Перейти до змісту

З 01.06.2012 буде змінена вартість дзвінків абонентам інших операторів України і складе 1.20 грн./Хв

Рекомендовані повідомлення

МТС знов вносить контрактникам зміни з 1 червня. В інформації звучить така фраза "щомісячний пакет послуг буде анульовано".

А це означає, що треба буде заплатити щомісячний обов'язковий платіж + кошти, які наговориш на інші оператори.

Раніше розмови з іншими операторами оплачувались з щомісячного обов'язкового платежу, а тепер - ні.

Так що будьте уважними і не дивуйтесь. коли вам прийде рахунок вдвічі або втричі більший ніж завжди.

Йопт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

Йопт.

вот только не нужно приукрашивать ситуацию

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось на сайті МТС нічого такого нема, то де уважно читати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені Київ Стар теж СМС прислав про зміну тарифу. Вартість дзвінків на всі мережі зменшилась на 10 коп. Зате вводиться щоденний платіж 75 коп. І є обмеження в 50 хв. день на інші мережі по моїй вартості після чого вартість зростає більше ніж втричі!

Вцілому стало значно ГІРШЕ. :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не нужно приукрашивать ситуацию

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не треба флеймити в темі ТУПИМИ коментами!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не треба флеймити в темі ТУПИМИ коментами!

правильно,

давайте на меня позлюкаемся

и смайликов с афтотоматами наставим - это будет наш протест

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені Київ Стар теж СМС прислав про зміну тарифу. Вартість дзвінків на всі мережі зменшилась на 10 коп. Зате вводиться щоденний платіж 75 коп. І є обмеження в 50 хв. день на інші мережі по моїй вартості після чого вартість зростає більше ніж втричі!

Як тобі http://kyivstar.ua/business/mobile/tariffs/homenetwork/business_40/ ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 40 грн безлім? а швидкість нету яка? певно обмежена жопорізом до 25 кб/сек

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 40 грн безлім? а швидкість нету яка? певно обмежена жопорізом до 25 кб/сек

Швидкість не більше 226кбіт\с.

Не знаю як зараз, але минулогу року, КС абонентам "видавав" сірі IP. Були проблемы с ICQ и пошуком яндекс, та ще деякими сервісами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Швидкість не більше 226кбіт\с.

Не знаю як зараз, але минулогу року, КС абонентам "видавав" сірі IP. Були проблемы с ICQ и пошуком яндекс, та ще деякими сервісами.

Ніяких граблів з ICQ не помічав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але все ж 20 кілобайт на секунду шо ж то є?

Хто юзає? скільки реально викачати мегабайт з такого київстара в місяць?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але все ж 20 кілобайт на секунду шо ж то є?

Хто юзає? скільки реально викачати мегабайт з такого київстара в місяць?

в мене старий бізнес 80 (100 мегабайт інтернету на місяць). Працює на ура, на ходу підгружає гугл мапс для навігації. Пошта, серфінг - все нормально. Не вай-фай звісно, проте в лісі вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вмене лайф безлім за 29 грн і смарт на андроїді з якого пишу , хватає по саме немогу, завжди в онлайні Опера мобайл, одноалкашнікі , асяка, автобазар, навігація правда навітел але там теж без нету не обходця.

За Київ стар не скажу , а от Мтс звязок не дуже .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взято з http://www.red-forum.com/index.php

с 15.06.12 г. при активации услуги " Супер " после пополнения на 30 или 80 грн. будет сниматься плата 5.31 грн. за активацию данной услуги

как в СМТС 100 , так и в СМТС Все Сети 100 и СМТС Все Сети Новогоднем 100 минут

Новый тариф «MAX Energy»! 0 на все без ограничений!

Вот и пришло "покращення"... С 15 июня абонка уже 1,20 и обьем увеличивается до 1500 мин/смс/мб... Не знаю радоваться или грустить. Инфа 111*6

Супер МТС без плати за з'єднання і поповнень"

З 15.06.2012 збільшується кількість хвилин в мережі мтс 60 хв./день платіж становитиме 70 коп в день

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Супер МТС без платы за соединение и

пополнений Energy с 15.06.12 абонплата

1,06 грн. с НДС и ПФ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опубліковано · Приховав nickel, 8 Червня, 2012 в 19:19 - Без причини
Приховав nickel, 8 Червня, 2012 в 19:19 - Без причини

Активація послуги Супер в тарифі Супер МТС Енерджі з 15,06,2012 становитиме не 8 грн, а 10.

