Перейти до змісту

В крим на авто

Segway

Рекомендовані повідомлення

Хто їздив чи регулярно їздить в крим на море на авто?

Хочу цього літа з"їздити машиною в крим, цікавить кудою краще їхати, коли виїзжати, заїхати зразу чи ставати на ночівлю? Розкажіть хто їздив що дійсно може пригодитись. Буду вдячний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь

Тут трохи було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що там розповідати ,,, Виїхав о 20,00 з луцька - о 10,30 був вже на місці.

Минулого року був оптимальний маршрут луцьк- рівне-не доїзджая житомера-житомир- на попільню- повз білої церкви- траса київ одеса- потім миколаїв- херсон- цюрюпінск- новоолексіївка- джанкой-феодосія...... цим напрямком не важко їхати, фур не багато було як туда їхав - а назвороті аж бісили ті потяки з фур.... (через симферополь ще гуршу - багато транспорту) . В ночі не важко їхати- головне проїхати десь так о 03,00 ночі ділянку дороги на миколаїв - херсон. Дорожне покриття не супер але їхати можна. Їхав в ночі бо менше машин і також перший раз автівкою поїхав. Брав навігатора, їхати вдвох з дружиною )))) в цьому році знову їду ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що там розповідати ,,, Виїхав о 20,00 з луцька - о 10,30 був вже на місці.

Минулого року був оптимальний маршрут луцьк- рівне-не доїзджая житомера-житомир- на попільню- повз білої церкви- траса київ одеса- потім миколаїв- херсон- цюрюпінск- новоолексіївка- джанкой-феодосія...... цим напрямком не важко їхати, фур не багато було як туда їхав - а назвороті аж бісили ті потяки з фур.... (через симферополь ще гуршу - багато транспорту) . В ночі не важко їхати- головне проїхати десь так о 03,00 ночі ділянку дороги на миколаїв - херсон. Дорожне покриття не супер але їхати можна. Їхав в ночі бо менше машин і також перший раз автівкою поїхав. Брав навігатора, їхати вдвох з дружиною )))) в цьому році знову їду ...

Чоловік правильно вказав дорогу... я особисто теж їду тільки вночі набагато легше і сонце в обличя не світить... була практика виїзду і 15год і в 22 то все залежить який ти водій яке авто і куди ти їдеш. P.S. особисто мій рекорд 500км перша зупинка жінка сварилась...... ще пробував на Київ трохі дальше зате дорога легша... Житомир Сквира Володарка Попільня короткій шлях але дорога сказати чесно ге.....і того ге десь 150км.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, своєю машиною - це незабутньо! ДЕ схотів - там зупинився, КОЛИ схотів - тоді зупинився, КУДИ схотів - туди поїхав і т.д. :)

Незважаючи на здавалося б більші витрати (паливо), поїздка своїм авто того варта на 100%

Я спеціально їхав машиною, щоб подивитись ВСЕ. Проїхав на ПБК і через Перевальне, і через "серпантин", і через Севастополь (туди - "серпантином"). Їздив і вночі - нічне життя своєрідне :)

Мотелі там дорогі були, ціна/умови не відповідали одне одному (ті, що "одноденки/однонічки" :) )... Може зара краще...

Я виїзджав на ніч, з розрахунку так, щоб перед "серпантином" опинитись спозарання, щоб можна було все гарно роздивитись :)

Їхав Житомир, Сквира, Біла Церква, Умань, Первомайськ, Миколаїв, Херсон, Красноперекопськ і т.д. Проблем з дорогою не запам'яталось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, своєю машиною - це незабутньо!

дійсно незабутьно. заніміла жопа, божевільна втома й обригані діти...один раз їздив в ялту з луцька...

хоча кожному своє))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, своєю машиною - це незабутньо!

дійсно незабутьно. заніміла жопа, божевільна втома й обригані діти...один раз їздив в ялту з луцька...

хоча кожному своє))

:) дійсно, кожному своє :)

на рахунок жопи - ти що, на табуретці їздив? Я навіть не відчув втоми, коли доїхав до точки призначення.

Діти отримали МОООРЕ вражень! Я про дорогу. Від відпочинку само-собою. Звичайно, для подорожі з дітьми потрібно відповідно підготуватись, мати чим і як їх розважити і зайняти :) Бо дорога неблизька... Але я все життя на колесах (від самого народження), тому мені це було нескладно.

Дружина страшенно боїться висоти, перед серпантином ледве з машини не вискакувала :) Зате пооотім... :) Вона сама була ДУЖЕ вражена, і не пошкодувала :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок жопи - ти що, на табуретці їздив?

угу. в табуретці рекаровські сидіння з масажером))

це не міняє реальної ситуації...

перед серпантином

єдине що сподобалось. це нарізати кілометри на серпантині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я багато разів їздив в Крим на авто і здобув такий досвід.

