Перейти до змісту

Вікна - яку фірму вибрати?

bytheway

Рекомендовані повідомлення

Шановні форумчани, потрібна ваша порада.

Хочу поставити пластикове вікно та двері (вихід на лоджію). Але не знаю в яку фірму звернутися - їх зараз стільки розвелося.

Не хочеться попасти на якихось дилетантів чи шахраїв.

Підкажіть, будь-ласка, з власного досвіду, до кого можна звернутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут на Борді є.Замовлюв вікно на балкон.Якісно,оперативнмб і грн.300 дешевше ніж на інших конторах.

Звати Аня,нік-Revcil. поюзайте пошук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не раз купував вікна та жалюзі у Євродек-у на Клима Савури.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вікна в нас тут , ось тут і натрапити сюди можна

по форумі пройдіться - ще з 10 тем знайдете

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні форумчани, потрібна ваша порада.

Хочу поставити пластикове вікно та двері (вихід на лоджію). Але не знаю в яку фірму звернутися - їх зараз стільки розвелося.

Не хочеться попасти на якихось дилетантів чи шахраїв.

Підкажіть, будь-ласка, з власного досвіду, до кого можна звернутись.

Хоч теж займаємось виробництвом та реалізацією металопластикових вікон, але вибір у кого їх замовляти - замовник обирає сам.

Просто декілька порад на які радила б звертати увагу при купівля металопластикових вікон:

1. не ведіться на акції (здебільшого в акцію що містить подарунок уже заложена вартість у саме вікно цього подарунку; якщо акція на знижки - теж обман, адже перед тим вони її на цей % збільшують)

2. обов"язково запитуйте у замовника назву профілю, скільки камер яка форнітура та тип скла (іноді вказують вартість з одним склом чи дешевою форнітурою, або ж з г... профілю...). Тоді, дзвонячи у інші фірми, ви назвете свій профіль, скільки камер та форнітуру і тоді реально зможете порівняти ціни, адже профілей багато і всі вони ду-у-уже різняться по якості.

3. ніколи не слухайте когось де він брав, адже не факт що це була прийнятна ціна та хороша якість. Запитувати про фірму, яка ставила, можна у людини у якої простояло це вікно хоча б рік-два (чи пожовтів профіль, як зараз закривається, чи не тече, не потіє....)

4. при установці, обов"язково будьте присутні, зможете перевірити функціональність усіх створок та ручок та отримати певні поради.

Надіюсь допомогла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще важливим моментом є толкові хлопці, які правильно зроблять заміри і ці вікна встановлять

підтримую Tanichka щодо того, щоб консультуватись у людей, в яких вікна простояли мінімуму рік, для того щоб робити якісь висновки і про якість профілю і встановлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не раз купував вікна та жалюзі у Євродек-у на Клима Савури.

я теж там трохи прикуплявся, наче і ціни не кусаються)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дзвони, домовимся

050сім36959пять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...