Перейти до змісту

Мапа форумів України

Kurka

Рекомендовані повідомлення

Вітаю шановне панство. Презентую вам мапу українських форумів. Основу мапи складають безпосередньо українські регіональні форуми, також поданий список достойних загальнонаціональних. Сподіваюсь, що вона вам згодиться. Дякую за увагу.

%D0%9C%D0%B0%D0%BF%D0%B0_%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%96%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D1%85_%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D1%96%D0%B2.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і де ж наша рідна борда?! шо за неподобство :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це вони так ненав'язливо кажуть: "Допоможете нашому розвитку - з'явитесь на нашій карті" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхній сайт тем более.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо вибрати замість "Все" "Украина", то борда третя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борда круче вбиоса????

торик, передай этим лохам привет! :D:D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРєдлагаю РАССТРЄЛЯТЬ!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо вибрати замість "Все" "Украина", то борда третя.

А в мене показує, що друга)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Борда круче вбиоса????

торик, передай этим лохам привет! :D:D:D

ато! Пиридал пиривет Подкуряну )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у те, що борду могли просто "не помітити" - не вірю.

глянувши одним оком, зрозуміло, що це політика, а не аналітика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заспокойтеся! Роздули тут багато гамору з нічого. Я просто не знайшов ваш форум через Ґуґл. Мені його порадили пізніше. Тому на наступній версії мапи він уже буде. І більше того, оскільки він є найбільшим у Волинській області, він стоїть першим. На комп'ютері я вже це зробив, а в інтернет поки не викинув. Крім цього, радий сповістити ваші ошалілі голови про те, що я усюди пощу цю мапу за посиланням, а тому після додання нової версії на Драматику, в усіх частинах укрмережі вона оновиться автоматично.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і ваш форум вже є на мапі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заспокойтеся! Роздули тут багато гамору з нічого. Я просто не знайшов ваш форум через Ґуґл

Ну тепер зрозуміло, що ви професійна аналітична студія. І, звісно, якщо ми забажаємо знайти - де спитати про щось по Україні, у першу чергу глянем на вашу карту, щоб зайві форуми відмести з пошуку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви здорові? Які зайві форуми? Інша справа, що навряд варто долучати форуми з кількістю повідомлень менше 10000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви здорові?

Це питання?

Не включити у "карту форумів" форум, що входить у першу десятку українських - це діагноз. Ви проФФесіонали, поздоровляю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оновіть кеш, або перезавантажте мапу. І чого це ви такі егоїсти, тільки про себе і думаєте. Я до вас із душею, а ви як діти малі.

1333598561306.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оновіть кеш, або перезавантажте мапу. І чого це ви такі егоїсти, тільки про себе і думаєте. Я до вас із душею, а ви як діти малі.

От так і патріарх Кирил, певно, каже: "Оновіть кеш, або перезавантажте фото. Немає там ніякого Breguet. Причепились ви до того відображення в столі. Я до вас із душею, а ви як діти малі." :smile3:

40022-193743-482ad3d9b769355a25d76d58a886d3b2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И таки да - наш форум - билингвальный, так что перезагрузите еще раз :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карта конечно апогей эпичности, но хотелось бы наблюдать сей шедевр в флеше, а не в картинке которую 5 класс может карандашами нарисовать

Я просто не знайшов ваш форум через Ґуґл

O'rly?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карта конечно апогей эпичности, но хотелось бы наблюдать сей шедевр в флеше, а не в картинке которую 5 класс может карандашами нарисовать

Я просто не знайшов ваш форум через Ґуґл

O'rly?

Yarly!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тогда на создание карты нужно было приглашать нигерийских школьников с синдромом рассеянного внимания-они б с заданием справились лучше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...