Посилання на коментар

Абонент Київстар на протязі багатьох років.

Позавчора і я отримав СМС від оператора (дослівно):

"Через 7 днів Ваш тариф буде змінено на 15 КОПІЙОК: 15коп/хв на всі мережі по Україні без плати за з'єдн, абонплата 75коп/дн."

І все б нічого, якби:

1. Ніяких заявок на зміну тарифного плану я не подавав. (Мене цілком влаштовував мій тарий "Єдина ціна")

2. Примусова Абонплата (якої принципово вдавалось уникати за весь час користування телефоном - вибором відповідних тарифних планів). Як на мене це плата за повітря а не за надані послуги. Все одно що брати плату окремо за вхід в супермаркет і окремо за товар який купуєш в цьому ж супермаркеті.

Якийсь час назад майже аналогічно викинули з програми подяки "Київстар клуб" (бонуси і т.п.).

Трохи харить таке відношення до клієнтів.

p.s. Як розумію без абонплати тепер тарифних планів на Київстарі немає. Це або криза, або підвищений рівень зажерливості, або ж - просто "покращення".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як розумію без абонплати тепер тарифних планів на Київстарі немає

хто сказав? ось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ, а в когось був тариф Супер Олімпійський ?

бо там озвучено що можна передзвонити оператору до 15 червня і вернуть назад старий

хтось пробував ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ, а в когось був тариф Супер Олімпійський ?

у мене був. класний був тариф...

бо там озвучено що можна передзвонити оператору до 15 червня і вернуть назад старий

вперше чую)) сумніваюсь, що реально...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абонент Київстар на протязі багатьох років.

Позавчора і я отримав СМС від оператора (дослівно):

"Через 7 днів Ваш тариф буде змінено на 15 КОПІЙОК: 15коп/хв на всі мережі по Україні без плати за з'єдн, абонплата 75коп/дн."

І все б нічого, якби:

1. Ніяких заявок на зміну тарифного плану я не подавав. (Мене цілком влаштовував мій тарий "Єдина ціна")

2. Примусова Абонплата (якої принципово вдавалось уникати за весь час користування телефоном - вибором відповідних тарифних планів). Як на мене це плата за повітря а не за надані послуги. Все одно що брати плату окремо за вхід в супермаркет і окремо за товар який купуєш в цьому ж супермаркеті.

Якийсь час назад майже аналогічно викинули з програми подяки "Київстар клуб" (бонуси і т.п.).

Трохи харить таке відношення до клієнтів.

p.s. Як розумію без абонплати тепер тарифних планів на Київстарі немає. Це або криза, або підвищений рівень зажерливості, або ж - просто "покращення".

Розумію твоє обурення. Сам в цій темі "обурювався" (пост №29) , але Київстар виправдав мої сподівання і ще раз підтвердив свою репутацію. Зателефонуй на номер 466 і зроби заявку на відміну від нового тарифного плану. Через пів години отримаєш СМС, що твоя заявка виконана і ти лишишся на старому тарифному плані!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Віталійович, я питався в працівників МТС (правда інженерів) то їм пояснювали що тариф буде старий якщо передзвонити.

якщо на 111 набрати то там пояснюється про те 15 число. Я думав мо хтось пробував вже.

завтра подзвоню до оператора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник, якщо вийде розповісте))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А за ці тарифи хтось-щось чув:

Стартовий пакет Tariff"MTS 2012 EURO" без плати за з"єднання, на всі напрямки 20 коп, 1гривня в росію і Європу, включено в пакет 1000хв в середені мережі, 20хв в Європу та Росію, 20 Мб інтернету, 20 СМС і ММС на рахунку 20 гр. - роздрібна ціна 120гр

Стартовий пакет Турист МТС 0,15 коп в РОСІЮ на рахунку 30 гр. - роздрібна ціна 50гр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...