Перейти до змісту

Політична партія «Громадянська позиція»

schakal

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо хто знає як зв'язатися з Волинською обласною організацією політичної партії «Громадянська позиція». Їхній офіс (за даними цих сайтів http://poryadok.org.ua/pro/246.html , http://just.volyn.net/reestr/inform/rpp.shtml) має знаходитись на вул. Кривий Вал, 27, проте там я його не знайшов, тобто це лише їх юридична адреса. Буду вдячний, якщо хтось допоможе в наданні інформації. :)

Опубліковано

хочете балотуватись від їх імені?.... Як найти, заходите у фейсбук, находите їхнього лідера і пишете йому.

Опубліковано

а я підтримувала цю партію на минулих виборах , і на цих буду ))))

в них на сайті є контактний мейл ,не раз писала ,завжди швидко або відписували,або передзвонювали...

не так,як візовий центр Польщі ...

тому найефективніше буде зв"язатися з ними через сайт,імхо

Опубліковано
хочете балотуватись від їх імені?

ні, поки що :)

Для такого типу повідомлень є розділ "Пошук".

Я знаю. Просто боявся, що тема загубиться серед інших і мало хто її подивиться.

А може це реклама партії,прихована?Вброс відбувся,почнеться полеміка.

Точно ні.

в них на сайті є контактний мейл ,не раз писала ,завжди швидко або відписували,або передзвонювали...

мейл центрально офісу партії, чи волинського осередку?

Опубліковано

Можливо хто знає як зв'язатися з Волинською обласною організацією політичної партії «Громадянська позиція». Їхній офіс (за даними цих .

дешовая реклама,

банить за такое

p.s. вы би исчё сюда "ФІП" притянули и сделали из борды филиал Аверса

Опубліковано

Можливо хто знає як зв'язатися з Волинською обласною організацією політичної партії «Громадянська позиція». Їхній офіс (за даними цих .

дешовая реклама,

банить за такое

p.s. вы би исчё сюда "ФІП" притянули и сделали из борды филиал Аверса

OMG. От тільки не треба цього... Якщо вам не має чого відписати по темі, не потрібно цих банальних звинувачень.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...