Перейти до змісту

Холодильник. Який вибрати?

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу купити холодильник. Порадьте, що краще. Можливо з власного досвіду.

Де в нас в Луцьку мона купити нормальний холодильник за нормальні гроші.

Опубліковано
Хочу купити холодильник. Порадьте, що краще. Можливо з власного досвіду.

Де в нас в Луцьку мона купити нормальний холодильник за нормальні гроші.

Я купил Sneige 2м высотой.

еще не всключал - ждем своей хаты

а магазины - Сатурн (во дворах 40-го, между Федорова и Гордиюк)

ТехноПлюсЛюкс - возле шайбы

там цены вменяемые

Опубліковано

Мені здається, що тут треба вибирати з того, яка тобі потрібна висота і як подобається інтер'єр-екстер'єр холодильника. Чи хочеш ти без розморозки чи краще трохи дешевше, але його треба буде розморожувати. А яка фірма його зробила - це по суті не має значення. Всі вони роблять техніку, щоб вона працювала, і всі можуть допустити брак.

Єдине, що я чув не дуже добрі відгуки про українські холодильники, точніше про NORD. Кажуть, що двигун з часом починає дуже голосно працювати, я сам бачив завіси дверей, що поржавіли і обірвалися, але це вже був досить старий холодильник.

В нас теж маленький НОРД. Йому вже три роки. Він дійсно зараз працює голосніше ніж спочатку. Хоча поки що це не турбує якось особливо. І ще згоріла лампа зовсім недавно. Я купив нову - вона теж не працює. Може справа не тільки в лампі - якось треба буде майстра викликати.

А от з фірмами це вже цікавіше. Бо потім у випадку чого контактувати треба буде з ними. Або відразу з Каскад-сервісом, якщо LG або Samsung з офіційною гарантією. Про сервіс нічого не можу сказати, бо в ремонт холодильники не здавав.

Особисто я брав участь в купівлі двох холодильників. Свій НОРД купляли в офіційному центрі на Соборності (але він здається переїхав). Розказали, що до чого, привезли до під'їзду. Ще купували десь з півроку тому Самсунг на Перемоги біля моста (МІКОС здається?). Купували там, бо домовились про недорогу доставку за межі міста. А ще тому, що магазин був поруч, часу особливо не було, і вибір там був цілком достатній, та й ціни нормальні.

Вдалої покупки!

Опубліковано

Марок много есть нормальных, чуть поменьше - явно хороших. Лично я не брал бы "корейцев". NORD - ИМХО тоже в пролете. У нас Whirlpool, брался в Сатурне. Там, кстати, могут и под заказ привозить! :smile-zachot:

Опубліковано

Магазин Євротехніка, в центрі біля собору. Там ціни також нормальні і під замовлення возять.

Дійсно, потрібно визначитись з типом: капельний чи система "ноу фрост" (не потрібно розморозки, такий тип холодильників дорожче). Також потрібно звернути увагу на кількість компресорів, тобто чи один на холодильник і морозилку, чи два окремих. З фірм порадив би або Електролюкс, або Елджі - це середній ціновий діапазон. Також Снайге непогані. Вірпул уже дорожче.

Опубліковано

Дякую, а я вже кинув око на Самсунг. Кажете не варто його чіпати?

Висота мінімальна приблизно 160см камера побільше.

По ціні звичайно не такі як Liebher, поменьше.

Шо ви скажете про Атлант?

В когось є він дома?

Опубліковано

мне сказали в магазине не брать 2-х компрессорный

он стоит дороже

потом электричества жрет больше.

а если даже один полетит - все равно весь холодильник в ремонт сдавать.

а суть, что он не намораживает и рпзмораживать не надо - _все_ холодильники надо размораживать и мыть! хотя бы раз в год!

Опубліковано

Скоро год как брал Sniege с отдельной морозильной камерой и "плачущей стеной"(вроде). Дешевый вариант, очень похож на совковые холодильники. Работает тихо. Просто и без затей. Брал непомню, где-то на Соборности, привезли в квартиру, установили.

Ни разу еще не размораживал.

