erica Опубліковано 10 Березня, 2013 в 20:37 #26 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 20:37 Electronshik, після термообробки все одно з чого паста - з помідорів чи з порошку? Не вірю.
MaestroA Опубліковано 10 Березня, 2013 в 22:14 #27 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 22:14 ТА ВЖЕ ЦІКАВИТЬ ПИТАННЯ, КОЛИ НАШІ ВИРОБНИКИ ПОЧНУТЬ РОБИТИ ЯКІСНУ ПРОДУКЦІЮ, А НЕ ПРОДАВАТИ ЯКІСНУ УПАКОВКУ....Коли на якість буде попит. А в умовах виживання в нашій країні попит на ціну.
erica Опубліковано 11 Березня, 2013 в 06:03 #28 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 06:03 ТА ВЖЕ ЦІКАВИТЬ ПИТАННЯ, КОЛИ НАШІ ВИРОБНИКИ ПОЧНУТЬ РОБИТИ ЯКІСНУ ПРОДУКЦІЮ, А НЕ ПРОДАВАТИ ЯКІСНУ УПАКОВКУ.... А для чого "заморачуватись"? І так купують
Fantom Опубліковано 11 Березня, 2013 в 06:18 #29 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 06:18 Вище в пості було сказано про такого гігіанта Волині як торчин продукт, но в мене є знайомий що там працював на виробництві, так він взагалі не їсть продукції даного вирообнка ...Я думаю що це не спроста... Він розказував про рецепти Торчина, майонези та кетчупи і я також перехтів їсти продукцію даного виробника. Тобто раніше, те з чого складається продукція Торчина, тебе не лякало ? чи ти до "зізнання" друга склад не читав на упаковці ? і ващє, якісний продукт коштує дорого.
Morphius Опубліковано 11 Березня, 2013 в 07:13 #30 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 07:13 На Чумаку, ще можливо і переробляють херсонські томати. А Волинь, ніразу не помідорний край, обходиться китайською пастою Роки 3 назад на чумаковій упаковці першим інгридієнтом був томат, а зараз вода, так що думаю, що їм вистачає своїх томатів.
Deemon Опубліковано 11 Березня, 2013 в 07:59 #31 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 07:59 В переліку складників продукту, давно вже не вказують компоненти у порядку спадання їх масової частини.
Volyniaka Опубліковано 11 Березня, 2013 в 08:19 #32 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 08:19 Більшість таких "Знак якості", "Підприємство року" , "Лідер галузі" і т.п. - це варіації на тему "купи собі медаль!" Отримується такий лист, а далі за можливостями
MACCEN Опубліковано 11 Березня, 2013 в 08:34 #33 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 08:34 Ті підприємства, які пробували натуральні 100% продукти виробляти, їх витіснили ті, які добавляють хімікати, тому що такий продукт дешевий, і хочеться як правило купити щось дійсно натуральне, але як читнеш етикету то не зрозуміло за що платити так багато грошей. Ви просто уявіть які це мають бути плантації фруктів, чи овочів, кожен практично виробник пише що овочі чи фрукти українські, так само і хміль і так далі, це ж просто не реально. Юпі, просто добавь воды
Electronshik Опубліковано 11 Березня, 2013 в 16:57 #35 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 16:57 Ті підприємства, які пробували натуральні 100% продукти виробляти, їх витіснили ті, які добавляють хімікати, тому що такий продукт дешевий, і хочеться як правило купити щось дійсно натуральне, але як читнеш етикету то не зрозуміло за що платити так багато грошей. Ви просто уявіть які це мають бути плантації фруктів, чи овочів, кожен практично виробник пише що овочі чи фрукти українські, так само і хміль і так далі, це ж просто не реально. Юпі, просто добавь воды Хімія додається ще по одній простій причині: строк придатності. Спробуйте зробити домашній майонез і через скільки днів він зіпсується? Кетчуп ще можна зробити без консервантів за рахунок технології, майонез... практично нереально...
