Перейти до змісту

Народ оцініть номерок МТС

Skom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропонують мені ось такий номерок за немалу суму ! ХХХ-4444423=які вкого будуть судження стосовно суми яку варто давати за такий новий номер ! (буду вдячний за обективні коментарі )

Опубліковано

В Nokian є такий номер 600 грн. коштує , я думаю досить нормальна ціна.

Колись дивився щось подібне , то і до 1000 грн. були схожі :)

Опубліковано

як на мене, номера такого плану погані в мінімум в двох:

1. те що вони прості - на них може приходити багато всякого спаму!

2. те що вони прості, але одинакові цифри повторюються по кілька разів - погано для зорового сприймання.

Опубліковано

Ви тримаєте сауни чи розвозите піццу, тощо...????

В який прикол для рядового юзера оці типу модні номери?

В моєму списку орієнтовно 400 контактів, і навіть якщо якийсь Пупкін В. матиме номер на кшталт 050-123-4567 - навіть не буду морочитись щоб його запам"ятовувати, поскільки ця функція давно лежить на апараті, котрий на це заточений.

Вважаю, що пріоритет залишатися довго (постійно) на одному номері, оскільки це дасть змогу утримувати як мінімум давнє коло контактів.

Порада, перестаньте скакати по тих номерах ака горная лань :)

Опубліковано

Пропонують мені ось такий номерок за немалу суму ! ХХХ-4444423=які вкого будуть судження стосовно суми яку варто давати за такий новий номер ! (буду вдячний за обективні коментарі )

немала ціна - це суттєве перевищення для нього. моя думка 50грн. і не більше.

Опубліковано

як намене взагалі супер саме за пять одинакових цифр підряд він так і ціниться ! особливо коли ти займаєшся продажем через інтернет !

Опубліковано

схожий номер з 5-ма четвірками купив мій друг на базарі за 50грн. (09Х)4444Х4Х

Ну якби і не дуже схожий , просто тут ще враховується сам порядок і від цього порядку одразу ціна змінюється.

Я б особисто щось цікавіше пошукав ;)

Ти б краще назвав ціну , а тоді було б краще видно , чи варто за такий номер давати " таку " суму грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...