Перейти до змісту

Обувная мастерская

Masik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Насправді це лотерея. Часом ті, які роблять якісно, можуть так схалтурити. Я ремонтую на Чорновола - майстерня за ковзанкою "Снігова королева". Правда, останнім часом не зустрічаю там свого улюбленого майстра, але інші два теж старанні. Ціни адекватні, як на мене.

Опубліковано

Є дві майстерні, в яких я не сумніваюся: одна в третьому гуртожитку на ДПЗ (навпроти Лаванди), а друга - навпроти спортшколи №1 в підвалі. Але був випадок коли перші відмовили в ремонті, що, в принципі, опосередковано, вже свідчить про професіоналізм, а друга взялася і зробила: результат - відходив в черевиках цілу зиму і вони досі в робочому стані. Обидві раджу. В другій ціни ну дуже помірні, а результати навіть кращі, вони навіть на замовлення шиють.

Опубліковано

Облюбувала майстерню в дворі за "Берестом", що по Соборності. Якістю і цінами задоволена, не один рік користуюсь послугами.

Так старі туфлі реанімували, не очікувала, як нові.

Опубліковано

Якісно - без вапрософ, закоулок до школи №14 (навпроти депо) - звертався пару раз і каждий на ура, латал мої адікі 5-леткі, підшивав, підошву доточував (підошва швидше зношується чим верх, ось вам приклад справжніх суперстароф, а не падйєбоса кітайгорода )....чуваг піднявся з вагончика до будівлі, а це явний признак прогресу без стресу :). Чес слово, кого на Гпз не спрасі, фсі посилають туди, єслі качественно канечно.

Опубліковано · Приховав nickel, 21 Травня, 2012 в 09:10 - Без причини
Приховав nickel, 21 Травня, 2012 в 09:10 - Без причини

Є дві майстерні, в яких я не сумніваюся: одна в третьому гуртожитку на ДПЗ (навпроти Лаванди), а друга - навпроти спортшколи №1 в підвалі. Але був випадок коли перші відмовили в ремонті, що, в принципі, опосередковано, вже свідчить про професіоналізм, а друга взялася і зробила: результат - відходив в черевиках цілу зиму і вони досі в робочому стані. Обидві раджу. В другій ціни ну дуже помірні, а результати навіть кращі, вони навіть на замовлення шиють.

• 4 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...