Перейти до змісту

Віддам кота породи Екзот 4роки

Yura007

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Масть - бєжева.Хлопчик.Порода Екзот(короткошерстий перс).Кіт здоровий. Віддамо в хороші руки по причині малоі дитини вдома. тел. 0503788415 , 0932377892. Юрій

Опубліковано

свинство... тварина 4 роки з вами а ви її віддаєте... з дитиною не ужилась??? маячня. в мене гімалайський перс у 8кг і то з малим ужився... а викидати 4-х річного кота - свині ви. отак!

Опубліковано

свинство... тварина 4 роки з вами а ви її віддаєте... з дитиною не ужилась??? маячня. в мене гімалайський перс у 8кг і то з малим ужився... а викидати 4-х річного кота - свині ви. отак!

та налякали мабуть родичi чи ще хто з переляканих, про хвороби та iншу маячню. Але краще вже, що хоть ТС вiддае кота через форум, нiж мiг просто копня дати в дупу й на вулицю викинути та й все. А так, мо хто пригрiе бiдолаху кота

Опубліковано

та невже людина, яка 4 роки тримає кота не знає шо і як??? невже здорова, адекватна людина просто тупо здатна віддати члена сім"ї який 4 роки жив з ним??? Я не розумію і ніколи не зрозумію... та я свого кота на вулиці підібрав... а потім возився з ним як з дитиною, коли він захворів - уколи по 3 рази в день давав, возив по лікарях і т.п.... а тут віддають... ну не можна так... просто не можна... ви ж люди і маєте відповідати за тих, кого приручили...

--ВЦ--

Опубліковано

та невже людина, яка 4 роки тримає кота не знає шо і як??? невже здорова, адекватна людина просто тупо здатна віддати члена сім"ї який 4 роки жив з ним??? Я не розумію і ніколи не зрозумію... та я свого кота на вулиці підібрав... а потім возився з ним як з дитиною, коли він захворів - уколи по 3 рази в день давав, возив по лікарях і т.п.... а тут віддають... ну не можна так... просто не можна... ви ж люди і маєте відповідати за тих, кого приручили...

--ВЦ--

мамуся хоче риженького котика,я от штудіюю темки ...

мені теж дивно, як можна так вчиняти з улюбленцями домашніми

свою кицьку доре доглядаю,знайомі дивуються ,що в неї іграшок - як у їх дітей :g22:

під час дальніх поїздок ,лишаючи її у батьків,дуже сумую і щоразу долаю лишніх кілометрів 100,щоб відразу забрати її додому

А понад тиждень не повертається частинка робочого колективу - киця,що живе на офісі.Дуже скучаємо і сподіваємося,що з Мурашкою все гаразд і вона повернеться !

P.S. а котик на фото сумний ,певно вже відчуває щось неладне...

як його звати?

Опубліковано

Я свого котика дуже люблю і не віддала би його

Хоча ситуації різні бувають... Моїм родичам довелось віддати кицьку знайомим. Дитина важко хворіла (букет хвороб + алергія на шерсть). Знаю, що у знайомих кішка прожила ще близько десяти років

Опубліковано

--ВЦ--

А я от не була б такою категоричною..Хоч сама тварин дуже люблю, в мене їх багато, а крім того,

сусіди мають ще таку "звичку" регулярно підкидати котиків, оце свинство, да. Безвідповідально і по-скотськи.

А тут..Ну, просить людина, мало які там обставини склалися, не вивезли, не викинули, просять.

А не кидають під забор маленьких, або хворих котів.(

Опубліковано

Усіх "озабоченних" повідомляю що кота вже пристроєно, його долі можуть позаздрити багато бездомних чи хворих що не мають за що купити ліки і до яких в нашій прекрасній країні нікому нема діла ...

Опубліковано

Гарний котик. Дуже рада, що кіт пристроєний (дякую, що прийняли участь у його долі), бажаю йому швидкої "акліматизації" у ваших батьків, а їм тільки втіхи і радості від нього.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...