Якщо виїжджати ввечері, шоб бути в Криму зранку, плюси - легше дітям вони практично сплять всю ніч, в машині не так жарко, зранку приїжджаєш на місце і маєш цілий день для влаштування і повноцінний день для відпочинку.

мінуси - якщо не добре знаєш дорогу можеш збитись зі шляху, важче їхати для водія, не побачиш багато красивого навкруги і саме найстрашніше це дорога від Цюрюпінська яку приходиться долати в час коли найбільше хочеться спати. Практично кожну поїздку бачив страшні аварії із за засипань водіїв, а одного разу на моїх очах машина, яка їхала переді мною просто поїхала вправо і злетіла з траси із за того, що водій заснув.

Якщо виїжджати зранку, плюси - побачиш багато цікавого, легше їхати і орієнтуватись, багато цікавих базарчиків по трасі, мінуси -жарко (якщо нема кондиціонера), загружена траса і довший виходить час в дорозі, більше ментів. Приїжджаїш в Крим ввечері і немає часу нормально влаштуватись.

Тому, на мою думку, оптимально виїжджати десь в час ночі. Нічний час ти їдеш по добре знайомій Житомирській трасі, дітям легше, побачиш дорогу і в Крим приїжджаєш в досить комфортний час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі мені саме ПБК не сподобалось... Народу як шпротів, ціни - в два рази вищі за недалекий Херсон, пляжу - майже нема (смешались в кучу камни, люди...), все узбережжя від Ялти до Алупки - ну кішлакі натурні :)

Основний час відпочивав біля Піщаного (західне узбережжя Криму, сторона Бахчисарая). Так як машина в руках - знайшов гарний піщаний пляж і отримував насолоду. Коли погода марнувалась - поруч Севастополь (акваріум, кораблі, дельфінарій, аквапарк та ін.), Балаклава... В Ялті обов'язково для дітей - Поляна Казок та Зоопарк, канатний підйомник і т.д. :)

Одним словом - з машиною - сам собі хазяїн :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок їзди вночі... Мене навчив батько, і я сам не один раз так робив - перевірено.

Коли відчуваєте, що починаєте засинати - ЗУПИНІТЬСЯ!!! Не тягніть до якогось там уявного пункту ("ну от ще туди доїду і там точно стану")! ЗУПИНЯЙТЕСЯ ВІДРАЗУ!

А тоді просто поспіть 20 хв. Головне тут саме 20 хв. Перевірено практикою. За 20 хв мозок встигає достатньо відпочити, щоб не засинати, а якщо поспати більше, то мозок переходить в глибший сон, і якщо прокидаєшся, то голова починає боліти.

20 хв - це дружина-діти перекусили, сходили "в ліс", розім'ялися і т.д.

20 хв. по часу для дороги - це дуже незначна затримка, а для Вас і Ваших рідних - самі знаєте....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справді видно що є люди які професійно ставляться до дальних подорожей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок їзди вночі... Мене навчив батько, і я сам не один раз так робив - перевірено.

Коли відчуваєте, що починаєте засинати - ЗУПИНІТЬСЯ!!! Не тягніть до якогось там уявного пункту ("ну от ще туди доїду і там точно стану")! ЗУПИНЯЙТЕСЯ ВІДРАЗУ!

А тоді просто поспіть 20 хв. Головне тут саме 20 хв. Перевірено практикою. За 20 хв мозок встигає достатньо відпочити, щоб не засинати, а якщо поспати більше, то мозок переходить в глибший сон, і якщо прокидаєшся, то голова починає боліти.

20 хв - це дружина-діти перекусили, сходили "в ліс", розім'ялися і т.д.

20 хв. по часу для дороги - це дуже незначна затримка, а для Вас і Ваших рідних - самі знаєте....

Справді діспя 03,00 ночі дууже тягне спати.... Я теж ставав у дорозі (напів дороги між з"їздом з траси Київ -Одеса та Миколаєвом), покімарив до світанку (десь до 05,00) і далі в дорогу а дружина і так у весь час спала - тільки виїхали з Луцька...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, і погоджуся і не погоджуся.

Погоджуся із нічною їздою. Тут ти на 1000% правий.

Не погоджуся із ЮБК (ПБК). Ми постійно їздимо в Гурзуф. Але, восени. вересень місяць. Вода ЩЕ тепла, а ціни УЖЕ в 2 рази нижчі.

Знову погоджуся із зоопарком та долиною казок.

Але ми і без авто справлялися, Маршруткою ой як дешевше :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, і погоджуся і не погоджуся.

Погоджуся із нічною їздою. Тут ти на 1000% правий.

Не погоджуся із ЮБК (ПБК). Ми постійно їздимо в Гурзуф. Але, восени. вересень місяць. Вода ЩЕ тепла, а ціни УЖЕ в 2 рази нижчі.

