Перейти до змісту

Потрібна послуга. Виріб із 2 мм нержавійки.

USATOPBRANDS

Рекомендовані повідомлення

Терміново потрібна послуга по виготовленню виробу із нержавіючої сталі товщиною 2 мм. Для цього необхідно мати лазерний різак, станок аби зігнути лист нержавійки під певним кутом та сварка якою це все діло зварити. Відповідні креслення є. Всі деталі відпишу в приват. Можливо хтось має можливість зробити таку річ на роботі (наприклад на заводі) чи в іншому місці. Також буду радий отримати будь-яку інформацію про людей які це зможуть зробити. Питання про оплату будем вирішувати в кожному конкретному випадку.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На "Модерн-Експо" зверніться.Там і лазери є,і листогини,і нержавійка.

Або на ф."Дагама".Знаходяться на Теремнівський,на території риббази Павленка.Вони займаються коптильніми для риби і ковбаси.Зверніться,можливо допоможуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На "Модерн-Експо" зверніться.Там і лазери є,і листогини,і нержавійка.

Або на ф."Дагама".Знаходяться на Теремнівський,на території риббази Павленка.Вони займаються коптильніми для риби і ковбаси.Зверніться,можливо допоможуть.

ага, на модерні сидять і чекають, щоб в них щось вирізали і зігнули за 5 грн, хоча обладнання безсумнівно для того є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, дякую за допомогу :)

searcher, хіба я говорив щось за 5 грн.??? Тут і коню зрозуміло що це буде не дешево.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

searcher, хіба я говорив щось за 5 грн.??? Тут і коню зрозуміло що це буде не дешево.

та хоч тисячу, там тим ніхто займатись не буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та хоч тисячу, там тим ніхто займатись не буде

Людей там працює багато, мабуть є і ті, хто хоче заробити :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага ) і ото хтось захоче ризикнути місцем роботи... Чи ти думаєш шо там всі мають вільний доступ до лазерної різки і преса? :)))

З.І. Колись сам цікавився там можливістю лазерної різки. Сказали шо штучні замовлення не беруть, лише серійне виробництво...

Хоча, мо зара шось і помінялось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не помінялося.Так і є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукай через знайомих хто працює на лазері в "Модерні", в мене друг працює інколи ріже різні речі для знайомих!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукай через знайомих хто працює на лазері в "Модерні", в мене друг працює інколи ріже різні речі для знайомих!!!

Запитай будь ласка чи друг може зробити таку добру справу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я запитаю, але він навряд чи погодиться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це майже не реально.Працюю вже 12 років там,тільки в іншому цеху.Знаю всю ту 'кухню' з середини.Дуже геморно це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поговорив, каже можливо візьметься, тел. написав в приват!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...