Перейти до змісту

допоможіть здійснити обертання квадрату навколо центру( Turbo Paskal)

Sinep

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Повне завдання:

Вывести на экран монитора квадрат желтого (Yellow) цвета таким образом, чтобы

он плавно вращался вокруг своего центра против часовой стрелки.

можна у ABC Paskal)

дудже треба, бо остання пара у семетсрі

Опубліковано

вчать розуміння принципів програмування... або думають що вчать

зрозумієш як - пофігу на чому буде.

100%, НО Паскаль НЕ нужен, имхо лучше эти самые принципы изучать на С++, больше пользы.

Опубліковано

Умнікі, Паскаль створений якраз для навчання програмуванню людиною набагато розумнішою за тих, хто думає, що

лучше эти самые принципы изучать на С++, больше пользы
.
Опубліковано

Сразу видно теоретиков.

1) Я и не спорю что паскаль легче воспринимается, и он был создан для учебных целей.

2) У нас ему учат потому что спецы которые знают С и ему подобные языки не будут преподавать в школе или универе за копейки. И это печально.

2) просто взгляните на таблицу популярности языков программирования, учите принципы и быстро осваивайте язык с большим рынком предложения роботы.

post-3925-0-48856700-1336028473_thumb.pn

Опубліковано

Antarius, усі пункти 2) і 2) - брєд... практик ти наш... і до навчання відношення не мають ніякого.

Ти неіпацца програмер ? а викладати ти пробував ?

Опубліковано

Я б з радістю подискутував, але не знаю, що казати людині, яка не здатна зрозуміти лексичне значення словосполучення "для навчання".

І вже не казатиму про те, що з педагогічної і наукової точки зору, певне, нелогічно починати людей навчати принципам програмування з ООП, оскільки воно базується на більш фундаментальних принципах, які якраз можна зрозуміти і освоїти в звичайному паскалі.

Опубліковано

звийчайно на основі pascal легше сприйняти основні принципи програмування, тому мабуть і вчать його ще й досі кругом...

особливо нема сенсу переходити на С тим, хто не готує майбутніх програмістів, веб дизайнерів і т.д.

але ж, імхо, від С++ було б значно більше користі (не всі ж знають ким будуть працювати по закінченню вузу)

Опубліковано

1) Я и не спорю что паскаль легче воспринимается, и он был создан для учебных целей.

Я б з радістю подискутував, але не знаю, що казати людині, яка не здатна зрозуміти лексичне значення словосполучення "для навчання".

Читаем между строк? Не имею никакого желания дальше вести дискуссию. Занавес.

Опубліковано

А то паскаль така складна і обширна мова, що її треба вчити все життя.

Antarius, а з тобою ніхто і не дискутує. Мій пост був адресований усім іншим.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...