Але ми і без авто справлялися, Маршруткою ой як дешевше :)

:) я теж про вересень :) і коли ж це в "бархатний" сезон ціни падали? ;)

а на ЗБК був? можеш порівняти? (це запитання, ане виклик :) ) там ціни взагалі були такі ж як і у нас. :) Там просто ще люди не розбещені курортним заробітком. Та й пляж мені там більше подобається (правда, з обмовкою - там де пісок, а не каміння)

Хоча, як кажуть, скільки людей - стільки й смаків :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вересень місяць. Вода ЩЕ тепла, а ціни УЖЕ в 2 рази нижчі.

Завжди. Тому що вже школа (дистадок, ВУЗ), тому що відпочиваючих менше)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вересень місяць. Вода ЩЕ тепла, а ціни УЖЕ в 2 рази нижчі.

Завжди. Тому що вже школа (дистадок, ВУЗ), тому що відпочиваючих менше)

:) я теж так думав і на те надіявся :) А виявилось, що так само думає дуууже багато росіян (маю на увазі відпочивачих, котрі приїхали з Росії), та й наших не меньше :) Заради такого відпочинку люди спокійно жертвують тижнем-двома навчання дітей (працює думка-виправдовування: яке там ще навчання! початок року, загальні теми, повторення пройденого...поки розкочегаряться...) :)
тому що відпочиваючих менше)
а давайте опитування проведемо, КОЛИ хто їздить в Крим ;) подивимось ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, 2 роки тому ми із сім'єю у вересні знімати в Гурзуфі 2-кімнатну квартиру з усіма зручностями за 200 грн/доба. 10 хвилин ходи до артеківського пляжу і 30 секунд до магазину. 15 хвилин до центру/базару. В сезон ця сама квартира була 400-500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КОЛИ хто їздить в Крим

а що досі хтось в крим їздить???

треба себе не поважати, щоб платити кошти, як за нормальний курорт, а бути в грязному криму...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, Ви не повірите, але - виключно в Криму. Турція і Єгипет - перетворилися на ригаловку. Де за 500 у.о. на тиждень, ціла сім'я можна сцяти з берега в басейн халявним пивом. Пробачте за цинізм.

Я їду виключно для оздоровлення дитини. Я не буду розказувати про лікувальні властивості кримського гірського повітря, "тропу Боткіна" і т.п. І про те, чому там дачі усіх генсеків починаючи із початку минулого століття, та їх родин, Чому там усілякі Шаляпіни, Чехови із Оленами Пчілками роїлися.... Хоча мали можливість відпочити будь де. Навіть за кордоном.

Але ж ні... чомусь Крим.

Якщо я з дружиною, удвох, без дітей захочемо поїхати кудись відпочити на тиждень-другий. Тоді так - Турція/Єгипет/Болгарія ну, там за 500-800 у.о. шодушапажелаєтякщо пошикувати, то Чорногорія і Греція. (там від 1000 у.о.) теж саме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, 2 роки тому ми із сім'єю у вересні знімати в Гурзуфі 2-кімнатну квартиру з усіма зручностями за 200 грн/доба. 10 хвилин ходи до артеківського пляжу і 30 секунд до магазину. 15 хвилин до центру/базару. В сезон ця сама квартира була 400-500 грн.

ааа :) ти мене не зрозумів, я мав на увазі ціни на ЇЖУ :)

...ціни - в два рази вищі за недалекий Херсон...

КОЛИ хто їздить в Крим

треба себе не поважати, щоб платити кошти, як за нормальний курорт, а бути в грязному криму...

бачив ВЕСЬ Крим? Ото поїздь, подивись, куди люди кажуть, а тоді вже оцінюй чийсь вибір
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, про природні переваги криму я знаю, але віднутність сервісу та сміття вбивають. розумію, якщо потрібно для здоровя дитини...

ну а закордон не обмежується хургадою та анталією))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, Ааа.. Їжа. :) Продукти по ціні такі ж як і у нас. Дорожчі лише масло і цукор. Картопля, м'ясо, крупи і т.д. - майже так само.

Пиво дороге, бо холодне і на пляжі :)

Якщо знайти де харчуватися (столовка чи кафешка) - то взагалі класно.

Андрій Віталійович, тут мова саме про Крим (цей топік), Ви не сюди потрапили :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КОЛИ хто їздить в Крим

Ваша правда що Крим дуже заоблачні ціни правлять за такі пропозиції і такі сервіси, пляжі і тд і тп..... моя думка що це іза кацапів, так вони там Мля все зкупили можливо для них це недорого.....для прикладу Чорне море РФ Кабардинка, то вних в 2004р на набережній морозиво 100 грам на вагу коштувало 150руб тоді це було приблизно 25грн або 5 доларів....П.С. скільки спілкувався з кацапами то вони кажуть і думають що Крим це їхній півострів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви не сюди потрапили

:_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...