Перейти до змісту

Цензура на "Інтері"?


Panek

Рекомендовані повідомлення

З нового "Вечірнього кварталу" "випав" номер про сина Януковича.

У суботу, 7 квітня 2012 року, у новому випуску гумористичного шоу "Вечірній квартал" на "Інтері" замість номера про молодшого сина президента повторно вийшла мініатюра з попереднього випуску.

У номері про Віктора Януковича молодшого обігрувалась тема статків його брата, Олександра Януковича, всієї сім'ї Януковичів та стосунки синів президента між собою.Натомість, українським телеглядачам показали повтор матеріалу, показаного у випуску від 31 березня, а саме - номер про стосунки між чоловіком та дружиною.

Зазначимо, що зйомки останніх випусків програми "Вечірній квартал" проходили 20 та 21 березня у Києві, в палаці "Україна". За два дні зйомок були відзняті два нові випуски, телеверсія яких вийшла в ефір каналу "Інтер" 31 березня та 7 квітня.

Традиційно, "кварталівці" підготували пародії і жарти на найактуальніші події, що відбулися в Україні. Серед жартів про політику, глядачам у залі був показаний іронічний номер про молодшого сина президента Віктора Януковича. Але з невідомих причин номер не ввійшов до телеверсії шоу, яка вийшла в ефірі телеканалу "Інтер" у суботу, 7 квітня.

Існування іронічного номеру про молодшого сина президента "ТелеПростору" підтвердили 3-є глядачів, які були присутні на записі програми у палаці "Україна".

Зазначимо, невихід окремих номерів "Вечірнього кварталу" відбувається не вперше. Так, у випуску від 31 грудня 2011 року в телеверсію, показану каналом "Інтер", не ввійшло жартівливе привітання президента з новим роком від акторів "Студії Квартал 95".

Дане відео стало надбанням громадськості після його виходу на російському телеканалі "РЕН-ТВ". Як відомо, з 3 грудня минулого року саме цей російський канал розпочав транслювати у своєму ефірі випуски гумористичного шоу "Вечірній квартал". Програма виходила по суботах о 22:00. Всього в ефір вийшло 4 випуски. Після нового року шоу на "РЕН-ТВ" не виходить. Натомість, на початку березня цього року "Студія Квартал-95" заявила про роботу над російською версією шоу для каналу "Росія".

Варто також відмітити, що новорічний випуск, який українські глядачі побачили 31 грудня 2011 року, на російському "РЕН-ТВ" вийшов на тиждень раніше – 24 грудня. Комедійне новорічне привітання президента у виконанні актора "Студії Квартал-95" у російській версії на "РЕН-ТВ" вийшло після сцени "Новини нашого кварталу" та перед виступом російського співака Олександра Сєрова.

"ТелеПростір" чекає на офіційну відповідь каналу, куди звернувся з проханням прокоментувати дану ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и что тут странного или непонятного? презик в нашей стране сам вправе решать,что по зомбоящику крутить,власть всегда была покруче бабла.

имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...