Перейти до змісту

проДам Старий будинок

rkfgec

Рекомендовані повідомлення

Продам старий будинок. Село Яловичі. 0,5 га землі. Світло в будинку. Газ поруч. 5000 у.о

post-17271-0-94104000-1337664849_thumb.j

post-17271-0-62994300-1337664868_thumb.j

post-17271-0-87717200-1337664886_thumb.j

post-17271-0-56240400-1337664907_thumb.j

post-17271-0-90875800-1337664925_thumb.j

post-17271-0-19001000-1337664944_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

up

Можете віразу і 25 000 ставити, з місцем і надійністю баболоцього автобуса...+ поля Костюшка з кропінням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

up

Можете віразу і 25 000 ставити, з місцем і надійністю баболоцього автобуса...+ поля Костюшка з кропінням

Їздити можна і крупецькою маршруткою (153). Поля з кропінням.... ))))) ..... отут стало дійсно смішно..... посміявся від душі. А можна координати полів в області де на полях нічого не застосовують???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до крупи треба ще дійти від рудецької 1.5 км а до рудецької ще скільки і по якій дорозі? Бруківка до самих Ялович це жах...

Люблю коли люди сміються і тим більше щиро, приємно:))))))

Справа не в тому застосовують хімікати чи ні, а в тому що поле знаходиться прямо під хатою а це значить, що якщо кроплять бурячки тракторцями при відсутньому вітрі то все сотоїть в дворі, а якщо ріпачок літачками то хату кропить 98%. Продовжуючи логічний ланцюжок дивимось, вся та кропля буде на городині до якої вона не призначена і вся та хімія піде куди...Плюс повітрям. Для тих, хто хоче жити в селі щоб їсти здорову їжу це не підійде, а от тим, хто просто не має де жити нормально, але не за 5 000$. Та і якщо пошукати по форуму то хатку цю ви вже давно продаєте і ніхто не купив, чи не наводить це на якісь думки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до крупи треба ще дійти від рудецької 1.5 км а до рудецької ще скільки і по якій дорозі? Бруківка до самих Ялович це жах...

Люблю коли люди сміються і тим більше щиро, приємно :))))))

Справа не в тому застосовують хімікати чи ні, а в тому що поле знаходиться прямо під хатою а це значить, що якщо кроплять бурячки тракторцями при відсутньому вітрі то все сотоїть в дворі, а якщо ріпачок літачками то хату кропить 98%. Продовжуючи логічний ланцюжок дивимось, вся та кропля буде на городині до якої вона не призначена і вся та хімія піде куди...Плюс повітрям. Для тих, хто хоче жити в селі щоб їсти здорову їжу це не підійде, а от тим, хто просто не має де жити нормально, але не за 5 000$. Та і якщо пошукати по форуму то хатку цю ви вже давно продаєте і ніхто не купив, чи не наводить це на якісь думки...

Від Крупи до хати десь 2-2,2 км. Дорога.... тверде покриття , в любу погоду можна доїхати! Стосовно поля під хатою - в одну сторону від хати 50 метрів - в іншу десь 150. Стосовно хімії взагалі - ви ж картоплю садите і жуки ходите збираєте ручками...... а їжі типу майонезу і не куштували ніколи на смак...... А стосовно ціни... - можу вам сказати точно що цінять зараз в тому районі за 50 соток 8-10 тис у.о. А стосовно вашої логіки то в Баболоках землю не те що не продають, а й ще повинні доплачувати тим хто хоче її там мати. )))). От можу вам до прикладу http://board.lutsk.ua/topic/108102-prodam-zemlju-v-sjalovichiskrupa/ Стосовно що давно продаю - то я і не спішу так як саджу там город.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Від Крупи до хати десь 2-2,2 км. Дорога.... тверде покриття , в любу погоду можна доїхати! Стосовно поля під хатою - в одну сторону від хати 50 метрів - в іншу десь 150. Стосовно хімії взагалі - ви ж картоплю садите і жуки ходите збираєте ручками...... а їжі типу майонезу і не куштували ніколи на смак...... А стосовно ціни... - можу вам сказати точно що цінять зараз в тому районі за 50 соток 8-10 тис у.о. А стосовно вашої логіки то в Баболоках землю не те що не продають, а й ще повинні доплачувати тим хто хоче її там мати. )))). От можу вам до прикладу http://board.lutsk.u...alovichiskrupa/ Стосовно що давно продаю - то я і не спішу так як саджу там город.

