Перейти до змісту

Продам б/у комплектуючі

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Процесор Pentium 4 2,80GHz/1M/800 SL79K costa rica 478socket (кулер в комплекті) - 100 грн.

Память Team DDR 512Mb 400MHz PC-3200 (TEDR512M400HC3) - 2 шт. (була в роботі 3-4 місяці) - 170 грн. за комплект

Комплект мат. плата Asus K8N-VM + проц. Sempron 2800+ (на материнській платі не робочий мережевий порт) - 260 грн.

Торг по телефону (050) 970-59-83.

Опубліковано

Користувач форуму Snet негідно повів себе у справі покупці у нього Team DDR 512Mb 400MHz PC-3200 (TEDR512M400HC3) - 2 шт. Сьогодні куплена память у Snet не бачиться материнкою, для якої її купували, хоча вона робоча. Snet відмовився забирати память, хоча з моменту купівлі пройшло 30 хв (а не 3 дні)... Виручив грошей Snet не так і багато, але відношення до себе заробив як непорядної дрібязкової людини...

Опубліковано

Користувач форуму viktor71, пишучи свій пост "випадково" забув згадати деякі нюанси. В процесі домовленості про купівлю, а також в момент самої купівлі про манібек чомусь не згадувалось взагалі. З іншої сторони, я вважаю, що покупцю не важко вказати умови за яких товар може бути повернений. Зі слів самого viktor71 (в чому я не сумніваюсь) продана мною пам'ять є абсолютно робочою, відповідно в мене можуть виникнути питання до справності самої материнської плати.

Звинувачення у непорядності і дрібязковості вважаю безпідставними оскільки товар я продав якісний і погодився на ціну яку мені запропонував сам покупець.

Опубліковано

Домовленість про манібек була?

Чесно кажучи, на форумі я купував неодноразово вже протягом двох років, хоча сам зареєстрований не так давно. За ці роки траплялись повернення неодноразово і не було проблем із продавцями, бо для цих людей, з якими я мав справу до користиувача Snet, 3 дні манібеку було щось само собою зрозуміле: покупець мусить мати шанс повернути товар, якщо він його не влаштовує (яка ж тут втрата для продавця?...)

Опубліковано

Чесно кажучи, на форумі я купував неодноразово вже протягом двох років, хоча сам зареєстрований не так давно.

я бачу ти вже не одному встиг попсував нерви своїми тестати (підходить, не підх :0157:дить)...

Вчися домовлятися з людьми, або хоча б попереджай що не впевнений.

Тему можна закривати.

Опубліковано

Чесно кажучи, на форумі я купував неодноразово вже протягом двох років, хоча сам зареєстрований не так давно.

я бачу ти вже не одному встиг попсував нерви своїми тестати (підходить, не підх :0157:дить)...

Вчися домовлятися з людьми, або хоча б попереджай що не впевнений.

Тему можна закривати.

Виявляється Ви не просто жадібний, а ще і порядком нещира та нагла людина...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...