Перейти до змісту

посилка з Америки

Saniko

Рекомендовані повідомлення

Мля, значить або й****а таможня, або укрпошта. Як мене це вже за***ло!!!

Я вже схарився на пошту ходити і питати, чи немає посилки. Я вот думав можливо в обласний відділ укрпошти звернутись, або в цех оброблення чи сортування пошти!!! Які в уошлбудуть думки з цього приводу, поради?

Можливо в когось там є знайомі, чи на таможні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця тема є дуже повчальною для тих , хто постійно пише : " Чому так дорого ? на ebay дешевше можна купити , скидують купу силок ( не дивлячись на рейтинг продавця , опис товару і чи він взагалі відправляє в Україну ) в кінці обзивають тебе баригою і т.д. " Але ніхто не задумується , що може виникти купа проблем , зокрема таких , що просто нічого не приїде , а таке буває частенько.

На рахунок митниці , твоя посилка може і цілий місяць там лежати , проси трек номер у продавця , бо так ти не взнаєш нічого про неї :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця тема є дуже повчальною для тих , хто постійно пише : " Чому так дорого ? на ebay дешевше можна купити , скидують купу силок ( не дивлячись на рейтинг продавця , опис товару і чи він взагалі відправляє в Україну ) в кінці обзивають тебе баригою і т.д. " Але ніхто не задумується , що може виникти купа проблем , зокрема таких , що просто нічого не приїде , а таке буває частенько.

На рахунок митниці , твоя посилка може і цілий місяць там лежати , проси трек номер у продавця , бо так ти не взнаєш нічого про неї :(

Він не дав Трек-номера. Що робити, якшо пройшло більше ніж 45 днів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кого є знайомі на пошті або на таможні?

Бачу так х**р ту посилку знайдеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як дане знайомство має посприяти вирішенню питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вы её и со знакомыми тоже не найдете, отправитель только может найти....у него квитанция (оригинал документа)...проверку делают по маршруту следования,в каждом пункте по пути следования сдачи-приема посылка приписывается к документам.... ну это тонкости производства....вообщем её не проблема найти и причины не вручения вам, но только отправителю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він не дав Трек-номера. Що робити, якшо пройшло більше ніж 45 днів?

А где уверенность, что посылка вообще существует в природе? ИМХО, но без трека, это фантом... Он ее мог и не отправлять вообще, тем более, что отзыв уже выставлен...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як дане знайомство має посприяти вирішенню питання?

Я буду знати, чи немає її на пошті або митниці?

Якщо вона була відправлена і десь вУкраіні і її немає ні на пошті ні на митниці, тоді якась б***дь пригрібла до своїх рук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь відправник на ебай не відписує і на ебай писав: там теж глухо. На пошту ходив і дзвонив в Волинську дирекцію і там кажуть, шо в них посилки довго не затримуються. Якщо вони не знають трек-номера то відправляють помилку назад відправнику. Як зв'язатись з митницею?

Мля, вже не одна посилка мені прийшла, а тут така халепа. І шо дєлать? - ХЗ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як зв'язатись з митницею?

Связывался с Киевской таможней почтовой. Мне мужичок пояснил, что я не первый звоню, и что реально никто не поможет в розыске посылки. Сказал что, если посылку задержали по той или иной причине, то придет на почту письмо, что мол так и так, посылка задержана итд. Но письмо придет через 2 недели примерно с момента задержания посылки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання про знайомих на митниці залишається відкритим! Куди приходять посилки, на яку митницю? Вони йдуть на Київ? А в Луцьку звідки вони розподіляються?

Хтось знає номер телефону митниці... Куди конкретно треба звернутись? На ебай відправник не відписує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...