Андрій Віталійович Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 05:06 #26 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 05:06 а тепер приклади сюди 20 років України - з 1991 до 2001 як сильно змінилось додавання/віднімання з того часу, як я школу закінчив...
laska Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 06:55 #27 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 06:55 Да-да, досить хникати і не тільки за останню тисячу років, а й за срср теж, а то: "всё пропало, всё, что нажито непосильным трудом..."
zaHARE Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 08:48 #28 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 08:48 Не знаю хто такий Кривенко, але його думка про відсутність еліти мені близька. ... так,так нема еліти,з вікон "Лексусів" бички вилітають значно частіше,ніж з вікон "Таврій".А винуваті жиди і татари. А якщо серйозно,то хочу підтримати думку,що хватить українцям бити себе вухами по щоках і нити й нити й нити. Пам'ятаю,як в 90-ті роки в Польщі на польських товарах писало "Dobre bo Polskie!" й таки було воно добре ,а на біг-мордах зображені різні відомі поляки з підписом "Jestem polakiem!". Хоча тіж самі поляки дивляться на карту України(теперішню) й дивуються,як в таких "лохів" може бути така велика територія. Цікаво,що вони сказали б якби взнали яка колись була територія України і хто їх чубив?
Dream Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 09:15 #29 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 09:15 А винуваті жиди і татари. Юрій Макаров в останньому номері "Тижня" написав: Антисемітизм та українофобія мають спільне коріння і відповідно спільні вияви.Як приклад автор наводить останній випадок вандалізму на єврейському кладовищі у Львові, де антисемітські та антиукраїнські гасла писалися поруч. «На часі загальне усвідомлення того, що вже давно, ще в часи глухого СРСР, стало світоглядною домінантою найкращих представників обох національно-визвольних таборів: українці та євреї мають спільні інтереси, вони не лише діти однієї землі, а й об’єктивні союзники. Без свободи одних неможлива свобода інших», - пише Макаров. Автор ототожнює антисемітизм і українофобію. «Неможливо бути водночас юдофобом та українським патріотом, це нонсенс», - пояснює він. Крім того, він вважає, що будь-які спекуляції на специфічному «українському антисемітизмі», зокрема, з боку тих чи інших «професійних захисників» окремих спільнот чи «повноважних представників» європейської толерантності, слід визнати провокаціями. «Одні слова змушують думати, інші дають змогу відключити мозок. Пошук ворога в особі представників певної етнічної, релігійної чи культурної спільноти дозволяє не думати. Мова ксенофобів – це мова примітиву, спрощення, редукції. Спрощений світ часом є дуже комфортним, заспокійливим і водночас мобілізуючим, але то комфорт наркотичного характеру, бо він має наслідком болючу абстиненцію. Навпаки, продуктивним є відчуття того, що життя складне й що в цій складності, в її розумінні є і безмежне задоволення, і запорука розвитку», - пише Макаров.
Dream Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 10:33 #30 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 10:33 В продовження соцдосліджень про щастя і нещастя: вгадайте, хто з українців найщасливіший за результатами соціоопитування КМІСом 10-19.02.2012?Правильно - чоловік 18-29 років, з вищою освітою та рівнем доходів вище середнього! Жизнь удалась...
Nokian Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:01 #31 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 11:01 Не знаю хто такий Кривенко, але його думка про відсутність еліти мені близька. ... так,так нема еліти,з вікон "Лексусів" бички вилітають значно частіше,ніж з вікон "Таврій".А винуваті жиди і татари. А якщо серйозно,то хочу підтримати думку,що хватить українцям бити себе вухами по щоках і нити й нити й нити. Пам'ятаю,як в 90-ті роки в Польщі на польських товарах писало "Dobre bo Polskie!" й таки було воно добре ,а на біг-мордах зображені різні відомі поляки з підписом "Jestem polakiem!". Хоча тіж самі поляки дивляться на карту України(теперішню) й дивуються,як в таких "лохів" може бути така велика територія. Цікаво,що вони сказали б якби взнали яка колись була територія України і хто їх чубив? А що думають китайці про карту Росії.?
Electronshik Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 16:45 #32 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 16:45 Electronshik, змінив нік? Ні не міняв. Про Ваше питання на тему який вихід, скажу так: Україні щоб добре жити треба багато працювати, дивитись кого вибирати й не заглядати у рота до ЕС та РФ
Nokian Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 17:22 #33 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 17:22 Щоб ефективно працювати треба бачити ціль ,,також бачити як вона наближається.Бачити, що навколо теж працюють і теж для цієї мети.Бачити, що кожен може досягти , що захоче, завдяки своїм прагненням та зусиллям, що закон один для всіх, умови одинакові для всіх.Напевно це називається Україна для людей?
Dream Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 17:41 #34 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 17:41 дивитись кого вибирати при теперішній системі це не має значення.
Electronshik Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 18:47 #35 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 18:47 дивитись кого вибирати при теперішній системі це не має значення. Згоден, на жаль це правда. Рано чи пізно це може закінчитись, й часом при цьому бувають революції, не такі як у 2004 а такі як у 1917
Dream Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 19:27 #36 Опубліковано 6 Квітня, 2012 в 19:27 дивитись кого вибирати при теперішній системі це не має значення. Згоден, на жаль це правда. Рано чи пізно це може закінчитись, й часом при цьому бувають революції, не такі як у 2004 а такі як у 1917 лишь бы не было войны...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.