Перейти до змісту

Дешевий мобільний інтернет

Рекомендовані повідомлення

Потрібно тимчасово (може на літо) дешево хоч який небуть інтенет (провідниковий ого та оптика не світить). Щось з мобільних чи Інтертелеком. Хто що порадить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо цікавить інтертелеком можу дати контакти де вигідніше підключитись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подзвонити в інтертелеком, хіба це проблема. Чи є різні інтертелекоми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тарифні плани одинакові, а модеми за різними цінами, + ці люди офіційні дилери, налаштають, проконсультують і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подивись мобільний нет від київстара і мтс. Є безліми на день за певну суму, 2,5,7грн..(за день коли користуєшся)..правда обмеження по швидкості. Фільми не скачаєш, не подивишся, але серфити вистачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подивись мобільний нет від київстара і мтс. Є безліми на день за певну суму, 2,5,7грн..(за день коли користуєшся)..правда обмеження по швидкості. Фільми не скачаєш, не подивишся, але серфити вистачить.

Цікаво, поки визначусь з чимсь постійним. Але ще модем треба якийсь, самий дешевший БУ скільки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

модемами не торгую то ж ціни незнаю, десь думаю 100-150грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вистачить 100-150 кбіт/с, то можна брати і gsm, але як на мене це знущання, а не інтернет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вистачить 100-150 кбіт/с, то можна брати і gsm, але як на мене це знущання, а не інтернет.

Для початку хватить. Який вибрати модем, щоб потім не жалко було викинути або такий щоб потім пригодився на крутіший моб. інтернет. Може пізніше підключусь на ого, якщо повезе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Щоб не плодити теми, пишу в чужій...

Потрібно мобільний інтернет для коритування в смт. Стара Вижівка. Об'єм трафіку прогнозувати важко. Планується інтернет-браузинг, відео-телефонія через skype та іноді якесь потокове відео.

Що можете запропонувати, щоб було "дешево і сердито"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поняття "дешевий" і "мобільний інтернет" взагалі у нас сумісні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не плодити теми, пишу в чужій...

Потрібно мобільний інтернет для коритування в смт. Стара Вижівка. Об'єм трафіку прогнозувати важко. Планується інтернет-браузинг, відео-телефонія через skype та іноді якесь потокове відео.

Що можете запропонувати, щоб було "дешево і сердито"?

Щоб нормально користуватися скайпом, дивитися ютуб - звичайні GSM оператори не підійдуть.

Залишається Тримоб або Інтертелеком.

За Тримоб не скажу, а от судячи по карті покриття ІТ - прийдеться ставити антену. Тому вийде це не дешево.

Знижуйте свої вимоги до швидкості інтернета - и користуйтесь послугами GSM оперторів. А саме раджу Life

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...