Перейти до змісту

Незвичайна спроба крадіжки авто м.Луцьк

DMK

Рекомендовані повідомлення

Яке закривати! Розказуй що наконсультували! ;)

Продати машину!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь

Яке закривати! Розказуй що наконсультували! ;)

Залишати в машині великого голодного злого собаку :_12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще рекомендують закинути десь в багажник чи кудись подалі мобілку з батареєю, яка тримає хоча б тиждень.

Відповідно з мінусів заряджати треба і можуть використовувати глушилку, але якщо по гарячих слідах то можна знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таж фігня, зайомий інколи возить по роботі гроші нал, тиждень тому зайшов в приміщення, пікнув пейджер, відкрита машина, поки вибіг не має папки в машині, яку добрі люди потім найшли в канаві і повернули, думали там гроші. В більшості випадків ці люди знають хто возить щось цінне.

з власного досвіду можу порадити

1) яка б не була сігналка, не підключайте до ЦЗ. Закрили ключем, поставили на охорону, тоді потрібно тупо ламати замок щоб відкрити машину, правда жигуліст виграє максимум 30сек )) а от іноамарку треба повозитись

2) якщо ваша сигналка працює на коді Кейлог і його модифікаціях, от краще зразу закривайте ключем, а то виходить що всі бажаючі можуть в інтернеті купити пульт до відкриття вашої машини ))

3) нові Шеріфи і.т.д з кодом CFF здається поки що так просто не грабляться, це з дорожчих з пейждером, а з простіших, сигналка виробництва якогось Харьківського заводу електроніки яка працює на коді придуманому місцевим інженером фіг коли попаде в спискі кодів кейграберів. Зараз багато сигналок є Рус, Укр виробницва на своїх кодах, є навіть з пейджерами

це все щоб не відкрили машину, щоб не угнали зовсім інше питання

з приводу дітей в машині, були навіть випадки коли літом діти задихались в машині, вибачте, але вам може стати погано в магазині і попадете в лікарню, а дитину в тонованій машині не побачать. Навчіть хоч відкривати машину зсередини, навіть коли вона на охороні дитину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

порада заховати в машині мобілку -- цілком дієва. Особливо якщо її десь всередині підключити до зарядки, поставити на беззвучний режим і налаштувати на автовідповідь при вхідних дзвінках. Тоді міліція може знайти машину разом з мобілкою, подзвонивши на неї і прослідкувавши її місцезнаходження через операторські послуги (мобілки так знаходять). А ще краще -- використати якийсь недорогий смарт на Symbian, для яких є програми, що надсилають на заздалегідь зазначений номер свої координати по GPS, якщо самі отримують СМС певного змісту. А смарти HTC на Android (навіть самий дешевий HTC Explorer) взагалі можна з будь-якого комп'ютера прослідковувати через інтернет, в них є така функція, так само як будь-який телефон, зареєстрований в Google Latitude можна знайти на Google Maps. Головне в цьому випадку заховати телефон так, щоб сигнал GPS не екранувався металевими поверхнями авто, наприклад десь за сидінням під заднім склом і не забувати поповнювати рахунок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мультилок - класна штука.. але проти викрадення авто.

якщо хочете зберегти речі в салоні - потрібно ставити сигналку з діалоговим кодом - зараз таких багато є.

коди цих сигналок сканерами не читаються (поки що)

наведіть приклад такої сігі, і наскількі я знаю ділоговий код це той самий плаваючий( пароль свій-чужий герерується при постановці, а потім використовується для відкривання, при слідуючій постановці нова комбінавція).

Колись виробники намагались зробити сігі з повноцінним діалоговим кодом ( це коли сігі увесь час опитує брелок і навпаки) так там батареї менш як на тиждень хватало!!!!!!!!!!!!!!!!

Код грабер зчитує код у момент постановкі сігі на охорону - зберігає, у відповідності з базою підшукує алгоритм і генерує сигнал відкрити, вони зазвичай мають невеликий радіус дії!! , тобто має насторожити присутність поряд машини з людьми, а підозрілих дядьків. Дуже зловмисникам полегшує життя наклейка на склі з виробником сіг :D

P.S. Майже всі виробники використовують звичайний плаваючий(пригаючий) код, просто з різними алгоритмами шифрування , а ті назви у кожного виробника - маркетинг ;)

пандора чув про таку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця кнопка "Валєт" називається.Є в кожній сигналці.Ставиться на розрив запалення.Є місця,куди "сигнальщикі" майже завжди туди ставлять.

