Перейти до змісту

IWowWe в Луцьку

Grudik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани.

IWowWe тепер і у нас є. Проводять кожен тиждень свої презентації. Хто що про це думає?

А то одна знайома мене уже дістала своїми балачками про те як це добре і т.д... хотілось би почути ваші думки.

П.с. Забув додати про це. Пропонують:

Відправку відео-повідомлення на електронку

Відеоконференції

Це якусь біліберду.

І саме цікаве: до кінця року обіцяють відео-телефонний звязок по всьому світу (!!) лише за 5 баксів (безліміт доречі) і без інтернету (!!!!!)

Короче говорять вони класно.

Зараз набирають реферальну систему (піраміда) і за реєстрацію 100 баксів (здається) + 20 на місяць...

Якщо під собою набереш ще когось там, щомісячні виплати..

Ну одним словом можна стати мільйонером (по їхнім словам).

Опубліковано

чув про них ще десь з рік тому як не більше. Вже тоді обіцяли "за кілька місяців відеозв"язок по всьому світу"

Опубліковано

Короче говорять вони класно.

Зараз набирають реферальну систему (піраміда) і за реєстрацію 100 баксів (здається) + 20 на місяць...

Якщо під собою набереш ще когось там, щомісячні виплати..

Ну одним словом можна стати мільйонером (по їхнім словам).

Цього недостатньо?

Опубліковано

так там система - грошенята вперед, а потім ми вам потім.....виправте, якщо не так, і вони одразу ж вкл.сервіс?

Опубліковано

Відео-імейл? Фігня якась. А конференції і в гугл+ можна робити

Як на мене звичайний мережевий маркетинг, бабло вкинеш, мало шо будеш мати, бо продати такий продукт, коли є безплатні аналоги, складно. Глянув презентації, шось дофіга платять (точніше, обіцяють платити). Щомісячна зарплата, напевно, буде в тому випадку, коли щомісяця продаватимеш оний продукт. І підводних камнів там ой як багато, договір почитаєш - жахнешся.

ЗІ. http://www.oovoo.com/home.aspx - по моєму те саме і безкоштовно!

ЗІІ. Спитай в своєї знайомої, скіки вона реально заробила на даній роботі:)

Опубліковано

я так бачу відгуки негативні лише...

у мене також таке враження, просто хотілось почути думку інших.

Доречі, хотів спробувати їх продукт (ну не на вітер ж 100 баксів) - там треба уже Ай Ді ввести при реєстрації на сайті... А Ай Ді де взяти? Правильно - плати 100 баксів =)

Одним словом я те що хотів - те і почув =)

Опубліковано

Система працює так, щоб заробляти, тре приводити нових людей "на роботу", а потім з них мати якийсь відсоток (якщо, звичайно, вони працюватимуть або друзів затянуть). Якшо найдеш кому впихнути даний продукт, то можна спробувати. Але ДУЖЕ НЕ РАДЖУ ЦЕ РОБИТИ. Реально прийдеться потратити купу сил і часу, щоб вмовити хоч кого небудь ЦЕ купить.Я б ніколи не заплатив якісь гроші за реєстрацію в якійсь новій соцмережі, якщо кругом купа безкоштовних :)

Опубліковано

Доречі, хотів спробувати їх продукт (ну не на вітер ж 100 баксів) - там треба уже Ай Ді ввести при реєстрації на сайті... А Ай Ді де взяти? Правильно - плати 100 баксів =)

Ваще жлоби! Даже Microsoft дає 30 днів "побалуватись на халяву" своїми ОС

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...