Покриття тверде я не сперечаюсь тільки було б воно ще рівним)))

З жуками поступаю так: кожному тринадцятому виколюю ліве око і через три дні всі жуки тікають, рекомендую.

на рахунок Баболок то не тільки треба доплачувати а і додаткову відпустку надавати.

Бачив я вашу хатку, цікаво де хлів дівся (дах то лишивсь), чи то дах зїхав :_09: . Ну чесно сказати продаєте ви не хату а таки земельну ділянку.

Посилання яке ви дали це не яловичі а крупа і ангарчик той вже добудували і відстань там метрів 40 від кінцевої зупинки маршрутки...

От на рахунок того що не спішите то це правильно, особисто я думаю що скоро трішки ціни в наших селах піднімуться бо ходять слухи що дорогу на крупу все ж зроблять, хоча сяк-так і зараз там вже можна після дощу проїхати. Тому ще трохи почекаєте і, можливо, потягне хатка на вашу ціну.

Бажаю успіхів! :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від Крупи до хати десь 2-2,2 км. Дорога.... тверде покриття , в любу погоду можна доїхати! Стосовно поля під хатою - в одну сторону від хати 50 метрів - в іншу десь 150. Стосовно хімії взагалі - ви ж картоплю садите і жуки ходите збираєте ручками...... а їжі типу майонезу і не куштували ніколи на смак...... А стосовно ціни... - можу вам сказати точно що цінять зараз в тому районі за 50 соток 8-10 тис у.о. А стосовно вашої логіки то в Баболоках землю не те що не продають, а й ще повинні доплачувати тим хто хоче її там мати. )))). От можу вам до прикладу http://board.lutsk.u...alovichiskrupa/ Стосовно що давно продаю - то я і не спішу так як саджу там город.

Покриття тверде я не сперечаюсь тільки було б воно ще рівним)))

З жуками поступаю так: кожному тринадцятому виколюю ліве око і через три дні всі жуки тікають, рекомендую.

на рахунок Баболок то не тільки треба доплачувати а і додаткову відпустку надавати.

Бачив я вашу хатку, цікаво де хлів дівся (дах то лишивсь), чи то дах зїхав :_09: . Ну чесно сказати продаєте ви не хату а таки земельну ділянку.

Посилання яке ви дали це не яловичі а крупа і ангарчик той вже добудували і відстань там метрів 40 від кінцевої зупинки маршрутки...

От на рахунок того що не спішите то це правильно, особисто я думаю що скоро трішки ціни в наших селах піднімуться бо ходять слухи що дорогу на крупу все ж зроблять, хоча сяк-так і зараз там вже можна після дощу проїхати. Тому ще трохи почекаєте і, можливо, потягне хатка на вашу ціну.

Бажаю успіхів! :ok:

Посилання не на той ангарчик - а на деревяну хату де кіньчається асфальт.)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Покращення умов - дорога з твердим покриттям перетворилася на дорогу з щебеневим покриттям. :smile-zachot: :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, коли покладуть асфальт до "хати" та підведуть газ , тоді підніміть тему, якраз ціна буде така, як треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, коли покладуть асфальт до "хати" та підведуть газ , тоді підніміть тему, якраз ціна буде така, як треба.

Коли там покладуть асфальт то сотка землі там буде вартувати не 100 $, а не на багато меньше ніж в Крупі.....А в Крупі думаю ви в курсі скільки вартує земля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...