кнопка валет не розривае,а розрахована для аварійного зняття з охорони,стандартно ,по бажанню власника програмуеться кодове зняття,код може бути з 2або3 цифр

порада заховати в машині мобілку -- цілком дієва. Особливо якщо її десь всередині підключити до зарядки, поставити на беззвучний режим і налаштувати на автовідповідь при вхідних дзвінках. Тоді міліція може знайти машину разом з мобілкою, подзвонивши на неї і прослідкувавши її місцезнаходження через операторські послуги (мобілки так знаходять). А ще краще -- використати якийсь недорогий смарт на Symbian, для яких є програми, що надсилають на заздалегідь зазначений номер свої координати по GPS, якщо самі отримують СМС певного змісту. А смарти HTC на Android (навіть самий дешевий HTC Explorer) взагалі можна з будь-якого комп'ютера прослідковувати через інтернет, в них є така функція, так само як будь-який телефон, зареєстрований в Google Latitude можна знайти на Google Maps. Головне в цьому випадку заховати телефон так, щоб сигнал GPS не екранувався металевими поверхнями авто, наприклад десь за сидінням під заднім склом і не забувати поповнювати рахунок.

сигнал gps курить в любому металевому ,або залізобетонному гаражі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пандора чув про таку?

Чув і навіть встановлював такі, щоб ви знали - там звичайний плаваючий код

навіщо видумувати велосипед ? Для того, як описувалось раніше, є спеціалізовані GSM сигналізації(з зовнішніми антенами) . Імхо де гарантія що ваш ХТЦ у самий відповідний момент не підвисне, чи не вирубиться?

P.S. Коди дорогих сіг у першу чергу попадають в код грабери!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кнопка валет не розривае,а розрахована для аварійного зняття з охорони,стандартно ,по бажанню власника програмуеться кодове зняття,код може бути з 2або3 цифр

Аще вона служить для програмувння ф-цій системи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видно кто-то сделал/купил себе брелок специальный....

Недавно на привокзалке... отошли на 10 минут, пришли сели в машину... начали ехать и тут нежданчик... барсетка лежит на капоте... барсетка без денег, но с документами...

спасибо хоть что доки оставили ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаю тему і дивуюсь: скільки разів казано-переказано про незалишання речей в машині і поки сам на граблі не наступиш - не дійде....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попытка подбора кода, с которым работает система Pandect DX, займет 30 млрд лет при использовании процессора Pentium 4 с частотой 3 ГГц. А время на ожидание ответа 0,5 микросекунды

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наївні, ви думаєте що машина відкривається за допомогою фургона з компютерами( хоча і такі варіанти є, хоча це прерогатива сєкачів), тоді ви фільмів амер. передивились.

купують китайці цю сігу,розбирають,випаюють проц який містить у собі алгоритм шифрування, зчитують алгоритм, вбивають отриманий алгоритм у грабер,продають грабер на Неньку Україну.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мобілка в багажнику допоможе тільки якщо у вас є вихід на оператора який скаже в зоні дії якої вишкі зареєстрований апарат в даний момент часу, або у вас є знайомі в органах, які змусять оперативно дати таку інформацію оператора. Простого смертного пошлють і там і там. Врахуйте що точність буде +- декілька км. Якщо використовувати ХТС з пошуком по ЖПС то вже краще ставити сігналку з ЖПС, але не факт що поки машина буде їхати в ній включать глушилку будьчого в радіусі пару км, що жоден сигнал не проскочить, варіанти сканер пальця, чи сетчатки ока може призвести що ваша машина з вашим органом необхідним для доступу у вигляді брелка буде кататись на ключах поки ту сігналку не знімуть. Як варіант каско в нормальній страховій, але це десь 10тис грн в рік для нової машини за 25тис уо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даю дієву пораду.

Герконовий ключ.

В ланцюг живлення бензонасоса вставляється герконовий контакт, який виводиться в салоні автомобіля в зручному для водія місці (під обшивку, в дверцятах, в бардачок, на підлозі і т.д.). Машина може їхати тільки тоді, коли в зоні геркона лежить кусочок магніта, який може кріпитися будь-чим (ліпучкою, скочем, жвачкою, пластиліном) чи просто може лежати у конкретному місці. Коли водій виходить з машини, то "льогкім движенієм рукі" зіштовхує магнітик з свого "гнізда" і спокійно йде собі з машини. Сигналку вмикає додатково. В разі відкриття машини зловмисником і спробі відїхати, машина проїде 20 метрів і заглохне...

