Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Продам нетбук EEEPC 701, стан ідеальний. Оперативна пам'ять 1ГБ (стандартно було 512МБ).

Присутня вся комплектація (+коробка +чохол).

Ціна 1300грн.

Можливий торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна 1200грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Процесор Intel Celeron M 900 МГц ULV 353, кэш L2 512 Кб, FSB 400 МГц

Операційна система Windows XP Home Edition

Оперативна пам'ять 1024 Мб DDR2 400 МГц

LCD Дисплей 7" 800 x 480 (800 x 600 віртуально)

Інтегрована відео 64MB Intel 910GMLE Express

HDD Flash-диск 4 Гб

Встроений модуль 10/100 Мбит/с Ethernet LAN, Wi-Fi 802.11b/g

Габарити, мм 225 x 165 x 21

Масса, кг 0,89

Батарея тримає 2 години в режимі перегляду відео.

USB виходи 3 штуки

Аудіо виходи (навушники та мікрофон).

VGA вихід (можна мідключити монітор і проблема з малим розширенням та екраном зникає - вийде мінікомп з мегамонітором)

SD картрідер (можна вставити флешку, наприклад на 16 ГБ, з встановленою операційноюі грузитись прямо з неї, можливість завантаження з зовнішніх накопичувачів: флешок, DVD/CD та картрідера перевірено)

Може якось зберусь і скину фотки (ніяк руки не дійдуть їх зробити)...

Ціна вже 1100 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна 1000 грн. :0038:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли ціна дійде до реальної 550-600 грн, гукніть, добре?

задирати 1300, притому шо новий 4 років назад коштував стільки ж само... ну це вже совість треба мати.

за 550-600 грн поцікавився б і навіть придбав би, аби стан влаштував, а за таку ціну точно ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

задирати 1300, притому шо новий 4 років назад коштував стільки ж само...

3-4 роки тому я купив його більше ніж за 2000 грн. в Фокстроті + замінив оперативну память на вдвічі більшу... стан такий же як і в нового (стояв на столі, нікуди не носився, мета - завантаження фільмів в нічний час на зовнішній диск та багато інших фонових операцій, перегону відео, яке не горить з часом) єдине що... то він трохи нахапався пилюки (як і будь-який ноутбук) - я не рахую, що це катастрофа... я думаю, ціна адекватна, враховуючи, що такі ж в дуже хреновому стані (з вишатаними гніздами та виламаними клавішами) продають за 700-800...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене завжди усміхало як хтось розказував як він дорожче, ніж інші купив. цього соромитись треба, а не хвалитись і цим ціну задирати.

тут на борді море людей писало чого так дорого телефон\ноут\фотік? і тут же топікстартер починав штовхать тему, шо він купив товар в двічі дорожче, ніж середня ціна по магазинам? та кого це, вибачте, гребе? можна купити телефон в тричі дорожче, але якшо ви хочете продати його, поцікавтесь ринковою ціною.

4 роки назад я мав такий же нетбук і купувався він в комп'ютерному всесвіті за 190 доларів, тобто 1520 грн, ще й з мишкою по акції. опуститесь до реальної ринкової ціни-поговоримо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не дивно я теж був в комп'ютерному всесвіті тоді і він там вартував таку ж ціну, так що не вішайте мені лапшу на вуха! Навряд чи він десь вартував 1520 грн, А саме ~ 2000грн. (1969грн. + RAM 1GB ~200грн.).

Ціна не взята з стелі... Ця модель дорозпродається до цього часу за 170$ (не б/в) хоча знайти його проблематично. Врахувавши апгрейд ціна досить адекватна.

Вмовили... Мишка по "акції". Безпровідна Genius якась там в подарунок + батерейки.

Я ще не згадував, що перевстановлю Windows в момент купівлі (ліцензійна що йшла з нетбуком).

До вашого відому я вказав, що можливий торг... Торг, так торг.

Питання: Ви очікуєте на адекватну ціну, чи просто вирішили винести мені мозок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому ви розказуєте? я сам його купляв за таку ціну. ціна нетбука ЗАВЖДИ була в районі 200 доларів на момент його виходу, залежно від місця, де продавали колихалась від 190 до 210 доларів. це далеко не 2 000. а якшо ви купили за 2к, то ви лише самі себе цим підставили. почитайте огляди в інтернеті, скрізь фігурує ціна 200 доларів за новий! і це 4 роки назад, зараз він слабенький і морально застарів.

аби сам не купив 4 роки назад, то не казав би. як зараз пам'ятаю за 1700 я купив з сд картою на 8 гіг і мишка була в подарунок. комп всесвіт.

і да, гіг оперативки коштує 130-160 грн, залежно від виробника.

за 600 грн я б, напевно, взяв без мишки. залежно від зовнішнього стану і батареї. шоб качало торенти і дивитись фільми, підключивши до тв по вга. за більше-ні в якому разі. більше не буду доказувати вам вашу неправоту. тому мир. надумаєте продати за стільки-гукніть.

п.с. вінду можу і сам переставити, якшо ви її перевстановлення врахували в ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому ви розказуєте? я сам його купляв за таку ціну. ціна нетбука ЗАВЖДИ була в районі 200 доларів на момент його виходу, залежно від місця, де продавали колихалась від 190 до 210 доларів. це далеко не 2 000. а якшо ви купили за 2к, то ви лише самі себе цим підставили. почитайте огляди в інтернеті, скрізь фігурує ціна 200 доларів за новий! і це 4 роки назад, зараз він слабенький і морально застарів.

аби сам не купив 4 роки назад, то не казав би. як зараз пам'ятаю за 1700 я купив з сд картою на 8 гіг і мишка була в подарунок. комп всесвіт.

Я, напевне, розумію причину такою відмінності в ціна 4 і 3 роки назад

- 4 роки назад (2008-й, до осіннього падіння гривні) курс доллара був біля 5 (а літом і 4,85).Тому ціна 1700 грн (по якій купував тоді Bit) складала біля 340$

- 3 роки назад (коли купувався даний нетбук - зі слів продавця) курс $ був вже 8 з хвостиком. Тож 2000 грн в переводі на $ складали менше 250$. Оскільки ціни на техніку визначаються відносно $, то не бачу нічого дивного, що ціна в грн. збільшилася (бо ж в $ все-таки зменшилася).

P.S. Я не відстоюю позицію продавця стосовно виставленої ціни. Просто вважаю що ціна покупки цілком могла бути такою, як продавець вказував. Тож суперечка, хто по якій ціні купував, є зайвою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mihas, можливо ви й праві...

Я не набиваю ціну своєму апаратові завищуючи закупівельну ціну (в мене є чек і гарантія, яка вже недійсна)... Перед тим як купувати я був і в Компютерному Всесвіті, Компютерному Світі та весь Луцьк облазив... В якомусь із світів він вартував 2400грн. але не памятаю в якому, а потім ціна впала до приблизно 2000 (буквально місяця не пройшло) і довго трималась (я, звичайно, не став чекати півроку)...

Bit, Перевстановлення ОС та мишка в вартість не входить... Батерея тримає як в момент купівлі - 2 з лишнім години (за цим слідкував час від часу садив і заряджав)...

Ціна падає до 900грн. :0013:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна вже 800грн. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої контакти для зацікавлених аська: 480350736 тел. 0507166179 (бо є проблеми з особистими повідомленнями)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

ЗЫ щоб не порушувати правила не обовьязково своi данi писати окремим постом, можна вiдредагувати попереднiй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Резервую. Завтра подзвоню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На манібеці! :_28:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продано! Питання закрито! :0144:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...