Перейти до змісту

Продам Nokia N96 16gb original

lancer

Рекомендовані повідомлення

Продам Nokia N96 16gb в прекрасному стані привезений з Польщі.В комплекіт наушники зарядне ЮЗБ.Одна проблемка маленька трищина на дисплеї(видно на фото)

ціна 900 грн.

post-16029-0-89650400-1332682500_thumb.j

post-16029-0-30607000-1332682502_thumb.j

post-16029-0-39142200-1332682503_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

возможно обмен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

активно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

покажіть мені де я АП(ав) тему? в чому я провенився? я все правельно робив 5 грн кожного дня знімав порахуйте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отправлено 25 березня 2012 - 23:05

возможно обмен

Отправлено 26 березня 2012 - 00:36

lancer,

Отправлено Вчера, 13:22

активно

оце все *пiдйоми* якi допускаются лише один пост на тиждень, тобто через сiм днiв пiсля попереднього поста

Отправлено 27 березня 2012 - 13:10

890

а це *ап* , який допускается через три днi пiсля попереднього поста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lancer,

це не АП я случайно відправив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lancer,

це не АП я случайно відправив

я вас попередив, та що й до чого розписав, надалi в разi порушення буду наказувати, випадково чи нi ви вiдправите

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УДАЛИТЬ ТЕМУ НЕ АКТИВНО!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...