Перейти до змісту

"Наш народ здатен на великий учинок. Але щоб працювати день у день – ні" - Володимир Павлів

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

а тепер приклади сюди 20 років України - з 1991 до 2001

:sq_ye: як сильно змінилось додавання/віднімання з того часу, як я школу закінчив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да-да, досить хникати і не тільки за останню тисячу років, а й за срср теж, а то: "всё пропало, всё, что нажито непосильным трудом..." :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю хто такий Кривенко, але його думка про відсутність еліти мені близька. ...

так,так нема еліти,з вікон "Лексусів" бички вилітають значно частіше,ніж з вікон "Таврій".А винуваті жиди і татари. :D

А якщо серйозно,то хочу підтримати думку,що хватить українцям бити себе вухами по щоках і нити й нити й нити.

Пам'ятаю,як в 90-ті роки в Польщі на польських товарах писало "Dobre bo Polskie!" й таки було воно добре ,а на біг-мордах зображені різні відомі поляки з підписом "Jestem polakiem!".

Хоча тіж самі поляки дивляться на карту України(теперішню) й дивуються,як в таких "лохів" може бути така велика територія.

Цікаво,що вони сказали б якби взнали яка колись була територія України і хто їх чубив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А винуваті жиди і татари. :D
Юрій Макаров в останньому номері "Тижня" написав:
Антисемітизм та українофобія мають спільне коріння і відповідно спільні вияви.

Як приклад автор наводить останній випадок вандалізму на єврейському кладовищі у Львові, де антисемітські та антиукраїнські гасла писалися поруч.

«На часі загальне усвідомлення того, що вже давно, ще в часи глухого СРСР, стало світоглядною домінантою найкращих представників обох національно-визвольних таборів: українці та євреї мають спільні інтереси, вони не лише діти однієї землі, а й об’єктивні союзники. Без свободи одних неможлива свобода інших», - пише Макаров.

Автор ототожнює антисемітизм і українофобію. «Неможливо бути водночас юдофобом та українським патріотом, це нонсенс», - пояснює він.

Крім того, він вважає, що будь-які спекуляції на специфічному «українському антисемітизмі», зокрема, з боку тих чи інших «професійних захисників» окремих спільнот чи «повноважних представників» європейської толерантності, слід визнати провокаціями.

«Одні слова змушують думати, інші дають змогу відключити мозок. Пошук ворога в особі представників певної етнічної, релігійної чи культурної спільноти дозволяє не думати. Мова ксенофобів – це мова примітиву, спрощення, редукції. Спрощений світ часом є дуже комфортним, заспокійливим і водночас мобілізуючим, але то комфорт наркотичного характеру, бо він має наслідком болючу абстиненцію. Навпаки, продуктивним є відчуття того, що життя складне й що в цій складності, в її розумінні є і безмежне задоволення, і запорука розвитку», - пише Макаров.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В продовження соцдосліджень про щастя і нещастя: вгадайте, хто з українців найщасливіший за результатами соціоопитування КМІСом 10-19.02.2012?

Правильно - чоловік 18-29 років, з вищою освітою та рівнем доходів вище середнього! Жизнь удалась...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю хто такий Кривенко, але його думка про відсутність еліти мені близька. ...

так,так нема еліти,з вікон "Лексусів" бички вилітають значно частіше,ніж з вікон "Таврій".А винуваті жиди і татари. :D

А якщо серйозно,то хочу підтримати думку,що хватить українцям бити себе вухами по щоках і нити й нити й нити.

Пам'ятаю,як в 90-ті роки в Польщі на польських товарах писало "Dobre bo Polskie!" й таки було воно добре ,а на біг-мордах зображені різні відомі поляки з підписом "Jestem polakiem!".

Хоча тіж самі поляки дивляться на карту України(теперішню) й дивуються,як в таких "лохів" може бути така велика територія.

Цікаво,що вони сказали б якби взнали яка колись була територія України і хто їх чубив?

А що думають китайці про карту Росії.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Electronshik, змінив нік? ;)

Ні не міняв.

Про Ваше питання на тему який вихід, скажу так:

Україні щоб добре жити треба багато працювати, дивитись кого вибирати й не заглядати у рота до ЕС та РФ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб ефективно працювати треба бачити ціль ,,також бачити як вона наближається.Бачити, що навколо теж працюють і теж для цієї мети.

Бачити, що кожен може досягти , що захоче, завдяки своїм прагненням та зусиллям, що закон один для всіх, умови одинакові для всіх.

Напевно це називається Україна для людей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивитись кого вибирати
при теперішній системі це не має значення.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивитись кого вибирати

Згоден, на жаль це правда.

Рано чи пізно це може закінчитись, й часом при цьому бувають революції, не такі як у 2004 а такі як у 1917 :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивитись кого вибирати

Згоден, на жаль це правда.

Рано чи пізно це може закінчитись, й часом при цьому бувають революції, не такі як у 2004 а такі як у 1917 :(

лишь бы не было войны...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...