Перейти до змісту

Потрібна порада по оздоблювальних роботах

staras

Рекомендовані повідомлення

Потрібна порада по оздоблювальних роботах.

хочу зробити вдома біля вхідних дверей таким чином - там де обведено червоною лінією - обложити таким гіпсом аюо іншим матеріалом типу рваний камінь як на фото.

post-10787-0-12833400-1336234328_thumb.j

тому питання:

1. яким матеріалом краще обложувати??

2. по суті самої роботи - здирати треба верх(штукатурка і фарба ззовні)?

які матеріали потрібні?

в якій послідовності все робити

чим ліпити до стіни цей рваний камінь?

руки ростуть не з дупи, тому можу зробити сам. але немає знань у сфері будівництва.

дуже буду вдячний за будь-яку пораду.

post-10787-0-86944700-1336234206_thumb.jpost-10787-0-53884000-1336234208_thumb.jpost-10787-0-29150000-1336234210_thumb.jpost-10787-0-39058400-1336234212_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, Обкладати зі сторони сходової клітки не радив би, буде привертати не потрібну увагу, такі плитки продаються в НЛ, в консультантів можна отримати більш детальну інформацію!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, Обкладати зі сторони сходової клітки не радив би, буде привертати не потрібну увагу,

По моєму там подвійні двері.

Обкладання зі строни клітки не просто привертає увагу, але і може бути тихентко вкрадене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Можна обкласти як гіпсовим камнем так і річковим або бутовим. Після чого річковий та бутовий камінь вскрити лаком. На фото гіпсовий камінь.

2. Фарбу треба стерти наждачкою 60-80 фракції. Якщо штукатурка нормальна, тоді просто купити грунтовку (краще для зовнішніх робіт глибокого проникнення) і грунтанути стіну. Послідовність: зачистили стіни від фарби, прогрунтували, поклеїли камінь. Клеїти на звичайний плиточний клей (бутовий або річковий камінь) або на стартову шпаклівку - гіпсовий камінь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Можна обкласти як гіпсовим камнем так і річковим або бутовим.

Підкажіть будь ласка де в Луцьку можна купити бутовий камінь (для паркану)? Бо мені інтернет видає лиш оголошення 2008го року.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна обкласти як гіпсовим камнем так і річковим або бутовим.

Підкажіть будь ласка де в Луцьку можна купити бутовий камінь (для паркану)? Бо мені інтернет видає лиш оголошення 2008го року.

як останный раз взнавав - то як спускатись з моста на рівненській (в сторону рівного) біля фостроту. там якась кузня є ще (перед фокстротом). оце десь там. порівняно з маркетами набагато дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

я би використав клей (суха суміш) Ферозіт Супер, щоб краще тримався камінь. Але фарбу треба здерти обов'язково, а також бажано, якщо є, здерти шпаклівку до штукатурки. Клеїти до штукатурки, попередньо прогрунтувавши її, якщо вона досить міцна (якщо ні - збити і перештукатурити). Штукатурку, якщо є невеликі нерівності, можна вирівняти шпаклівкою на цементній основі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Можна обкласти як гіпсовим камнем так і річковим або бутовим. Після чого річковий та бутовий камінь вскрити лаком. На фото гіпсовий камінь.

2. Фарбу треба стерти наждачкою 60-80 фракції. Якщо штукатурка нормальна, тоді просто купити грунтовку (краще для зовнішніх робіт глибокого проникнення) і грунтанути стіну. Послідовність: зачистили стіни від фарби, прогрунтували, поклеїли камінь. Клеїти на звичайний плиточний клей (бутовий або річковий камінь) або на стартову шпаклівку - гіпсовий камінь

Щоб не створювати нову тему.

Яка технологія вкладання такого каменя як на фото (гіпсового), зовні будинку (біля вхідних дверей) утепленого (обкладеного) пінопластом. Чи це можливо зробити без всяких "заморочок"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для зовнішніх робіт я б не радив використовувати гіпсовий камінь, так як він не стійкий до погодних умов. Для зовнішніх робіт раджу брати річковий, бутовий або, на крайній випадок, пісчаник або ракушняк. Класти обов'язково на плиточний клей і зверху шільно закрити усі щілини, для того щоб волога не потрапляля в середину, бо якщо вода попаде в середину швів, то після першої зими він відпаде. Є різні методи вкладання каменю: зі швом, що в принципі дуже швидко та без лишнього геморою, і без шва. Без шва - більш складний варіант укладки, так як треба буже точно підбирати камінчик до камінчика і зробити так щоб захистити від води.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не створювати нову тему.

Яка технологія вкладання такого каменя як на фото (гіпсового), зовні будинку (біля вхідних дверей) утепленого (обкладеного) пінопластом. Чи це можливо зробити без всяких "заморочок"?

розгляньте варіант фасадних панелей - в темі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...