Перейти до змісту

Продам планшет Samsung

nonemers

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам планшет "Samsung GALAXY Tab 10.1"

Ще на гарантії 10 місяців. кого цікавить пишіть сюди.

Стан ідеальний. по необхідності викладу фото.

Опубліковано

5000 так як він новий. був у використані тількі 1 місяць.

продаю в зявзку з тим що дуже потрібні кошти.

Опубліковано

аргументування ціни

http://hotline.ua/computer-planshety/samsung-galaxy-tab-101-p7510/

за даним посиланням - ціна 3 442 – 4 244 грн.

Опубліковано

аргументування ціни

http://hotline.ua/co...-tab-101-p7510/

то новые, а это б/у - проверенный: поэтому и цена выше...

Опубліковано

он новий нет не царапин не каких дефектов. заде наклеена пленка заводская. можно поторговаться только в пределах розумного. ведь девайсу всего 2 месяца, а взял я его за 5500 гр.

Пишите то что готовы вы оддать за него.

Просто очень нужны деньги.

Опубліковано

аргументування ціни

http://hotline.ua/computer-planshety/samsung-galaxy-tab-101-p7510/

Не знаю чего вы на него накинулись, но последняя цена на розетке стоит 5300. Судя по начальной цене, то аппарат сертифицирован и гарантия год с остатком в 10 месяцев. А цена в 4244 это несертифицированный товар с максимальной гарантией в 3 месяца, в лучшем случае. Так что цена в 5к. и с учетом торга, при указанных условиях, адекватна. И критикам - лучше разобраться в ценах нужно.

Опубліковано

Не знаю чего вы на него накинулись, но последняя цена на розетке стоит 5300. Судя по начальной цене, то аппарат сертифицирован и гарантия год с остатком в 10 месяцев. А цена в 4244 это несертифицированный товар с максимальной гарантией в 3 месяца, в лучшем случае. Так что цена в 5к. и с учетом торга, при указанных условиях, адекватна. И критикам - лучше разобраться в ценах нужно.

Да, все так...:)

post-345-0-62639700-1339307469_thumb.jpg

Опубліковано

Ну сразу все такие умные что аж страшно делаеться.

я нормально написал предлагайте ту цену за которую вы готовы его забрать, раз не кто не предлагает цены значит не кто не хочет брать, а все что вы тут пшете ето просто так потрепаться.

to "Georg" ты зделал скрин планшета 7510 у мене 7500 модель.

Опубліковано

То мо відразу варто було зазначити модель!

А чого це ви рівняєтесь на розетку? Є значно дешевші інтернет магазини, і теж із гарантією товар!

Опубліковано

То мо відразу варто було зазначити модель!

то мо перед тим як щось писати що ви все знаете треба було поцікавитись.
Опубліковано

В правилах чітко зазначено - І відповідно-

2.4. Оголошення повинні складатися таким чином, щоб не викликати додаткових питань — тому обов’язково зазначайте ціну, а також інші характеристики: фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

І відповідно-

4.1. Оголошення, оформлені неправильно можуть бути відредаговані або видалені модераторами та/або адміністрацією.

4.2. Користувачеві може бути (але не обов’язково буде) надіслано персональне попередження, у випадку дій, що суперечать Правилам.

4.3. Заходами впливу на порушників є будь-які покарання, в т.ч. строкова/постійна заборона розміщення повідомлень на Форумі (read only), строкова/постійна заборона доступу на Форум (бан), видалення профілю. Модератори та/або адміністрація самостійно обирають заходи впливу, і їх дії можуть обговорюватися лише в приватному порядку.

4.3.1 Термін покарання встановлюється на розсуд модератора/адміністратора.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...