Перейти до змісту

Поділіться програмою Adоbe ІnDеsіgn CS 5.5


IncvizitoR

Рекомендовані повідомлення

Вопчем потрібна програма для верстки, саме пятої версії, але така яка відучена блокувати себе через інтернет.

Маленька предісторія: наразі п’ята версія вже є в наявності, але суслік зараза хитра тварюка, блокує ліцензію через інтернет.

Вже були вжиті всі можливі заходи: прописані в "хост" адобовські сервери, фаєрволом заблокований як Індизайн, так і Сервіс-менеджер (який гіпотетично здійснює блокування).

Всеодно роботи свіжого ліцензійного ключа вистачає буквально на день роботи, до перезагрузки програми.

Вже список наритих ключів іссякає. Тому хелп і алярм! :0163:

Ссилки для скачки з інтернету не пропонувати, то ненадійна справа, потрібна перевірена кимось версія, що вона справді не блокуватиме себе щодня.

Саме її інсталяцію якби хтось виклав на якийсь файлообмінник та поділився в приват ссилкою. Був би безмежно вдячним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після створення теми ще паралельно погуглив варіанти виходу з цієї ситуації, то прийшов до висновку що підійде й CS4-та версія програми. В неї з 5-ї версії експорт теоретично нейменш болісний.

Якщо в кого 4-та версія надійна, яка не здатна на само-блокування то теж кажіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А гугл?

Гугл видає безліч ссилок на інсталяції давності 2010-11 років, лише в деяких з них в коментах народ коментує що всі таблетки і ключі з інсталяції станом на зараз вже мертві.

Таким шляхом я перекачаю пару терабайт інсталів і прийду до тої точки де зараз, як твердо та надійно відучити індизайн від авто-блокування.

Тому я й вирішив звернутись до людей, які систематично користуються Індизайном і мають перевірену версію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось ти тут про нього змовчав

тому що вперше про нього чую, шукав ліки через гугл, на жодному зі знайдених дискусій цього файлу просто не згадувалось.

з іншого боку 5-та версія не така вже й свіжа, я розраховував що на даний момент має вже існувати інсталяція в якій розкопали алгоритм дезактивації і її якимось чином заблокували.

дякую, зараз спробую розібратись з батніком...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зрештою хостс - десь там же.

і, як результат, все у всіх завжди ок.

у сs, cs2, cs3, cs4, cs5, cs5.5. cs6.

Та в тому й справа що не завжди ок.

по крайній мірі з впевненістю можу сказати це про версію cs5.5. Сам без труднощів користуюсь cs2, проблем не виникало, вона взагалі сама себе не блокує, достатньо ключ ввести.

А щодо файла "хостс" то це може проканати якщо доступ до інтернету налаштований без проксі-серверів. Якщож мережа побудована через проксі сервер то програми потрапляють в інтернет мімо цього файлу, і в мому випадку не спас ні хост, ні фаєрвол, ні один з патчів.

Шляхом проб і помилок (та парочка спалених свіжих ліцензійних ключів) я все ж знайшов рішення, яке може комусь знадобиться. Якщо вірити донесенням з форонту, то питаннями ліцензії та її блокування в адобовському пакеті займається утилітка "CS5.5ServiceManager" яка дефолтно проживає за адресою Program Files\Common Files\Adobe\CS5.5ServiceManager. Заборона їй лізти в інтернет фаєрволом чомусь не проканала, ліцензія чомусь злетіла. Тоді на допомогу прийшов антивірус, добавив її в карантин антивіруса, щоб він взагалі заборонив їй запускатись, і тим самим врятував життя ліцензії. Поки жива.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Юзаю ЦЮ версію вже 3-й тиждень! Поки політ нормальний! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...