Перейти до змісту

Финансовый вопрос Велодня.

Рекомендовані повідомлення

Только членам АВЛ!

Предлагаю казначею АВЛ снять с фонда 1000 грн.

спонсоры дают 1000 грн, но символика велодня делается по себестоимости, а реально - в небольшой(так сказать), но минус для нас(меня). А расходы таки есть.

Не, я мог бы футболки продавать по 100 грн, а значки по 5, чашки - по 40 и т.д. , но у меня есть принципы и некая граница между предпринимательством и "президентством".

И я не готов уходить в минуса в данное время. И я обязан дать куму , который фигачит в данный момент(уже пару недель) значки и формы для футболок хотя бы 100-200 грн "на сигареты", которые он "отрабатывает" для велодня .

На кредитке минус 4 тыщи, завтра с футболок-чашек еще что-то поднимется, но все ж таки...

Если у кого-то есть возражения - пишем в теме, кто не против - нажимаем "поддержал".

PS сраные ручки для подписания завтрашней петиции обошлись в 50 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто моя думка (я не є членом АВЛ):

Велодень набирає все масовіших обертів, до його святкування підключається маса людей. Чому ти (to difoto) повинен працювати в мінус?

Мені здається тут ціллю має бути забезпечення символікою по доступній ціні. А доступна ціна для футболки якраз і лежить в межах 100 грн.

Потрібно вибудувати таку систему ціноутворення, щоб і тобі було добре, і іншим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моє завдання - щоб футболки купила більша кількість людей, якомога більша. Для студента 45 грн і 100 - дууууже велика різниця.

Я вже працюю заради своїх дітей та їх приятелів - буде серед них більше велосипедистів, буде мені щастя і в карму залік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО: між 100 грн і 45 грн для студента є різниця, а от між 45 грн і 85 грн немає ніякої різниці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только членам АВЛ!

Предлагаю казначею АВЛ снять с фонда 1000 грн.

PS сраные ручки для подписания завтрашней петиции обошлись в 50 грн.

Гг, та мона ) Я как раз сегодня частично погасил задолженность, доложил 100 грн на карточный счет ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только свистните! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...