Перейти до змісту

LG A290 - телефон на 3 SIM карти

Рекомендовані повідомлення

ітак, сабж

Компания LG Electronics представила на российском рынке телефон с тремя SIM-картами, который позволяет эффективно использовать различные тарифные планы, а также обеспечивает долгое время работы без подзарядки - LG A290. Новинка имеет сдержанный классический дизайн, удобные кнопки. В корпусе используется перфорация под металл.

A290_anfas.jpg

В «Режиме экономии средств» пользователь может не подбирать вручную SIM-карту, принадлежащую именно тому оператору, что и номер набираемого абонента. Активация режима экономии средств делает это за пользователя автоматически.

Кнопка переключения между SIM-картами позволяет легко менять приоритетную SIM-карту для совершения звонка или отправки sms. Для удобства пользователя приоритетная SIM карта подсвечивается идентифицирующим ее цветом.

У телефона LG A290 большой экран 2,2". Просмотр любой информации становится более легким для глаз, а изображение гораздо четче, чем на экране с меньшей диагональю. Телефон также оборудован камерой 1,3 Мп, фонариком и FM-радио.

Благодаря увеличенной емкости аккумулятора 1500 мАч, телефон LG A290 способен до 2 недель находиться в режиме ожидания.

Основные характеристики:

3 SIM-карты

Мощная батарея 1500 мАч

Удобное переключение между SIM-картами

Большой дисплей - 2.2"

Камера 1.3 МП

Классический дизайн телефона с перфорацией корпуса под металл

FM-радио

Фонарик

походу вже можна придбати

http://www.allo.ua/ru/products/mobile/lg-a290.html#

хто має лижі 2-сімники - як вони в експлуатації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в жінки LG gx 500 - два сім модуля, wi-fi, досить потужна батарея.Дуже задоволені телефоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене LG GX300 - 4 місяці. В цій темі про нього писав.

По ходу А290 від gx300 відрізняється тільки 3-ю сімкою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Активация режима экономии средств делает это за пользователя автоматически

Цікаво як то автоматично і що служиь критерієм автовибору сімки. В нокії знаю є режим "Вибрати перед дзвінком" і явне вказання Сімки в налаштуваннях телефона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, коли китайці випустять свій варант телефону на 3 сімки. тільки б він не був такий, як їх айфони...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, коли китайці випустять свій варант телефону на 3 сімки. тільки б він не був такий, як їх айфони...

Взагаліто вони і на 4 сімки телефони вже давним давно випускають ;)http://www.dealextreme.com/p/9860-3-3-touch-screen-quad-sim-quad-network-standby-quadband-gsm-tv-cell-phone-w-fm-black-100714

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагаліто вони і на 4 сімки телефони вже давним давно випускають ;)http://www.dealextre...fm-black-100714

:0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а скільки в цьому телефоні радіомодулів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене LG GX300 - 4 місяці. В цій темі про нього писав.

По ходу А290 від gx300 відрізняється тільки 3-ю сімкою...

в gx300 два радіомодуля!!! хоча gx200 мені подобаєтьсябільше!

один

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за таку ціну думаю один

але, як показує практика, його вистачає з головою ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уж точно не 3.... я не уявляю яка це має бути батрейка щоб витримати 3 радіомодулі..... скоріш за все що один

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене колись був gx200. там є функція - антизлодій. дуже цікава річ. якщо в а290 теж є - то я його собі візьму. і батарея тримала тиждень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При входящем звонке на одну из SIM-карт остальные две будут находиться вне зоны действия сети, объясняется это наличием одного радиомодуля. Впрочем, по завершении разговора придет отчетное SMS-сообщение о том, что абонент N пытался вам дозвониться, а, значит, можно и перезвонить, то есть ничего важного не будет пропущено. Все три карты работают в стандарте GSM.

Подробнее: http://rozetka.com.ua/news-articles-promotions/articles/mobile/LG_A290.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене колись був gx200. там є функція - антизлодій. дуже цікава річ. якщо в а290 теж є - то я його собі візьму. і батарея тримала тиждень.

а як з самовільним перезавантаженням? було діло?

і, доречі, який в них штекер для зарядки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як з самовільним перезавантаженням? було діло? і, доречі, який в них штекер для зарядки?

gx300 - перезавантажень ні разу не було. Зарядка - microUSB.

І взагалі, якщо gx300 цікавить, то читати багато тут, на 4пда.ру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як з самовільним перезавантаженням? було діло?

і, доречі, який в них штекер для зарядки?

було і не один раз. потім просто номера наново треба набирати з тел. книжки а не з набраних.

а як з самовільним перезавантаженням? було діло? і, доречі, який в них штекер для зарядки?

gx300 - перезавантажень ні разу не було. Зарядка - microUSB.

І взагалі, якщо gx300 цікавить, то читати багато тут, на 4пда.ру.

в gx300 такого нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було і не один раз. потім просто номера наново треба набирати з тел. книжки а не з набраних.

гнусмас 2232 - буває сам йде в ребут коли набираєш номер. але він потім зберігається в логах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Ніхто не може дати відповідь чи працює телефон з картою пам’яті формата MicroSDHC…

На офіційному сайті пише що працює з MicroSD і ні слова чи буде працювати з MicroSDHC.

Може хто користується даною моделлю, і скаже чи працює з SDHC?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, может кому пригодится…

На русском сайте пишет что максимальный объем 2 Гб MicroSD

На украинском сайте 4 Гб MicroSD

Мой телефон поддерживает MicroSDHC, максимальный объем памяти 8 Гб (видит 7,3 Гб).

Пробовал карточку на 16 Гб, но видит только также 7,3 Гб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...