Перейти до змісту

Протяжка електрокабеля в трубі

valuzk

Рекомендовані повідомлення

Потрібно протягнути електрокабель довжиною 55 метрів в пластмасовій трубі. Потрібна сталька такої довжини. Можливо в когось є. Потрібно на завтра. З мене сік, пиво.

Пишіть сюди або в п/м.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а че за кабель и какой диаметр трубы....мы без стальки тягали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пару человек...можно метр твёрдой проволки - и можно просунуть.....на крайний случай - муфты использовать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без стальки іде максимум на метрів 12-15. Варіант з муфтами розглядаю. Кабель 3 жильний круглий діаметр десь 1 см. Труба внутр. діаметр десь 1.2 см. Так що влазить в притик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оооооо..ну даже со сталькой будет протянуть тяжеловато...берите сразу с собой муфты....кабель 1 см + к нему примотать стальку (даже вырезав кабель) получится в притык к 1,2см, а изгибы кабеля..ой....тяжело будет

на базаре я брал жесткую поволку, где-то 3-4мм в диаметре...в районе 2-3 гривен вроде стоила, но точно не помню....тонкую стальку мож и не просунете на 55 метров

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, значить буду купляти муфти. Завтра відпишусь про результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене є стальний мягкий (перепалений) дріт - не лишній, але якщо треба - то пиши

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно протягнути електрокабель довжиною 55 метрів в пластмасовій трубі. Потрібна сталька такої довжини. Можливо в когось є. Потрібно на завтра. З мене сік, пиво.

Пишіть сюди або в п/м.

маю протяжку зі скловолокна для цих цілей пиши в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пінопластова кулька + капронова нитка + компресор - продуваємо нитку, до неї в`яжем тонкий шнур)))) ну а далі можна стальку а до стальки кабель)))) рєпка така собі)))

зи: тягнуть краще))) ото всьо пхають та пхають))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пінопластова кулька + капронова нитка + компресор - продуваємо нитку, до неї в`яжем тонкий шнур)))) ну а далі можна стальку а до стальки кабель)))) рєпка така собі)))

зи: тягнуть краще))) ото всьо пхають та пхають))

Зачот!!!! :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

візьми вязальну проволку, вона тонка(1,2мм), але міцна, пропхай крізь трубу, привяжеш кабель і витянеш.

Купити її можна - там само де писав в пп, по 10грн приблизно за кг. В 1кг за моїми підрахунками 50-60м.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пишіть сюди або в п/м.

маю протяжку зі скловолокна для цих цілей пиши в ПП

А не ламається воно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, вчера в НЛ, там где удобрения продают, видел лежало очень много мотков проволки (куски приличные)..на протяжку очень классная..разная толщина, цена от 20 до 60 гривен, не уточнял что и по чем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ЗахідСталі по 8-10грн за кг...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, вчера в НЛ, там где удобрения продают, видел лежало очень много мотков проволки (куски приличные)..на протяжку очень классная..разная толщина, цена от 20 до 60 гривен, не уточнял что и по чем.

Якраз таку і придбав оцинковану 2 мм. в діаметрі. Але на 55 метрів не протягнув, максимум десь на 20. Так що прийшлось з'єднувати трубу.

Усім дякую, можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можно было обратиться к специально обученым монтёрам,

они делают пролёты по 150 метров, мин диаметром 1 см

но на сок-пиво они не ведутся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...