Перейти до змісту

Обувная мастерская

Masik

Рекомендовані повідомлення

Товарисчи, подскажите, где качествеено делают ремонт обуви?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насправді це лотерея. Часом ті, які роблять якісно, можуть так схалтурити. Я ремонтую на Чорновола - майстерня за ковзанкою "Снігова королева". Правда, останнім часом не зустрічаю там свого улюбленого майстра, але інші два теж старанні. Ціни адекватні, як на мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на варшавці, ряд по Кравчука, біля кури гриль " У Жені" , добросовісно туфля зремонтували...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На пр. Відродження, поруч з "Золотим драконом". Рекомендую звертатись до Андрія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є дві майстерні, в яких я не сумніваюся: одна в третьому гуртожитку на ДПЗ (навпроти Лаванди), а друга - навпроти спортшколи №1 в підвалі. Але був випадок коли перші відмовили в ремонті, що, в принципі, опосередковано, вже свідчить про професіоналізм, а друга взялася і зробила: результат - відходив в черевиках цілу зиму і вони досі в робочому стані. Обидві раджу. В другій ціни ну дуже помірні, а результати навіть кращі, вони навіть на замовлення шиють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Облюбувала майстерню в дворі за "Берестом", що по Соборності. Якістю і цінами задоволена, не один рік користуюсь послугами.

Так старі туфлі реанімували, не очікувала, як нові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якісно - без вапрософ, закоулок до школи №14 (навпроти депо) - звертався пару раз і каждий на ура, латал мої адікі 5-леткі, підшивав, підошву доточував (підошва швидше зношується чим верх, ось вам приклад справжніх суперстароф, а не падйєбоса кітайгорода )....чуваг піднявся з вагончика до будівлі, а це явний признак прогресу без стресу :). Чес слово, кого на Гпз не спрасі, фсі посилають туди, єслі качественно канечно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опубліковано · Приховав nickel, 21 Травня, 2012 в 09:10 - Без причини
Приховав nickel, 21 Травня, 2012 в 09:10 - Без причини

Є дві майстерні, в яких я не сумніваюся: одна в третьому гуртожитку на ДПЗ (навпроти Лаванди), а друга - навпроти спортшколи №1 в підвалі. Але був випадок коли перші відмовили в ремонті, що, в принципі, опосередковано, вже свідчить про професіоналізм, а друга взялася і зробила: результат - відходив в черевиках цілу зиму і вони досі в робочому стані. Обидві раджу. В другій ціни ну дуже помірні, а результати навіть кращі, вони навіть на замовлення шиють.

Посилання на коментар
  • 4 місяця потому...

підкажіть може хто знае де могли поладити кросівки найк або подошву поміняли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...