Перейти до змісту

Хто може зробити поламану підставку для монітора

(eptbi)-TEHAS

Рекомендовані повідомлення

Кароче в мене така байда сьогодні трапилась.Я свого монітора переставляв і в мене випадково тріснула підставка.Хто може зробити її.Монітор типу такого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карочє ти паражнякі тут не ганяй, а дай на фоту паломки пазирить. авось чоткі пацики чим і паможуть...

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароче в мене така байда сьогодні трапилась.Я свого монітора переставляв і в мене випадково тріснула підставка.Хто може зробити її.Монітор типу такого

Свою подібну проблему я вирішив самостійно (так як заміни іншої на той час не знайшов) як крайній випадок, за допомогою металевої пластинки, яку просверлив під кріплення з обох сторін, та зігнув приблизно по старому кріпленню - служить вже років 2. Удачі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vitiokl, Ок спс за пораду будем шось робити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карочє ти паражнякі тут не ганяй, а дай на фоту паломки пазирить. авось чоткі пацики чим і паможуть...

:)

post-16064-0-87046900-1340003241_thumb.jpost-16064-0-31607600-1340003247_thumb.jpost-16064-0-39712100-1340003251_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво звичайно.Але це не той тип підставки=))Я думав просто зафігачити якусь металеву пластинку зробити в ній дирки і це все скліпати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре вишкурити, обезжирити, і склеїти двокомпонентним клейом на епоксидній основі - триматиме надійно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре вишкурити, обезжирити, і склеїти двокомпонентним клейом на епоксидній основі - триматиме надійно

Ок дякую.Будем пробувати :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поміняй підстаку,

маю 2шт. по 50грн/шт. покажи яке кріплення до монітора?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поміняй підстаку,

маю 2шт. по 50грн/шт. покажи яке кріплення до монітора?

post-16064-0-34335100-1340365609_thumb.j

post-16064-0-47620600-1340365626_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...