SOAD Опубліковано 9 Березня, 2012 в 11:02 #1 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 11:02 Одним великим реченням, орендую офіс в центрі міста, на 1 поверсіхочу повісити вивіску з назвою фірми поряд з своїм вікном, чи потрібно мені брати для цього дозвіл, в дозвільній службі, що на Грушевського 1 й Луцьк рекламіпс. ЗУ "Про рекламу" прочитав й ознайомився повторно)) так що не потрібно мега тез "читай закон)"
Vadimm Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:02 #2 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:02 Взагалі то треба, а якщо це ще й пам"ятка архітектури то і поготів (можливо навіть гемору додасться). Це формально, а як воно в жизні - nd_ вже написав.
SOAD Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:02 Автор #3 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:02 імхо - вішай. якщо було треба - прийдуть скажуть. знімеш. потім тихенько повісиш знову єдиний, у кого варто "взяти дозвіл" – власник приміщення. так там штраф не маленькій) що гратися в "зніми повісь" да й монтаж "дело не за спасіба робиться)"
SOAD Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:16 Автор #4 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:16 ну блін -єдине з чим виникали проблеми - реклама спиртного."табличка" метри так чотири на будинку фейсом на площу біля променя -чому наводжу цей приклад - навіть не біля орендованого вікна - вішаласяз дозволу власника приміщення і остатні років так 9-10 на ньому (дозволі власника) і висить.можливо я щось неправильно розумію,і під "вивіскою з назвою фірми" ти маєш на увазі брендмауер метрів на 12 -тоді так, і монтаж\демонтаж гроші, і я би теж боявся без дозволу.але якщо "вивіска із назвою фірми" є просто "вивіскою із назвою фірми" - я би вішавіз дозволу власника приміщення.Вивіска чи табличка з інформацією про зареєстрованенайменування особи, знаки для товарів і послуг, що належать ційособі, вид її діяльності (якщо це не випливає із зареєстрованогонайменування особи), час роботи, що розміщена на внутрішнійповерхні власного чи наданого у користування особі приміщення, назовнішній поверхні будинку чи споруди не вище першого поверху абона поверсі, де знаходиться власне чи надане у користування особіприміщення, біля входу в таке приміщення, не вважається рекламою.{ Статтю 9 доповнено частиною шостою згідно із Законом N 145-VI( 145-17 ) від 18.03.2008 }ст 9. ч 6. з ЗУ "про рекламу"проблема в тому що я не можу дойти мисленно 1 пункту якщо не над вікном, а збоку) ну розмір вивіски 1,5 на 0,6 м.пс. а ти виготовленням вивісок не займаєшся?
Hank Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:26 #5 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 12:26 в мене є декілька б/в вивісок різного розміру (лайт боксів) можеш вставку тільки переробитиі буде щей світитись
Liberta Опубліковано 10 Березня, 2012 в 10:35 #6 Опубліковано 10 Березня, 2012 в 10:35 так ніби ж ліквідували "Луцькрекламу", хіба ні? орендую офіс в центрі міста, на 1 поверсі не на Волі,6 часом?
difoto Опубліковано 10 Березня, 2012 в 10:54 #7 Опубліковано 10 Березня, 2012 в 10:54 Єслі шо - можу хенковські лайтбокси пірідєлать.
Liberta Опубліковано 10 Березня, 2012 в 10:54 #8 Опубліковано 10 Березня, 2012 в 10:54 виявляється, вже відновили, точніше на сесії 28.02. прийняте рішення про відновлення діяльності КП "Луцькреклама"<http://vidomosti-ua.com/newspaper/22120>а от хто може мені лампи в вивісці замінити і взагалі з електрикою розібратись?ситуація така: в нас був кабінет на 1-му поверсі і вивіска включалась автоматично (на реле в нашому кабінеті виставлялись години), зараз ми переїхали на 3-й поверх, а той кабінет в'їхав "Волиньгаз", відповідно, реле в їхньому кабінеті, що мені незручно. По-друге, "Волиньгаз" з мого дозволу нашу вивіску змістив і вона взагалі перестала вмикатись, хоча зі слів працівників "Волиньгазу", просто перегоріли лампи.Так воно, чи ні, не знаю, але хочу робочу вивіску, яка б вмикалась в моєму кабінетіМожливо, хтось може допомогти?
SOAD Опубліковано 10 Березня, 2012 в 17:19 Автор #9 Опубліковано 10 Березня, 2012 в 17:19 виявляється, вже відновили, точніше на сесії 28.02. прийняте рішення про відновлення діяльності КП "Луцькреклама"<http://vidomosti-ua.com/newspaper/22120>а от хто може мені лампи в вивісці замінити і взагалі з електрикою розібратись?ситуація така: в нас був кабінет на 1-му поверсі і вивіска включалась автоматично (на реле в нашому кабінеті виставлялись години), зараз ми переїхали на 3-й поверх, а той кабінет в'їхав "Волиньгаз", відповідно, реле в їхньому кабінеті, що мені незручно. По-друге, "Волиньгаз" з мого дозволу нашу вивіску змістив і вона взагалі перестала вмикатись, хоча зі слів працівників "Волиньгазу", просто перегоріли лампи.Так воно, чи ні, не знаю, але хочу робочу вивіску, яка б вмикалась в моєму кабінетіМожливо, хтось може допомогти?добрий день Сусідко)))ну вот, я теж знаю про відновлення Луцьк реклами й не можу вирішити що робитину якщо треба буде допомогти то до нас так й так прийде ремонтно-монтажна бригада, можна попросити щоб й вашу вивіску подивились
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.