Перейти до змісту

Де найбільший вибір моніторів у Луцьку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу підказати з адресою магазину чи відгукнутись продавців моніторів. ніяк не можу підібрати монітор - болять очі вже і від DELL2311H, тому шукаю щось для роботи з текстом 80%, ігри 15 %, відео 5%.

Опубліковано

не займайся дурницями. Часу в тебе займе декілька секунд щоб зрозуміти в чому біда.

якщо відкинути "не рідні" налаштування роздільної здатності, зашкалювання яскравості і просто брак, то:

100% даю на ледь помітне мерехтіння із-за поганого рідного кабелю. Лікується купівлею нормального, в Луцьку можна нарити ROLINE чи BANDRIDGE. Завжди допомагало.

Монітор не LED, тому очі виїдати не повинен.

Ну і як варіант - менше сидіти :) бо багато сидіти в мене получається лише за дорогими професійними моніторами - вони справді не дуже на очі тиснуть.

.. а взагалі то в мене завжди було стрьомне відношення до цих превдокрутих матриць. Народ на форумах завжди матюкається що можуть різної якості стояти просто в різних ревізіях монітора.... не вгадаєш.

Опубліковано

не займайся дурницями. Часу в тебе займе декілька секунд щоб зрозуміти в чому біда.

якщо відкинути "не рідні" налаштування роздільної здатності, зашкалювання яскравості і просто брак, то:

100% даю на ледь помітне мерехтіння із-за поганого рідного кабелю. Лікується купівлею нормального, в Луцьку можна нарити ROLINE чи BANDRIDGE. Завжди допомагало.

Монітор не LED, тому очі виїдати не повинен.

Ну і як варіант - менше сидіти :) бо багато сидіти в мене получається лише за дорогими професійними моніторами - вони справді не дуже на очі тиснуть.

.. а взагалі то в мене завжди було стрьомне відношення до цих превдокрутих матриць. Народ на форумах завжди матюкається що можуть різної якості стояти просто в різних ревізіях монітора.... не вгадаєш.

Дякую, просто очі відкрив. Зайди на хобот з своїм кабелем, думаю протримаєшся секунд 30 і будеш посланий туди, звідки прийшов. ШИМ та КС - біда сучасних моніторів. За стареньким 79.. DFX тижнями можна було сидіти, а тут що не крути - є проблема. Доречі кабелі перепробував відразу.

Опубліковано

йоклмн який вумний. То чому ж ти з такими здібностями ставиш такі тупі запитання ?

чи вважаєш що хоча б в одному з 10 магазинів продавець порівнював між собою 2,3 монітора ? чи може ти в магазині якість побачиш на моніторі з сигналом зі сплітера ? чи хтось буде гратися і 30 моніторів включати і строїти спеціально для тебе ?

... кльовий флейм.

Опубліковано

а може Вам для початку звернутись до окуліста ? капельки там якісь покапати.... а потім вже налаштовувати монітор ?

Опубліковано

Соромітник

я ж в тебе нічого не питав - охолонь.

типовий український форум, просив підказати де є вибір моніторів і був посланий до окуліста. Закрийте тему

Опубліковано

як то не питав ?

глянь назву теми і перше повідомлення...

визначся вже якось що треба.

сам створив тему для флейму і тепер ще й грубиш.

ну які тобі допоможуть варіанти якщо тебе не влаштовує доволі хороший монітор з яким ти не хочеш розібратися ?

Ну порекомендую я тобі Eizo за 2000 баксів - ти теж будеш грубити.

то нафіга ти то писав ?

Опубліковано

як то не питав ?

глянь назву теми і перше повідомлення...

визначся вже якось що треба.

сам створив тему для флейму і тепер ще й грубиш.

ну які тобі допоможуть варіанти якщо тебе не влаштовує доволі хороший монітор з яким ти не хочеш розібратися ?

Ну порекомендую я тобі Eizo за 2000 баксів - ти теж будеш грубити.

то нафіга ти то писав ?

Я про це питав "де найбільший вибір моніторів у Луцьку" - а ти почав розказувати мені про інші речі. І що таке грубити ?

Опубліковано

найбільший вибір моніторів на складі у Фокстроті, Крезі, Ельдорадо

цікаво, чим то допомогло....

Але професійних EIZO, NEC там нема. А всі інші відрізняються лише дизайном корпуса, по великому рахунку. Я взяв би любий монітор на PVA матриці, скрутив би яскравість до комфортного рівня, і користувався.

Опубліковано

може просто справа в cleartype?

