Перейти до змісту

поездка в Брест

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Ок. Взял парк на заметку :) Я планирую ехать в следующую пятницу, думаю успею.

ЗЫ набирал раза четыре, не отвечают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

паспорти, свідоцтво про народження дітей, зелена карта, і всьо, більше ніфіга не тре для вашої поїздки. заповнити міграційні картки і впірьод !

а, ще посвідчення водія ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю техпаспорт тоже пригодится ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо нічого не везете, їдьте по зеленому каналу.

Це на нашій стороні, на білоруській - по червоному

По паливу - знайближча заправка на перехресті Малорита-Кобрин та Мокрани-Брест, приблизно 7-10 кілометрів від кордону. Паливо дійсно там якісне і дешеве.

Але для українців лише за валюту

І в Білорусі також саме по зеленому.

Беруть як валюту по не вигідному для нас курсу, так і білоруські рублі, які можна наміняти в тій же Білорусі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fantom, мінус мій, за дезінформацію. По свідоцтву про народження білоруси не впустять. Росіяни - так, білоруси - ні.

В паспортному столі - 3й кабінет. Приймає Надія...По-батькові. Хороша тьотя до речі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в Білорусі також саме по зеленому.

Зелений коридор - лише для резидентів країн Митного союзу тиць

Беруть як валюту по не вигідному для нас курсу, так і білоруські рублі, які можна наміняти в тій же Білорусі.

На прикордонних АЗС продаж палива нерезидентам - лише за валюту тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беруть як валюту по не вигідному для нас курсу...

Не сказав би, що курс невигідний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пустят ли на не своем автомобиле ?

Без доверенности?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

TreNeR, то як результат? Розкажи, усім цікаво :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еду 29-го. Как приеду, все распишу. Обоих детей на всякий пожарный вклеили жене в загранпаспорт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Миниотчет по поездке. Страховка обязательна. Стоит 180 грн на 15 дней. Меньше не продают. Проверяют белорусы на границе. По вклееным детям в загранпаспорте никаких вопросов не возникало. Нашу сторону проехал за 15 мин. Бумаг никаких оформлять не нужно, в отличие от белорусской стороны. У них при въезде нужно заполнить миграционную карту на каждого въезжающего в двух экземплярах. Плюс декларацию на ввоз автомобиля. На тонированные стекла всем пофиг. Белорусов проехали минут за 40. Обратное пересечение границы заняло около 4-х часов :( Видимо мы попали на пересменку, и хотя очередь была небольшая белорусы перемещались аки сонные мухи. + опять пришлось заполнять декларацию на авто. Бензин можно заправить за белорусские рубли, русские рубли, доллары и евро. Я заправлял 95-й по 0,86 доллара за литр. Бензин, по ощущениям от езды, не хуже чем 95-й ОККОвский(которым я и заправляюсь). ГАИшников не видел ниодного.

Брестская крепость впечатляет размерами мемориального комплекса и его ухоженностью.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...