Перейти до змісту

Замена сайлентблоков балки

MilitarySE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Надо поменять сайлентблоки. Кто где какое СТО порекомендует ? Заезжал на максимус, так там сказали 250 грн... это как-то ооочень дорого. Или может кто сам сможет это сделать ? Если что пишите в личку.

Опубліковано

так на чому їх міняти?

вкажи модель, марку?

це також має значення!!!

я завжди все роблю на Чкалова в Колі

Опубліковано

Робота непроста. Я робив на Сафроні, там є обладнання, все що треба. Зробили за півгодини. В "гаражах" думаю робили б набагато довше. 275 грн

Опубліковано

NoGood,

Та я сьогодн сам хотів зробити, ями нема є тільки естакада, але в таку погоду на вулицю не ліз і думав в гаражі з домкратами зроблю. Так я пів дня ніяк той сайлент не міг з балки вибити, я вже його так пої**** 2 викрутки зігнув і пару сверл зламав. Плюнув на це діло і закрутив як є, так шо тепер тілки аби до майстра доїхати.....

Хоча якшо погода буде то сам може впораюсь на естакаді...

Опубліковано

Та я сьогодн сам хотів зробити, ями нема є тільки естакада, але в таку погоду на вулицю не ліз і думав в гаражі з домкратами зроблю. Так я пів дня ніяк той сайлент не міг з балки вибити, я вже його так пої**** 2 викрутки зігнув і пару сверл зламав. Плюнув на це діло і закрутив як є, так шо тепер тілки аби до майстра доїхати.....

Хоча якшо погода буде то сам може впораюсь на естакаді...

П.С. http://whiteobserver...com/251648.html

Можливо покажеться шо я умнічаю, но міняв сайлентблоки на бусі саме за такой "методикою" як по ссилсці вище...

П.С.С. є ще така байда як зйомщик для сайлентблоків, мб він вартує грн 300, но як купиш то тобі до "кінця життя" буде........

Опубліковано

HelloBoy,

тобто він випресовую і запресовую назад ? Чи тільки аби зняти ? Можна детальніше наприкалад силку де можна придбаті в інтернет магазині ?

Опубліковано

на трункіна є специ саме по заміні тих сайлентблоків. Микола Васильович, телефон можу дати в приват

Опубліковано
тобто він випресовую і запресовую назад ? Чи тільки аби зняти ? Можна детальніше наприкалад силку де можна придбаті в інтернет магазині ?

то я про механічний зйомщик, тобто вибивати і забивати.... кувалдой чи молотком

а на рахунок де купити то на Формулу... в інеті хз де їх заказати..

Опубліковано

Запресувати можна і у файних слюсарних лещатах проставивши відповідні "шайби" щоб не пошкодити сайлентблок і непотрібно буте лупити кувалдометром.

Опубліковано
Запресувати можна і у файних слюсарних лещатах проставивши відповідні "шайби" щоб не пошкодити сайлентблок і непотрібно буте лупити кувалдометром.

також,

непоганий варіант!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...