Перейти до змісту

Хто чим кормить своїх котиків?

keepo

Рекомендовані повідомлення

Цікавить такий от лікбез по кормах.

Чим кормите: фірма, назва корму. Надаєте перевагу дорожчим чи дешевшим. Чи взагалі самі готуєте.

Я свого кормлю Friskies Adult, всіма по черзі. Також балую м"яском і рибою. На дворі "пасеця" сам :)

М"яу і Kitiket"и їсть не дуже і тільки коли голодний :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки натуральні продукти. Овочі, мясо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня кот ест проплан для домашних котов. А вообще, конечно же лучше натуральная еда - мясо, рыба, овощи, все должно быть сырое. Корма економ класса лучше вообще не давать ( Фрискас, Китикэт, Вискас, Мяу и т.д.) Вот тема по этому поводу http://board.lutsk.ua/topic/76757-o-suhih-kormah-pedigree-chappi-whiskas-friskas-kitekat-pedigri-chappi-viskas-fr/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дома киця Перс і її син - кормлю домашнім натуральним: мясо(курка-рибка,овочі- кукурузка,бурячок,кабачок,картопелька ну і звісно рідкі супчікі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дома киця Перс і її син - кормлю домашнім натуральним: мясо(курка-рибка,овочі- кукурузка,бурячок,кабачок,картопелька ну і звісно рідкі супчікі

Ось точно так само) А ще огірочки деколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Онлі Пуріна. Інших наш кіт просто не сприймає.

Пуріна для привередливих котів і для стерилізованих. Ну і плюс м"ясо від тої ж пуріни.

Крім того іноді кіт "снєізходіт" до натурального м"яса і риби.

На вулиці теж пасеться сам.

Ага, і кіт - гімалайський перс, 8кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки натуральні продукти також: миші, горобці, кроти, недавно Мурка зайця вполювала маленького і зїла тільки вуха залишила. може інколи каші пшоняної поїсти собачої, ну і звісно кості і все шо йде зі столу господарів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купляю мойву чи кільку - варю і даю цілою, чи додаю в супи та каші - їдять добре.

щоправда один з них дуже полюбляє зелені огірки свіжі та диню, а інший кавуни в сезон, а ще він дуріє від печінки...

ну і сардіну іноді їм даю консерву - для них наче наркотик.

забув - випічку свіжу теж їдять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись десь читала ,що треба надавати перевагу одному типу харчування - або кормам,або звичайній іжі.

З цим проблем не виникає,бо киця любить виключно корм і м'ясо з рибою її не приваблюють.

Годую свою кицюню Royal Canin Indoor Long Hair 35 , правда ,останній раз придбала Royal Canin Intense Hairball 34.

Купую відразу 10 кг ,так вигідніше і зручніше для мене :g12:

P.S. Несподівано довелося їхати з міста на кілька днів, довелося купити в "Пакко" для підстраховки корм "4 лапи" чи щось таке , щоб сусіди мали чим годувати кицю в разі нестачі Рояла. І що Ви думаєте ? Цей корм ,як би так культурніше сказати ?, вибльовувався лишався на підлозі ,повторювалося регулярно поки їла ті "4 лапи". Тому,хоч я і не маю часу готувати киці м'ясо та інші смаколики,дешевим кормом травити її теж не буду !

Я за "Royal Canin" ! :g10:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Коли я ще вчилася в третьому класi, було в мене маленьке гарненьке кошеня. В той час нас ще годували у школi обiдами. Та ось одного разу дали нам щось там i двi соски. Одну я чесно з'їла, а другу вирішила забрати додому кошеняткові, ось така турбота. Принесла ж я смачненьке, кинула сосиску у котячу миску та покликала кицю. Сама з кухні пішла, а через деякий час.. О боже ж мій... моя киця віднесла ту сосиску до свого лотка-туалета.. Ось така дитяча їжа.."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сирим м"ясом-рибою не годую, мали сумний досвід, коли кіт отруївся сирою куркою, ледве виходили. Їсть варену рибу (бички переважно) і варене м"яско. Любить сирі яйця, домашні, звичайно. Ще молочко і сир. Від корму його практично відучила, але так як він його все-таки полюбляє, то ввечері (як десерт) даю жменьку пуріни, іншого корму не купую. Харчами перебирає, але зараз гостює в моїх батьків, і так як там крім нього ще два коти, то мій їсть абсолютно все, що дадуть :D .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Курячі голови, шиї. Нирки, печінка, легені, шлунки. Творог з яйцем, деколи вівсянка. Кефір, йогурт. Більше нічого не даю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...