Забігаючи наперед скажу, усі теми типу такої http://forum.ixbt.co...i?id=28:26553-9 прочитав, тому і CLearType і інші речі випробував. Наразі вже однаково, яка матриця - аби очам було комфортно. Дуже багато нарікань від людей на такі ж проблеми, як моя. І з зором в них усе добре (врешті, як і в мене, поки :) )

Опубліковано

блін я не знаю -як ви на них працюєте, звісно тексти і фотографія відрізняються по впливу на очі. але при моїх навантаженнях зір у мене (тьфу-тьфу) прекрасний.

акуратно виставляй яскравість, контраст і кольорову схему і все буде ок. роби паузу, промивай очі водичкою, чи чаєм якщо сильно болять.

а може справа не в моніторі а в інфекції що є в очах - іноді кон"юктивіт не є явно вираженим і тихеько "тліє" в очах.

в першу чергу йди до лікаря

Опубліковано

Інтернет-магазин protoria.ua є бізнесом найбільшого ІТ-дистрибютора, компанії МТІ. Яка таскає на Україну Eizo, Iiyama, NEC і всі інші також.

в них у Львові є магазин "живий" з купою товару. Думаю можна запросто поцікавитися що в них в наявності з моніторів посерйозніше.

Хоча в питанні так і не прозвучало який має бути ціновий діапазон.

Опубліковано

блін я не знаю -як ви на них працюєте, звісно тексти і фотографія відрізняються по впливу на очі. але при моїх навантаженнях зір у мене (тьфу-тьфу) прекрасний.

акуратно виставляй яскравість, контраст і кольорову схему і все буде ок. роби паузу, промивай очі водичкою, чи чаєм якщо сильно болять.

а може справа не в моніторі а в інфекції що є в очах - іноді кон"юктивіт не є явно вираженим і тихеько "тліє" в очах.

в першу чергу йди до лікаря

В мене нова машина, зрозуміло капот відкриваю, щоб долити омивач і перевірити рівень масла та ОР. Уяви якби сусід мені сказав, що в його Жигулях стукають клапана, а я відповів, що хай промиє вуха і компрес з ромашки прикладе. А ще краще сходу до ЛОРа біжить. А все через те, що я ж в себе такого не чую - значить такого бути не може.

Опубліковано

та ніхто в цьому питанні не допоможе. Ібо якщо вибір проца чи відахі - то тема для "поговорити", яка нічьо не несе корисного, то вибір монітора - це взагалі не тема, бо в кожного зір і сприйняття різняться і щось рекомендувати то брєд. Монітори одного цінового діапазону показують більш-менш однаково і відрізняються лише налаштуваннями. Якщо все ж спробували справді якісний кабель а не той що в сусіда "не мерехтить", то треба зайнятися налаштуваннями картинки.

Небуває так що ця модель мені на очі давить, а та інша не давить. Просто та інша з заводу має налаштування які вам більше підходять. Я їх продаю і точно знаю що для мене LED - то каліцтво, для телевізора супер, але для монітора просто пісець. Бо сидіти ввечері при слабшому освітленні за таким монітором неможливо. Більшість колег з цим погоджуться. Але зараз 10 відповідей буде що LED форева і в когось вдома очі не болять.

Тому якщо все перепробував і просто з ревізією Dell'а нефортануло і дає спотворення то треба йти і дивитися на монітори... іншого не дано

Опубліковано

та ніхто в цьому питанні не допоможе. Ібо якщо вибір проца чи відахі - то тема для "поговорити", яка нічьо не несе корисного, то вибір монітора - це взагалі не тема, бо в кожного зір і сприйняття різняться і щось рекомендувати то брєд. Монітори одного цінового діапазону показують більш-менш однаково і відрізняються лише налаштуваннями. Якщо все ж спробували справді якісний кабель а не той що в сусіда "не мерехтить", то треба зайнятися налаштуваннями картинки.

Небуває так що ця модель мені на очі давить, а та інша не давить. Просто та інша з заводу має налаштування які вам більше підходять. Я їх продаю і точно знаю що для мене LED - то каліцтво, для телевізора супер, але для монітора просто пісець. Бо сидіти ввечері при слабшому освітленні за таким монітором неможливо. Більшість колег з цим погоджуться. Але зараз 10 відповідей буде що LED форева і в когось вдома очі не болять.

Тому якщо все перепробував і просто з ревізією Dell'а нефортануло і дає спотворення то треба йти і дивитися на монітори... іншого не дано

нарешті, дякую за розуміння

Опубліковано

то навіщо тему тоді створював ? :)

я ж відразу зрозумів що тема для флейма :)

зі всього що продавав найбільше запам'ятався оцей моніторчик в двох діагоналях

21.5" HP ZR22w (VM626A4) розетка

24" HP ZR24w (VM633A4) розетка

правда вони як з'явилися так і зникли.... де зараз взяти не знаю, але я б пошукав.

з недоліків - коробка як в телевізора великого і важить він як 3 звичайних тфтехі :) а все інше плюси

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...