Перейти до змісту

Як вступити до вузу

maks_ko

Рекомендовані повідомлення

Пропоную в цій темі писати про те, хто яким шляхом вступав або збирається вступати до вузу. :0165:

Оскільки ініціатива наказує :D , розкажу свій досвід! Моя мама працює бухгалтером і випадково від неї я дізнався, що газета "Все про бухгалтерський облік" у себе на сайті за підтрики Міносвіти проводить конкурс творчих робіт "Талановиті кадри України". Найбільше мене зацікавив головний подарунок для 100 найкраших учасників - рекомендації для вступу до вузів України. Після швидкої реєстрації мені було запропоновано обрати один і 4 напрямків (бух. облік, аудит, фінанси і здається оподаткування), далі випала сама робота. Нічого страшного вона собою не являла, складалась із декількох тестових завдань, математичної (хоча скоріше логічної) задачки і творчого завдання. Я обрав напрямок "бухгалтер", бо інтуїтивно відчував, що як і мама народжений для цієї професії. Творче завдання мені було дуже цікаво писати і я ледь вклався у обмеження (2500 знаків).

Залишилось тільки дочекатись своєї рекомендації, яка дасть мені право на особливих умовах вступити до будь-якого вузу Ураїни!

Хто теж захоче спробувати свої здібності до тих професій, які я згадував та отримати значну перевагу при вступній кампанії - конкурс тут: http://www.vobu.com.ua/ukr/student, там обрати: Конкурс "Талановиті кадри України"). Успіхів! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реклама газеты - молодец !!

По теме : сдаешь внешнее тестирование , подаешь документы на поступление!!!

П.С ваш КЭП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ахах!)) Ну можливо реклама, я не заперечую. Прикро, що сам не відчув, коли прорекламував :0096: Якщо скажу, що вчора друг дав покерувати новеньким кіа сідом і мені дуже сподобалось, це теж буде рекламою, дорогий друже? :0155:

Стосовно "сдаешь внешнее тестирование , подаешь документы на поступление!!!". Сьогодні ЗНО - це лише частина загального рейтинговоро балу, куди також входять перемоги на олімпіадах, участь та перемоги у конкурсах та інше. Тому як то кажуть "запас карман не тянет" і потрібно бути активним всюди :0161:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

maks_co

а чё! клёвая тема :0024:

Позвони организаторам, попроси деньги за рекламу. :0032:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

maks_co

а чё! клёвая тема :0024:

Позвони организаторам, попроси деньги за рекламу. :0032:

Оце вже серйозна порада!)) Може ще й грошенят підзароблю! :yesmaster: ДЯКИ!)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Конкурс по-суті, є приватним. Тому його результати не допоможуть претендувати на бюджетне місце. А у випадку контрактного навчання - нічого такого не потрібно. Приносиш документи, сплачуєш суму за договором і 1 вересня на пари. Вступні іспити для контрактників - чиста формальність. Сумніваюся, що у ЛНТУ чи ВНУ передбачені хоч якісь знижки в оплаті за навчання для переможців чи учасників недержавних конкурсів і приватних олімпіад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...