якщо магнітик загубився, нема проблем вивести перемичку на панель запобіжників, або в багажнику до кузова приліпити запасний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер розкажу власний гіркий досвід, але для початку відступ: блокувааня проти угону авто має бути виконане так щоб нестворювати аварійну ситуацію на дорозі, неспроста сігі підключається до поворотників - це не лише для показу спрацювання онної, увімкнена аварійка - якась поломка у авто.

А тепер історія: декілька років назад один знайомий придбав А6 і дуже переймався за її безпеку( старішу Audi можна завести за допомогою звичайної діагностики і нового чистого ключа), але і грошей на імо чи нормальну сігу було йому шкода. От і каже постав мені секретку на магніті, але таку - коли я магніт прибераю- вона глохне( бо можливий варіант- сів в машину підніс-забрав магніт і заводиш, і так кожна нова заводка)Сказано - зроблено, геркон розміщений в кармані під попільничкою , в портмане вставлений плоский ніодим - все працює. Але от колись захтілось йому на трасі зробити обгон і непростий а 2йни1. При спрацюванні кікдауна - від значного прискорення - портмане в районі задніх сидінь, машине глохне перед закінченням маневру. Ітог - кювет, рихтовочні роботи, добре що були прстебнуті+ подушки. Ну і мої слова - а я попереджав відразу. Так що нерадьте те в чому неорієнуєтесь, а то бачу тут всі начитані, а практики 0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наївні, ви думаєте що машина відкривається за допомогою фургона з компютерами( хоча і такі варіанти є, хоча це прерогатива сєкачів), тоді ви фільмів амер. передивились.

купують китайці цю сігу,розбирають,випаюють проц який містить у собі алгоритм шифрування, зчитують алгоритм, вбивають отриманий алгоритм у грабер,продають грабер на Неньку Україну.....

http://www.winauto.i...blei-a-215.html вскриеш поділишся

А тепер історія...

неправильно зібрана схема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене досвід експлуатації такої штуки є теж, але мій магнітик тримався надійно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поддерживаю. раз уж такой крутой электронщик, то мог бы и простенький таймер собрать с задержкой отключения на 30-60 секунд. я бы на месте водителя за такую работу "на отъ%бись" заставил рихтовать машину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.winauto.i...blei-a-215.html вскриеш поділишся

-По переше я встановлюю, а не взломую!!!!, подруге взламай і получи цікавість до своєї персони з внутрішніх органів як бонус!! я ВАМ доступно і спрощено пояснив етапи попадання ключа в код грабер, ЛАМАТИ ТАМ НІЧОГО НЕТРЕБА

-Схема була зібрана відповідно до побажань клієнта! Опишіть будь ласка що мені варто було зробити у ній не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даю дієву пораду.

Герконовий ключ.

з власної практики ,про 0 практики вказуе твоя приблуда!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поддерживаю. раз уж такой крутой электронщик, то мог бы и простенький таймер собрать с задержкой отключения на 30-60 секунд. я бы на месте водителя за такую работу "на отъ%бись" заставил рихтовать машину.

ви не уважно прочитали

От і каже постав мені секретку на магніті, але таку - коли я магніт прибераю- вона глохне( бо можливий варіант- сів в машину підніс-забрав магніт і заводиш, і так кожна нова заводка)

це побажання клієнта щоб глохла відразу, хоча так як я зробив блокування через реле бензонасосу, то і вона ще робила декілька секунд опісля забирання магніту. А власника про небезпеку цього було попереджено

P.S. Будь ласка уважно читайте повідомлення перед тим як щось писати !!!! І крутим я себе неназивав, але маю звичку диспутувати лише про те в чому орієнтуюсь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-По переше я встановлюю, а не взломую!!!!, подруге взламай і получи цікавість до своєї персони з внутрішніх органів як бонус!! я ВАМ доступно і спрощено пояснив етапи попадання ключа в код грабер, ЛАМАТИ ТАМ НІЧОГО НЕТРЕБА

-Схема була зібрана відповідно до побажань клієнта! Опишіть будь ласка що мені варто було зробити у ній не так?

кліент не спеціаліст а кліент важливо переконати про наслідки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

машини сканують далі тільки що був чоловік відкритий все той же шеріф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кліент не спеціаліст а кліент важливо переконати про наслідки

1 Ви так і несказали в чому невірна моя схема?!

2 Клієнта було проінформовано про можливі наслідкі, але їхню серйозність він зрозумів лише опісля дтп, на нову його CX7 я вже ставив BlackBug i Challenger з турбо таймером, 2 рокі- політ нормальний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...