Есть недостаток - температура внутри зависит от температуры снаружи, нужно подстраивать на зиму\лето. Еще не нравится распределение темп-ры внутри - снизу, где ящик с овощами холоднее, чем вверху - нипарядок.

Опубліковано
а суть, что он не намораживает и рпзмораживать не надо - _все_ холодильники надо размораживать и мыть! хотя бы раз в год!

И всё-таки разница есть. Одно дело выключить, помыть и опять включить (уйдёт мааааксимум 1 час, а вообще и за 30 мин можно справиться), а другое дело сначала пару часов разморозить...

Ну, мені говорили у магазині, що Самсунг-холодильники відносно недорогі і дуже так не котуються. Хоча мені техніка самсунг подобається...

Опубліковано

Snaige купили минулого року, хоча в знайомих майже аналогічні моделі вже по 8 років.

Хороша торгова марка!

І рекомендую ТехноЛюкс - що на повороті перед Шайбою (Шура вже про неї згадував).. Там і ціни нормальні, і магазин з непоганим вибором.

Опубліковано

Висота мінімальна приблизно 160см камера побільше.

По ціні звичайно не такі як Liebher, поменьше.

Шо ви скажете про Атлант?

В когось є він дома?

Атлант двохкамерний 2 метри стоїть в мене вже рік, працює відмінно, нарікань на нього немає, радує індикатор відкритої дверці, при відкритті більш як на 30 секунд видається звуковий сигнал, за рік розморожувався лише один чи два рази, стічної води при розморозці в нього немає, холодильник сам збирає стічні води і використовує їх для охолодження компресора. Коли купляв то продавці дуже його рекомендували, мовляв Білоруси робили, якість хороша, в ремонт здають їх рідко.

Опубліковано

купляв рік назад в технолюксі (біля шайби) LG двохкамерний. Впринципі задоволений. Не потрібно розморожувати, робить трохи тихіше за самсунг, хоча напевно в порівнянні з іншими холодильниками не самий тихий. Хоча напевно по співвідношенню низька ціна - нормальна якість це оптимальний варіант.

Опубліковано

хм... мабудь все ж таки варто зїздити в цей технолюкс. Багато бачу там тарились.

Взагалі б\у техніку типу холодильника, стіралки я не схильний купувати. Але сьодня краєм ока бачив продавали Siemens холодильник за 1350 грн. Б\у, прямо з Германії, казали шо робив десь біля року.

Шо скажете? Варто купувати холодильник б\у? Чи все ж таки нульовий?

Опубліковано

В батьків старий Sniege працював 15 років, і працвав без жодного ремонту. До тих пір поки не продали, по причині нового, також Sniege. Холодильник відмінний, всім раджу.

Тільки є одна "болячка": ручки. якщо вони не внутрішні, то швидко ломаються.

А так :smile-zachot::smile-zachot::smile-zachot:

Опубліковано
Шо скажете? Варто купувати холодильник б\у? Чи все ж таки нульовий?
Брать холодильник НОВЫЙ полюбому!!!

Даже не знаю, неужели еще люди у тех барыг до сих пор что-то покупают? Кошмар... Во-первых, неоправдано дорого (ведь со свалки все же, как правило!!!), во вторых - кто его знает где этот холодильник был и что повидал? :smile-zachot:

Это ж серьезная вещь, берется не на год и не на два, так что и речи не может быть ни о каких б/у. Исключение могут составить, к примеру, разве что богатые родственники в Германии и прочем Евросоюзе, которые дешево отдадут свой агрегат в связи с покупкой нового. Иначе - только новый!

купляв рік назад в технолюксі (біля шайби) LG двохкамерний. Впринципі задоволений. Не потрібно розморожувати, робить трохи тихіше за самсунг, хоча напевно в порівнянні з іншими холодильниками не самий тихий. Хоча напевно по співвідношенню низька ціна - нормальна якість це оптимальний варіант.

Признайся по секрету, только честно, где в нем находятся ручки регулировки температуры в холодильной и морозильной камерах? :smile-zachot: А то уже в рунете легенда ходит о том, что в купленном холодильнике LG ручка регулировки холодильной камеры была в морозилке, а самой морозилки - в холодилке!!! :smile-zachot: Серьезно, без обид.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...