Перейти до змісту

Потрібна допомога

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так сталося,що в моєї сестри майже вигоріла квартира.З нею проживає її дочка,в якої 6-ро малолітніх діток і немає чоловіка.Найменьшій майже 2 роки ,найстаршому майже 10.

Звісно,що коштів,щоб одразу зробити ремонт немає.Місто дало тільки 1тис.грн.Кажуть,що більше немає в бюджеті(що й не дивно і схоже на правду).Трохи дали на роботі,трохи родичі й знайомі.

Тому звертаюсь про допомогу.

Не відмовимось від консультацій по ремонту(як найдешевше зробити? якими матеріалами?)Це зараз основне,бо 2 хлопця визвались допомогти з ремонтом але не за безплатно і звісно будуть робити довго та й не спеціалісти.Єлектрику також поновили безплатно.Та вставила знайома пластикове вікно(вікна двері вигоріли).

Можливо в когось залишились якісь будматеріали,Інструменти,розхідні.

Також згоріли 2-ярусні ліжка,меблі,одяг,телевізор,та власне все що зазвичай є в кімнатах.

Якщо в когось є пропозиції по допомозі чи речам,прошу звертатись до мене в приват.

Можливо допомогти схоче хтось з депутатів чи кандидатів-не відмовимось,думаю для вас це буде не гірше ніж покласти десь бруківку.

Дякую наперед.

Опубліковано

На базі Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Волинського обласного представництва «Дитяча місія. Україна», функціонує кабінет екстреної допомоги(м. Луцьк, пр. Соборності, 18 (праве крило РАГСу), де сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, мають змогу отримати речі першої необхідності, в тому числі і теплий одяг.

звернутися можна за тел: (0332) 29-05-46, 29-05-48. Лінія «Телефону довіри» – 25-60-42.

Опубліковано

Привет.

Могу дать новое окно + дверь балконную.

Для детворы пакет игрушек смогу организовать.

Надумаешь пиши.

Филипп

Привет.

Могу дать новое окно + дверь балконную.

Для детворы пакет игрушек смогу организовать.

Надумаешь пиши.

Филипп

Опубліковано

Міг би за безкоштовно поробити меблі.До прикладу,стіл письмовий чи тумбочку під телевізор,комод чи щось інше.Правда метеріалів стане на щось одне.Якщо більший об"єм робіт,доведеться збирати кошти на матеріали.Робота моя,за дарма.

Опубліковано

Завтра буду в банку - скину трошки грошей. А ще окрім фінансової якась допомога потрібна?Ой, тільки ж реквізитів ніяких нема...і ще маю маленькі дитячі речі

Опубліковано

Міг би за безкоштовно поробити меблі.До прикладу,стіл письмовий чи тумбочку під телевізор,комод чи щось інше.Правда метеріалів стане на щось одне.Якщо більший об"єм робіт,доведеться збирати кошти на матеріали.Робота моя,за дарма.

Потрібні двоярусні ліжка.Самої простої конструкції.Ті що були-згоріли.

Ні комодів ні шаф також немає.

Завтра буду в банку - скину трошки грошей. А ще окрім фінансової якась допомога потрібна?Ой, тільки ж реквізитів ніяких нема...і ще маю маленькі дитячі речі

Дякую,але гроші скидати не треба.Можна на ту суму купити і передати простих продуктів(не скоропорт і не солодощі)

Опубліковано

Дякую всім хто допоміг та допомагає.

Зараз потрібні гіпсокартонні листи та профіля до них,шпалери,клей шпалерний,плінтус.Двері міжкімнатні одинарні,двері у ванну.

Якщо в кого залишилось після ремонту буду вдячний.

Можливо є лишня робоча пральна машина,бо та що була майстер сказав дорого ремонтувати.

Опубліковано

Дякую всім хто допоміг та допомагає.

Зараз потрібні гіпсокартонні листи та профіля до них,шпалери,клей шпалерний,плінтус.Двері міжкімнатні одинарні,двері у ванну.

Якщо в кого залишилось після ремонту буду вдячний.

Можливо є лишня робоча пральна машина,бо та що була майстер сказав дорого ремонтувати.

за пральну машинку запитаю. а чи потрібно щось для малечі? в мене малому 3 роки, могли би поділитися іграшками, може ще якісь речі знайдуться. і чи потрібні мами речі? якраз думала повідавати деякі речі, що вже не ношу.

Опубліковано

Маю жіночі речі, які просто відлежуються у шафі. Можу віддати, якщо скажете розмір, який потрібен мамі!

Опубліковано

Есть пару профилей целых + пару половинок (широкие, на них стенку крутили), треть листа гипсокартона (может пригодиться), шкафчик подвесной (в этой теме http://board.lutsk.u...entry1052554142 )

Опубліковано

Є 2 штори великих, білі, б/в та люстра у кімнату на 4 лампочки. Подивлюся, має бути клей для шпалер та 5 рулонів (простеньких паперових) шпалер.

Постіль потрібна?

Посуд є?

Депутати обласної ради завтра збираються на сесію. Варто написати прохання про фінансову допомогу.

Телефонуйте вже 097-97-97-368, Юлія.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...