Перейти до змісту

підкажіть непоганий магазин водостічних систем

rulon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

підкажіть магазин де можна купити по нормальній ціні пластикові ринви в кольорі.

Опубліковано

тему можна закривати.ринви куплено.найдешевше виявилося в епіцентрі.скільки коштує погонний метр монтажу ринви.

Опубліковано

тему можна закривати.ринви куплено.найдешевше виявилося в епіцентрі.скільки коштує погонний метр монтажу ринви.

Ви до мене не заходили ))) або домовлятися не вмієте :D

В епіцентрі,зазвичай, ціни на ринви і труби,про що всі питають,дешевші,а решта комплектуючих дорожчі

Опубліковано

Ви до мене не заходили ))) або домовлятися не вмієте :D

В епіцентрі,зазвичай, ціни на ринви і труби,про що всі питають,дешевші,а решта комплектуючих дорожчі

да да маркетинговий хід треба якось простий народ дурити...... на жаль.

Опубліковано

із ряду оцих "до мене не заходили" майже у половини немає в наявності ,й піж замовлення (потрібно було саме в той день ринви)а на рахунок епіцентру--найперше місце де був й з накладною тою обходив магазинів 5 й як не дивно виявилось що в епіцентрі дешевше,так що нічого не прогадав на мою думку й різниця була навіть на 400-500грн

• 5 місяців потому...
Опубліковано

постійно звертаються з запитанням : скільки коштує погонний метр ринви та труби

та не завжди враховують,що крім цих важливих елементів водостічної системи є ще ряд комплектуючих :g01:

сьогодні прорахувала комплект систем Bryza по роздрібному прайсу та по цінам "Нової лінії"

зазначу, що в НЛ ціна труби -94,9 (роздрібна 99,72),ринви - 75,9 (роздрібна - 81,6) :_05:

а решта комплектуючих по завищених цінах ,наприклад, кронштейн ПВХ - 15,9 (15,06 роздрібна) , лійка 45,9 (роздрібна - 45,18)

в результаті ,комплект НЛ вийшов дорожчим на 14 грн

так,в них є дисконтана програма ,але знижка нарахується Вам на картку лише за 2 тижні і за ті гроші Ви знову ж таки мусите купувати щось в НЛ

а можна отримати ту ж знижку готівкою та відразу :_19:

тому,дорогі форумчани,при покупці водостіних систем прораховуйте ціну на весь комплект,а не на окремі елементи

те саме можна порадити і при купівлі покрівлі :yesmaster:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...