську, Івано-Франківську і Закарпатську.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дистанція була довгою, але всьому допомогли моральні настанови за тиждень до поїздки, за фізичні можливості якось і не думалося, більш переживав за техніку, яка мене не підвела на спусках під 60 км/год по дорозі всіяних вибоїнами.

На цьому бреветі було все, спринтерський груповий поїзд зі змінами з швидкістю 35+ від Самбора до Львова, розігрування гірського фінішу ламанням тяжкої передачі на ногах перенісши більшість ваги на руль, швидкісні спуски лежачи на рамі зі швидкісю 55-65 км/год при цьому маневруючи між вибоїнами, і звичайно, як без того, індивідуальна гонка на дистанції близько 50-70 км.

На КП більш як 7-10 хв не затримувався, хотів підтягнутися, тому що ми втратили контакт з основною групою на 12 км, через проблеми з камерою а потім і покришкою.

Все дуже сподобалося, адже я по перевалах їхав вперше.

Вирішив, їду на 600км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А і ще, головним фактором того, що вчора все пройшло на мою думку добре, і я сьогодні у чудовій формі, це правильне харчування.

Отож, поділюся досвідом, можливо комусь допоможе.

Я мав дві фляжки, в одній вода, в другі вода з регідроном. Надалі, просто воду не буду брати, а добавляти туди якій смакові якості, солод, або кислоту. Бо сама вода дає більше відчуття голоду. Воду поповняв з джерел.

Через кожні 15-20 хв., з'їдав по одному печиву belVita, це я розрахував по витраті і надходженню вуглеводів в організм. Перед стартом і на КП1 випивав по 50 гр. рідкого меду (природній "гель", чиста глюкоза, яка надходить відтерміновано в організм), 2 снікерса, 5 бананів, 200гр ізюму. А і ще за годину до старту довів до рідкої маси сир (творог), сметану, варення все 200-250 гр. та випив.

Незнаю чого я так багато їм, але тяжкості в шлунку не відчував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи розповім про подію.

Зібралися, поїхали... перед Львовом вальнула гроза зі зливою.. народ вже по чуть притих.. )))) але коли приїхали в Долину було сухо, правда трохи холодно.))

Преодягнулися, передали речі і хавку на КП, зареєструвалися... команда СТАРТ !!!... ПОГНАЛИ.. )))) Саме погнали.. бо це не було схоже на початок 400 км бревету. Летимо в групі.. втрьох.. не випускаючи один одного з поля зору час від часу перегукуючись.. спідометра не видно.. але на спусках.. края. Зждоровий глузд підказує.. "збав, шукай повільнішу групку, забирай своїх, чіпляйтесь і крутіть спокійніше".. але де ж там..))) тапок в підлогу і гонемо.))))

12 кілометр.. фатальний для нас.. ПРОКОЛ.. швидко.. буквально за кілька хвилин вже мчимо наздоганяти і тут знову прокол.. зупиняємось втрьох поки туди поки сюди.. виявляється, що покришці 3.14здєц. Втрачаємо дорогоцінний час. Нас двоє, світає, попереду 8 перевалів, жахливі дороги і злива... але нічого цього ми ще не знаємо (хоча в деяких з цих місць я був.. в поході від них зовсім інші враження.) Стали в команду.... понали. Добираємо учасників по одному, групками... обходимо і валимо далі... крутимо, крутимо, крутимо. Зявляється біль в травмованому правому коліні.. пох... далі валимо.. біль посилюється... догнали ми ту групу, що в принципі я хотів, в районі повороту на водоспад Шипіт перед Воловцем. Думаю.. зараз трохи відпочину з ними і коліно пройде... фіг там ... вгору не тягну.. пульс 130-140 на перевалі це фігня.. а от нога ((( На черговому переалі відвалюю, відстає зі мною і Сергій.. пленсається з моєю швидкістю, підстраховує. Кажу йому.. їдь... відїжджає на кілька км і чекає мене, так ми чуть не прої.... хали.. ))) один з ключових поворотів.. Але стали, розібрались з легендою. включили абориген-жпс і поїхали в правильному напрямку.

На 1 кп відпускаю Сєрого і їдемо з Антишосером з Рівно і з Олексієм з Мінська, який виявляється медиком.... заканало.. )))) через 3 години після "чудокальос" я відчув реальне полегшення, а ще через годину я вже міг заряджати знову.. і Слава Богу... бо якраз ми добрались до перевалу Ужок... не дивлячись на грайливу назву це просто дупа..)) На спусках думали відпочинемо... фіг там.. на швидкості 50+ доводиться маневрувати бо дорога саме у вибоїнах з гострими краями, об які народ пробивав по 2 колеса за раз навіть на підвісах. Їдемо, базаримо, краєвиди просто супер докручуємо до 2 кп. Хаваємо, наповнюємо фляги водою, енергетитками, ізотоніком, кишені хавлом, перезаряджаємо акуми у фарах і вйо далі.. Після 2 кп був свіжим і не втомленим, зразу включились в роботу. вкручуємо, маневруємо і...... кап.. кап.. кап.. блиснуло, загриміло і полило мля... і так 90 км. Із підручних матеріалів (2 пакети БМВ і скоч) було зварганено вітро-дощозахист ))) по ходу випили для зігріву бут РомКоли )) .. трохи поблудилт шукаючи потрібну дорогу і от ми вже на прямій на Львів, яка являє собою асфальтну дорогу з ямами залитими водою, по боках ліс чи посадка якась.. кілька заправок по ходу, автомобілі назустріч, а дощ то перестає то з новою силою нас заливає... матюкався вголос, крав все і вся.. і себе в тому числі.))))

За 30 км до фінішу, передзвонили організатори щоб уточнити чи ми їдемо і як в нас справи відповідаємо, що в нас все пучком і тулимо далі.. дехто засинає прямо на ходу і чуть не пірнає в кювет, але просинається і в останній момент відновлює контроль над байком. ЖЕСТЬ.)))

Фініш.. хаваємо.. збираємось і поки не вирубались валимо додому. Я їду з рівненськими, від Рівного на Волинь доїжджаю своїм ходом, де мене машиною забирає Міша... (Майк525) За що йому і Блек Фокс респект і важуха!!!

Заїжджаємо в Піддубці на борщик з чебуреками і пивком.. том зістрічаємо ще наших ветеранів-велотуристів.. трандимо з ними... півас рулить.))) вигружаюсь, душ, ліжко, ранок... )))

Прокинувся в пятницю 13.07 о 8 годині..... ліг 15.07 о 20 годині.

З.І.

Хочеться відмітити семе Тео.., який крутив і поводив себе як справжні мужик. Респект !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю нас із заввершенням цього складного марафону! Скоро теж нацарапаю звіт.

Хлопці, то викладіть свої звіти сюди http://velomax.com.ua/forum/index.php?showtopic=10620 може...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вітаю всіх хто поїхав.всі мужики. хто зміг доїхати двічі мужики :)

звіту не буде від мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...