Electronshik Опубліковано 11 Березня, 2013 в 17:03 #36 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 17:03 Ви просто уявіть які це мають бути плантації фруктів, чи овочів, кожен практично виробник пише що овочі чи фрукти українські, так само і хміль і так далі, це ж просто не реально. Юпі, просто добавь воды Ще є питання як вирощуються, якою хімією обробляються ті фрукти чи овочі. Може виявитись так що китайська паста краще ніж украхнський томат. Це є досить цікаве питання. Логічно припустити що китайська паста просто дешевша ніж наші українські томати, навіть враховуючі доставку та митні питання. Висновок: не треба бути жадібним
Tolik_lt Опубліковано 11 Березня, 2013 в 17:18 #37 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 17:18 ну так берете вирощені на власному городі помідорчики, мнете, солите-перчите, маєте кетчуп. а Торчин-продукт банкрутує
Electronshik Опубліковано 11 Березня, 2013 в 17:44 #38 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 17:44 ну так берете вирощені на власному городі помідорчики, мнете, солите-перчите, маєте кетчуп. а Торчин-продукт банкрутує ну да. 100% як раз для побірників якості. Й дихати тільки гірським повітрям, й пити тільки ключову воду. Тоді треба жити або десь у тайзі чи у горах.
tarAS*** Опубліковано 11 Березня, 2013 в 18:05 #39 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 18:05 Натуральних продуктів в кетчупі чи майонезі дуже мало, або взагалі немає. Польща під боком, хімії навалом. Сам бачив як її мішками завозять. Люди, які працюють на "Торчині" розповідали, що там одна хімія, яка добряче розїдає їхні гумові чоботи та рукавиці за короткий період часу. Їжте на здоров"я!!!
olsad Опубліковано 11 Березня, 2013 в 18:24 #40 Опубліковано 11 Березня, 2013 в 18:24 Отак от, тема розпочата про Руну переросла в Торчин... Але я не про те, от тут писалося як недолік Луцьк-Фудзу те, що вони використовують яблучне пюре як інгридієнт. Ітак питання - а що в тому поганого? І взагалі, як на мене, то продукція Руни далеко не найгірша. В тому числі і по хімічності. А якщо хотіти придертися - вийде що їсти та пити взагалі нічого не можна...
Varvara Опубліковано 12 Березня, 2013 в 06:13 #41 Опубліковано 12 Березня, 2013 в 06:13 Яблучне пюре - обов'язковий складник Краснодарського соусу))) навіть по госту
erica Опубліковано 12 Березня, 2013 в 06:45 #42 Опубліковано 12 Березня, 2013 в 06:45 А якщо хотіти придертися - вийде що їсти та пити взагалі нічого не можна...Так і є. "Жить вообще вредно, от этого умирают." (с)
MACCEN Опубліковано 12 Березня, 2013 в 08:17 #43 Опубліковано 12 Березня, 2013 в 08:17 Є природні консерванти, чомусь банка варення бабулі храниться дуже довго, і так далі.Ставлять експерименти, продають потім купу медикаментів, замкнуте коло.
Electronshik Опубліковано 12 Березня, 2013 в 18:17 #44 Опубліковано 12 Березня, 2013 в 18:17 Натуральних продуктів в кетчупі чи майонезі дуже мало, або взагалі немає. Польща під боком, хімії навалом. Сам бачив як її мішками завозять. Люди, які працюють на "Торчині" розповідали, що там одна хімія, яка добряче розїдає їхні гумові чоботи та рукавиці за короткий період часу. Їжте на здоров"я!!!Не забувайте ще що Торчин є складова частина корпорації Нестле, і як на кожній такій західній відомій корпорації, на Торчині діють усі норми Нестле, у тому числі і норми безпеки харчових продуктів.Хоча кожному своє. І кожен що хоче то й їсть. Як то кажуть "на вкус и цве фломастеров не хватит"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.